26

анонимен

преди 2 години

до 14Няма такъв линк, такава статия!

25

До анонимен 27

преди 2 години

Проста аритметика с питане: "Колко щатски самолетоносача са били сразени с въпросните съветски Кинжали, че сте така идейно надъхан ???!!!" Най-добре е да не отговаряте. D:

24

Хм!

преди 2 години

Още БСП ли ти е виновна за ниското качество на медиите ни, Диана. В момент на откровение ББ ги нарече *** и беше прав, макар и той да има огромна заслуга за същността им на медийни фuткu.

23

Диана

преди 2 години

До Анонимен25 Не можем да обвиняваме нашите медии, които преминаха през страшното "чистилище" на БСП прехода - те трябваше да оцеляват булвално в едни много тежки обществени условия и не е странно да са доста стресирани и проблемни...Да се надяваме да се оправим, но не виждам как ще стане това без да махаме БСП от политиката, която с мръсотиите и наглостта си отравя цялото ни общество...

22

Живко от Варна

преди 2 години

Извинете, може ли да ми помогните да живея смислен и хубав живот ? Как и кога може да стани това факт ?

21

Анонимен

преди 2 години

10 изтребителя Миг-31 изпълняват постоянно бойно дежурство въоръжени с хиперзвуков ракетен комплекс "Кинжал" който може да унищожи всеки американски самолетоносач на разстояние до 3 хил километра. Самолетоносачът, чиято цена може да достигне до $30 милиарда и сам по себе си представлява военна мощ сравнима с малка държава, но в същото време системата му за противовъздушна отбрана е безсилна срещу "Кинжал". Всяка страна разполагаща с ракетни ситеми подобни на "Кинжал" може да унищожи който и да е самолетоносач на САЩ.

20

Диана

преди 2 години

Проблемът на журналистите най-често е, че те прескачат лесно границата на професионализма и навлизат в чужди професионални води.Коментарите им често се представят не като поглед върху проблема от страна на обществото, а като разработка на компетентен политик, който е навътре с проблемите. Дори не спират дотук, а се нахвърлят, обвиняват, правят "журналистически" разследвания при което може не само да провалят много съществени неща, но и да пострадат самите те. Не може да смятат, че знаят всичко!.

19

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че медиите преиграват в унисон с правителствата. Да не се жалват, защото толкова безкритично продажни медии не сме имали и през войните

18

Анонимен

преди 2 години

Нали знаете, че плямпането ви не показва истината, а това, че или сте мноооого заблудени, или че си чешете езиците за забавление.Не допускам, че някой би плащал да се ръсят глупости при толкова смъpт от този вирус. Не вярвам да има И такива извратеняци.

17

Анонимен

преди 2 години

До Смешен плач. Имаш ли някакво доказателство, но истинско, че няма такъв вирус?Или плямпаш глупости, защото не носиш на алкохол?

16

Анонимен

преди 2 години

До Циркаджия. А каква е истината ти?

15

Ха-ха!

преди 2 години

Народът се обединявал около флага - ха-ха-ха! По-скоро овцете се струпват около овчаря, когато на отсрещният баир завие вълк. Или поне пинчер, звучащ като вълк в случая.

14

Смешен плач

преди 2 години

Само за няколко десетилетия вместо разследваща журналистика - масови поръчкови лъжи, манипулации и дезинформация. И тъкмо тази платена прислуга на собственици на масмедии и на рекламодатели тръгнала да се оплаква, че й стягат още малко нашийника и сипват по-малко мръвки в паничката. Готов съм да споделя с тях една малка тайна - винаги има свободни места за чистачи на улици, общи работници в свинеферми и хамали. Така че с трудова песен на уста да сменят призванието.

13

ТИПИЧНА ЛЪЖА:

преди 2 години

""По време на криза доверието в правителството се увеличава, защото хората просто искат някой да оправи нещата, така че виждате народа да се обединява около флага", казва Бен Пейдж, изпълнителен директор на социологическата фирма Ipsos MORI, пред CNN."...., на фашистите

12

Циркаджия

преди 2 години

Не, Корона пЛандемията беше измислена за борба с истината ;)

11

Анонимен

преди 2 години

Клюкарниците управляват света явно

10

Анонимен

преди 2 години

Медиите свалиха Тръмп понеже го изкараха виновен за ковид кризата.

9

до 11

преди 2 години

какви лъжи, публикацията в Лансет:https://papers.ssrn точка com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3897733другото е цитат на Френският професор Perronne, което с Гугъл може да си намериш и на видео от устата му. Та посочими научните публикации, на които ти се позоваваш?!

8

Анонимен

преди 2 години

И ся кво?

7

Анонимен

преди 2 години

Когато използваш новина с цел да пропагандираш нечии цели, това не е обективна и безпристрастна медия. Това е поръчкова. И естествено, че няма доверие.