6

До 9

преди 2 години

Единственото вярно твърдение е ,че Лансет е едно от най-престижните медицински издания. Всичко друго са свободни съчинения. Лъжи! Спри да разпространяваш откровени лъжи! Господ гледа отгоре, ще си получиш заслуженото някой ден!

5

до 9

преди 2 години

да, и за го гледах Професор Christian Perronne, каза "Ваксинираните са толкова опасни, че буквално трябва да бъдат изолирани от обществото" - това точно по повор, разкритията които излизат за Делта и Ваксинираните! Медиите Отразяват само Страната на Фарма Мафията, което не е Наука, а Маркетинт и Реклама. После пишат, че не били Фейк Нюз!

4

Муахаха

преди 2 години

Какво доверие мога да имам в Медии, които едно Научно изследване не са цитирали?! Например, преди дни излезе в най-елитното медицинско списание Лансет, че Ваксинираните имат 251 пъти повече Делта в себе си от заразен НеВаксинират,т.е. не само е по-вероятно да пукнат,но е по-вероятно и да те заразят.Причината е,че ваксината буквално като спин им прецаква нормалният имунен отговор срещу Делта.В резултат,най-големият Френския Експерт по Ваксини каза-Ваксинираните са толко опасни,че са за изолиране!

3

Анонимен

преди 2 години

Вие не сте журналисти, вие сте *** това е втория път който се съгласих с тиквата след оная поцинкованата.

2

Анонимен

преди 2 години

Брей короната е виновна, че на медиите все по-малко хора им вярват. Никой не ви е виновен, че сте пристрастни и от 1000 новини 999 са за мерки и ваксинация и 1 другата гледна точка.

1

Анонимен

преди 2 години

Медиите са без принципи, те служат на този, които плаща най-добре.