42

Анонимен

преди 2 години

А само 1 въпрос към ЕС, тия какви паспорти, сертификати, QR кодове и ваксини имат ??? Значи аз като европейски гражданин не мога да мръдна без 64637463832 документа за Ковид, а тая пап лач ми я внасяте директно без никакви изисквания?

41

Анонимен

преди 2 години

За всички мислещи хора е ясно кой стои зад талибаните днес - Русия и Китай. Ако се направи едно проучване на въоржението им, дали няма да се открие руска и китайска техника?

40

Анонимен

преди 2 години

И от какъв зор ще идват в Европа?В Азия и Африка има достатъчно мюсюлмански държави. Какво ще търсят в християнски държави?

39

Анонимен

преди 2 години

"Жените не искат бурки, не искат да се стоят затворени по домовете си" ми пускате само жени и деца под 12г. Другото вече е с промити мозъци (те не че и жените няма да са).Ама първо да научат български и българска история. А ако света иска да спре талибаните - трябва да спре да им купува нелегалните стоки и да им продава оръжие. Ама печалбите са големи. А далаверата е пълна, защото печалбите ги обират САЩ и Русия, а мигрантите и негативите се изливат в Европа. Хем кинти, хем слаба Европа.

38

Анонимен

преди 2 години

Когато американците бяха в Афганистан, питахте какво търсят там. Сега пак американците са ви виновни, че се иоттеглят. На вас май за всичко американците са ви виновни. То бива сектанство и промиване на мозъци, но това вече е смешно и нелепо. За ваше сведение в Русия има много повече мюсюлмани и араби на глава от население, отколкото в Европа. Има райони, където населението е почти 100% мюсюлманско.

37

kirasirrav

преди 2 години

Американците се изложиха яко. Навсякъде идват с две неща : Много оръжия и долари (които раздават ужким на подходящи хора ), ама това да вникнат там в нещата, какви са тези местните, кой за какво се бори, хич не ги интересува. Като коне с капаци, на някакви племена ще налагаш измислени демокрации и то от американски тип (което е по лош вариант на европейските ).След този голям автогол ще духат супата и на други места.

36

Каракульо

преди 2 години

Изчезвай от Родината ми бе,ислямист смотан грозен!!!

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 "1 ти трябва да си от електората на тиквата , само такъв индивид е способен да има мозък толкова увреден мозък" Май само това ти остана: след като се видя, че си неграмотен, да бълваш опорките, с които си отгледан по форумите.

34

до Калеко Алеко

преди 2 години

Амебо докога ще тролиш в този сайт и ще си цъкаш сам плюсове с VPN-a? Толкова си явен, че вече и децата те разкриха.

33

ГАДОРЯН

преди 2 години

Историята се повтаря. Рим падна от готите. Византия от османлиите, а Европа от тюрлюгювеча от Бл Изток, Африка и прочее. Слава на Поднебесната империя. Тя ще триумфира на финала и никой не ще я спре. И нека талибанките да посмеят да направят някви зулуми в Синдзяно - Уйгурския район на Китай.

32

Анонимен

преди 2 години

Ния тука политика си нямаме, така че тия при назе не минават !

31

мдаа

преди 2 години

Ами борете се бе мърди.

30

Асан

преди 2 години

29- Там всички са талибани 40 милиона :)))

29

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Семит без лъжа и интрига на всеки деет секунди не може. Писна ми да ги слушам тия *** ислямски,без значение дали са талибани или талиари. Целта им е да окупират цивилизованият свят и тоя посланник е част от този проект. Всички посланници от тип Авганистан и Сирия трябва да бъдат заставени дасе върнат в държавите си. Няма какво да преговаряме с тях. Тук искаме Китайската ,Северно Корейската и Виетнамската Братски Армии.

28

Анонимен

преди 2 години

що "бежанци"-те не се насочат към Саудитска Арабия, Пакистан, Йемен, Оман ами тръгнали към западна Европа?

27

Асан

преди 2 години

Не са бежанци а скакалци :)))

26

Анонимен

преди 2 години

Значи САЩ за 20 години са постигнали една кръгла нула в Афганистан. Откъде се взеха толкова много талибани да завземат цялата държава за 1 месец?

25

Анонимен

преди 2 години

Ковид се оказа слаба ракия и минават на план Б - терористични атаки. Важното е човеците да живеем в постоянен страх.

24

Анонимен

преди 2 години

Не искали хляб, искалиу свобода, и какво ще ви правим с тая свобода??? Без хляб живее ли се, какво ще направят твоите необразовани и безработни съграждани без хляб и покрив над главата?Такива афганистанци вече дундуркаме 100 години, че и сметките им плащаме? Хубаво, ще ви осигури България свобода, ама вие с какво ще допринесете? Защото държавата така работи, трябва да дадеш, за да ти се даде? Какво ще дадат тези чужденци на БГ и ЕС????

23

Мен

преди 2 години

Не знам този за какви жени говори, като от всички видеа се виждаха само млади мъже. Нямаше нито една жена.