134

Анонимен

преди 2 години

А Радев защо и той дава 50 лева на пенсионерите, и той ли ги купува?

133

Анонимен

преди 2 години

Министърът на икономиката канадеца Кирил май ще си бие камшика. Или ще му го бият.

132

Анонимен

преди 2 години

До Гиб МелсънАко върнете в бюджета онези 450 млн лв, които откраднахте от Хемус,онези 200 млн, които Кирил Коня раздаде на роднини и приятели от ББР, 35 млн лв, които подари на една гола нива наречена завод за електроколи ще ги докарате около милиард.Още ли искате да грабите от народа, че настоявате за актуализация на бюджета?

131

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Е НЕ МОЖЕ РУМБА САМО ПАРИ ДА ТИ ДАВАМЕ

130

Анонимен

преди 2 години

Радев, върви със селското си юмруче по западна европа да събереш пари.

129

Анонимен

преди 2 години

Как свършиха парите? 10 години при Борисов и до последно през май месец имаше пари. Как Борисов успяваше да намира винаги пари, а сега няма? И няма кой да спре реките от мигранти към нас. Борисов успяваше. Нито пари, нито сигурност - това предложи Радев на заблудените.

128

Малко за политика

преди 2 години

Имаме работещо правителство и работещ парламент. Работете! Хората ще ви оценяват по това, което сте свършили.

127

Анонимен

преди 2 години

До Бонго Бонго парите са отзад на съседният крон на палмата, шут жалък.

126

Анонимен

преди 2 години

Янев, пари за пенсионерите няма, а за уредените ти деца на високоплатена държавна служба има ли?

125

Анонимен

преди 2 години

До Гиб МелсънПри Винету имаше пари за всички и за всичко при Кауна Радев има кражби и всекидневни течове от всички министерства.

124

Анонимен

преди 2 години

Плюеха Борисов, че ходил често при Ердоган. Ама по това на българската граница идваха по 5-6 емигранти, а на гръцката - стотици. Нарича се дипломация. Нещо което "генерал" с мозък на *** не разбира и не знае какво е.

123

Анонимен

преди 2 години

КАКВА АКТУАЛИЗАЦИЯ НА БЮДЖЕТА...НАЛИ ТОЗИ КАБИНЕТ НЕ Е ИЗБРАН ОТ СЕГАШНИЯТ ПАРЛАМЕНТ...КАКВИ ПАРИ ТЪРСИ ОТ ПАРЛАМЕНТА РАДЕВ?НАЛИ СЛУЖЕБНИЯТ КАБИНЕТ Е ННЕГОВ,ТОЙ ДА СИ НАМЕРИ ПАРИ...

122

НИКОЙ

преди 2 години

Нещо май не разбираме ние,обикновените гласоподаватели.Уж съветът е бил за ковид и мигрантите,а Радев сега излезе с изявление и говори само за актуализация на бюджета.А трябваше да излезе и да каже:Sorry,братя и сестри,скъпи сънародници,аз забърках цялата тази каша когато миналото лято толкова ми е бил акъла,че да вдигна юмрука.Извинявайте,че не беше по силите ми да бъда обединител на нацията,а и дори не се опитах.

121

До 115

преди 2 години

Извинявам се, че се включвам в диалога Ви с друг читател, но искам да напиша..Нека Радев посмее да намали заплатите на хората и директно да се качва на МИГ29, (може и на някое друго хвърчило) и да бяга колкото може по- бързо,щото ще бутнем президенството за 1 час!!!

120

Гиб Мелсън

преди 2 години

Парите недостигат защото Винету реши да раздава на пенсионерите по 50 лева на месец за да им купи гласовете за изборите. След като Винету падна от власт новите министри решиха и те да дават по 50 лева на пенсионерите за да не гласуват масово за Винету и неговата партия. И така парите в хазната са свършили.Новите са събрали нови свежи пари с които да компенсират харчовете по 50 лева за пенсионерите, но старите муцуни не искат служебното да има пари. Реално Винету пръв е решил да харчи за изборите

119

Време за промяна

преди 2 години

Няма как да има консенсус и никой не е очаквал. ГЕРБ ще пречат колкото могат. Но т.н. партии на протеста да се вземат в ръце, да престанат с взаимните престрелки и да започнат да работят в парламента по спешните задачи. А актуализацията е една от тях. Пари има, но без актуализация няма как да се включат в програмите на правителството.

118

Некой

преди 2 години

Който юмрук вади от юмрук умира! Фигуранта нещо много му пресъхване устата като мънкаше как нямало пари и най важното е как полицаите напердашили наркоманите на Божков

117

Анонимен

преди 2 години

Нали хората на Радев спечелиха изборите, защо не съставят кабинет и да си правят каквито си искат политики?

116

Гроби Таласомо

преди 2 години

Вижте кво, бюджет нема да има;))) Това означава президентска республика начело с Узунов! а, па, за кво ви е на вас, бюджет бре, паупери? Така и така ще сте бедни до самият Край! А той идва!

115

Анонимен

преди 2 години

Къде са парите Радев. При предните и Хемус се строеше.