22

Анонимен

преди 2 години

1 ти трябва да си от електората на тиквата , само такъв индивид е способен да има мозък толкова увреден мозък

21

Анонимен

преди 2 години

BBC: -Президентът Джо Байдън заяви, че застава "категорично" зад излизането на САЩ от Афганистан, тъй като е изправен пред изсушаващи критики заради мълниеносното завладяване на талибаните от разрушената от войната страна.

20

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 16/* ЗАЩОТО ТАЛИБАНИТЕ РАБОТЯТ ЗА БАЙДЪН! БАЙДЪН ГИ ВЪОРЪЖИ И БАЙДЪН НАРЕДИ НА УПРАВАТА В КАБУЛ ДА ГИ ПУСНЕ 200 ДУШИ С КАЛАШНИЦИ БЕЗ НИКАКВА СЪПРОТИВА В МНОГОМИЛИОННИЯ ГРАД!

19

Стига толкова

преди 2 години

Няма и тях да издържаме в лагерите. На границата бой. Взимат им парите и ги връщат. Мюсюлмани тука НЕ! Ще почнат да изнасилват, крадат... Изглеждат много примитивни.

18

1

преди 2 години

До Анонимен 8 "До 3. Имаме обяснение разбира се - там не могат да правят каквото си искат както в "гадната" Европа и никой няма да ги отглежда на социалки." Явно си бил в Европа колкото и в Русия. В Русия цялата им система е да ги държат на "социалки" - тънат в мизерия и могат да живеят, защото държавата ги спонсорира за наема на жилища и отоппление - всеки, който е против режима бива смачкаван, като му се вземат "социалките". В Европа трябва да БАЧКАТ, но ти откъде да знаеш? Друго обяснение?

17

Анонимен

преди 2 години

Абе кълмук като толкова години американците бяха там и контролирах терористите на техни разноски , що са там сега като се изнесоха и няма кой да ти пази насрания гъС , лошите американци са виновни че ги пуснаха.

16

Анонимен

преди 2 години

Руския и Китай са двете най мръсни държави. Помагат н такива режими и групи , а после народа да се оправя. Ужасна политика имат. Античовешка. Но всички,ще го разберете рано или късно.

15

АнонимеН

преди 2 години

НЕКАДЪРНИТЕ ФАЩ НЕМОЖАХА ЗА 20 ГОДИНИ ДА ИЗГРАДЯТ СТРУКТУРИ НА АФГАНИСТАНСКАТА ПОЛИЦИЯ И АФГАНИСТАНСКИТЕ ВОЕННИ ИЛИ НЕ ИСКАХА ЗА ДА ГИ КОНТРОЛИРАТ ПО-ЛЕСНО!

14

Анонимен

преди 2 години

"А иначе това което се случва в Афганистан е плод на дивотията на Тръмп"....................................Вчера Байдън застана твърдо зад изтеглянето от Афганистан.

13

Анонимен

преди 2 години

Къде е Афганистанската Армия? Водеха се че имат 48 батальона? Дезертира? Пратиха й? Или какво стана с нея ? Къде са генералите на страната? Народа на Афганистан може да се сърди само на хората, които е сложило на власт. Предадоха ги.

12

Анонимен

преди 2 години

Талибаните изчакаха Байдън да дойде на власт и завзеха Афганистан за нула време.

11

АнонимеН

преди 2 години

*** КЪДЕ СТЕ!!! НАЛИ НАСЕЛЕНИЕТО ХАРЕСВАШЕ ТАЛИБАНИТЕ!!! ЩО ЩЕ БЯГА!!!

10

Калеко Алеко

преди 2 години

Както можеше да се очаква рассия и Китай веднага признаха правителството на талибаните за легитимно, по същия начин по който признаха и военния преврат на Мадуро и дактатурата на Асад и Лукашенко, лошото е че когато има хуманитарна криза никой не бяга към тези "демократични и проспериращи" страни, а целият мигрански поток е насочен към западна Европа ... А иначе това което се случва в Афганистан е плод на дивотията на Тръмп, който изтегли контингента и остави страната в ръцете на талибаните

9

Анонимен

преди 2 години

Явно инжернерите и ядрените им физици свърхиха. Колко милиона политици да очакваме?

8

Анонимен

преди 2 години

в България вече няма русофили, това са платени от руското посолство ***.

7

Анонимен

преди 2 години

Посланикът на афганистан ги нарича политически мигранти, а брюкселските мошеници ги наричат "бежанци". Вече е ясно кой лъже, не че не знаехме де.

6

Анонимен

преди 2 години

"Бежанският поток от към България ще се засили, смята той, но това вече няма да са икономически, а политически мигранти."...............................Опаааа, нали уж бяха майки с деца бягащи от войната бе?

5

Анонимен

преди 2 години

Президента на Афганистан се продаде на талибаните. Службите да го намерят и да го ликвидират. Това е предателство от голям размер. Хвърли страната в ръцете на тея скални маумуниии. Очаквам ЦРУ да си свърши работата.

4

Асан

преди 2 години

Да ходят у Саудитска арабия :)))

3

1

преди 2 години

Интересно, защо милионите афганистански бежанци не бягат към рая на Земята Русия а към "гадната" Европа? Русофилите имат ли някакво обяснение?