275

1212

преди 2 години

Те свалиха диктатурата, пък Вие новите партийки гледайки да докопате кокала е

274

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Това по времето на Пожарникаря от Банкя беше еднолична диктатура под закрилата на Вебер и Меркел, но тя НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ. Чакаме партия на младте хора, а не такива на стари мутри като ГЕРБ, ИТН на над 50-годишния Славуца и костоваците на Ристо И. - Атанасов.

273

Анонимен

преди 2 години

Каскетът трябва вече да свикне на удари отдепутатите. Той беше причината за 11 месечни протести, заради неговата гвардия от счупи глава юнаци и Пожарникаря от Банкя България ще гласува трети път, но имайте предвид, че заем тъпкано се връща.

272

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха няма такъв смях, верно ли? Против Боко Тиквата съм но това изказване е просто смешно. Няколко цървула без работа свалили Бокича, да бе да

271

истина

преди 2 години

Според думите му излиза, че футболните безмозъчни ултраси са свалили Борисов.Защо така нагло се лъже и се опитват да заблудят хората , само вижте снимката, тези голи младежи въобще не са протестиращи а са ултраси на футболни клубове. Те въобще не се интересуват от политика и даже някой въобще не са знаели кой е премиер - интересуват ги парите които им брои Божков за да правят безредици - това го могат прекрасно.

270

герб=бкп

преди 2 години

И двете партии използват член 1-- при герб естествено не е официално . Има различни видове диктатори --естествено Борисов е във ЕС и не е от африкански тип .да намерите в хладилника му човешко месо . Бг при Борисов нямаше нищо общо с парламенарна република ,решеннията се взимат само от него и всеки на държавен и др пост се назначава или освобождава лично от него.Ъой във парламент не ходи ! Всички мин раб про форма ,ако бъде обвинен ще се каже ,че решенията са взети със мнозинство .

269

Анонимен

преди 2 години

За каква диктатура говори този неуспял адвокат? Това,ако е било диктатура, то по Тошово тогава не знам какво беше!За някои беше рай,та затова техните потомци искат отново да върнат това време,но да говорят за "Диктатура на Борисов",не мисля ,че са прави.

268

Анонимен

преди 2 години

Протестите бяха коалиция от неуспели политици, криминални елементи, подгонени престъпници и наивни млади хора!Все едно тези полицаи които бяха там не бяха хора и нямаха семейства!

267

Ама те

преди 2 години

Милите деца,протестираха мирно!Дори не смееха да погледнат полицаите в очите!Не са ги обиждали,удряли,блъскали!Не са ги палили със слама,не са атакували държавни учреждения,не са поругавали символи да държавността,не са носили ковчези,не са хвърляли яйца,домати и др.!Ама те просто си играеха,нали си играеха на демокрация,а на държавата май на та и!

266

Бунгар

преди 2 години

Докога ще търпим тази балайка да ни занимава с глупости.Къде е видя тази диктатура този главоч? Такива като него подтикваха неориентирани младежи да вършат глупости на протеста и на края те пострадаха безпричинно.Виновни са подстрекателите като този пъпеш.Повтаря все едни и същи измислици,пък белким хванат дикиш.И той като Христо Иванов....Гешев,та Гешев.

265

Анонимен

преди 2 години

случая се изчерпа за 24ч, сега какво? хората чакат?

264

анонимен

преди 2 години

Много бързо забравихте за мунициите на въстаниците миналата година: бомбички железа, павета, запалена слама?! Сега спретнахте в НС срам за цялата полиция, благодарение на вожда на въстаниците Хаджигевов! Но, ако се наложи да се охранява праламента Митева, кой ще повикате, полицията или протестърите на отровното трио?! Една държавна институция унижава друга държавна институция?! Кой ще потърси отговорност на отровното трио, което сега е на държавна заплата? Как пък никой журналист не ги попита тези народни избраници-бабаити за техните издевателства, запечатани също на видео?

263

Анонимен

преди 2 години

Ако протестите бяха реални и спонтанни Боко ханъм и герберите щяха да свършат като Чеушеско, а не като бай Тошко да са цял живот на държавна хранилка! Щом няма мъртъв дупедат от гроб, значи протестите са платени с цел стани да седна!

262

=

преди 2 години

Тези революционери протестъри били млади и образовани.Дълбоко се съмнявам-не повече от 10 % бяха качествени хора,останалите *** и провокатори,паеха и бомбардираха часове,с подготвени муниции,вандалстваха и рушаха.Те искат,искат,искат.А какво са дали на държавата.Общо взето нищо.Аз имам 46 г. стаж като висококвалифициран инженер и съм дал няколко чувала пари на държавата,под формата на данъци и осигуровки.И имам право да им кажа - освен да разрушите държавността друго няма да направите

261

светлозарчо ,мамин

преди 2 години

Ти явно знаеш моркова от тоягата...сладко ли беше, като близа....Но вчера близа , а днес плюеш!

260

анонимен

преди 2 години

Хаджигенов и ти участва в протестите, и теб те има на записите, как упражняваш насилие и се гавриш с институциите, как насъскваш и организираш "протестърите" да нападат полицаите и да рушат държавно имущество! Но, сега не се свениш да седиш в НС и да получаваш заплата от държавата и отново да упражняваш насилие в парламента! Ти, Бабикян и Минеков трябва да бъдете съдени, а не да получавате заплата от институциите, с които се гаврихте! Срам, ***!

259

да ама не

преди 2 години

А кой свали диктатурата на протестърите? То не бяха камъни , яйца , палежи , затваряне на булеварди и пр. Няма ли благодарност за тях?

258

Светозар

преди 2 години

Хаджигенов, ти знаеш ли какво е истинска диктатура изобщо ? Който иска да види в момента диктатура, да върви в Афганистан. И после да разсъждава на тема диктатура.

257

Да бе!

преди 2 години

Ако провинциалното адвокатче Хаджигенов мисли, че със свалянето на Бойко Борисов от власт ще се отклони България от нейния Европейски път на развитие, то този метежник много се лъже. Зад Европейска България стоят ЕС и НАТО, Белият дом и Пентагона, които никога няма да допуснат България отново да попадне в лапите на кремълските тирани.

256

Анонимен

преди 2 години

Това са платени протестъри на Божков. Жалки сте