21

Анонимен

преди 2 години

Чашков да престане да чегърта и да почне да си гледа работата - изтрепахме се и по улиците, и по къщите, и по дворовете, крадем де-що не е здраво заковано, служебните мун...ьовци за три месеца ошушкаха хазната, вдигна цените до небето, Киро източи язовиро и вода няма дори за пожарите, заради му...ньо сме в международна изолация и от ЕС ппАри нЕма, ако няма кривителство, пък *** вика - щом нЕма пари, нЕма и кривителство - Параграф 22...

20

ДДРОнег

преди 2 години

Защо в статията не се споменава етнса на просещите деца ?! .....Неудобно ли е, или не знаят ?! .... Защо се крие истината, че това е криминален бизнес ?! ...От един привилегирован етнос, който се използва от всички платежоспособни политици !!!

19

миро

преди 2 години

а децата на радевата хунта ги назначиха да работят в БЕХ,НАП и по проекти където има много пари за краденеоставка мутри!!!

18

зелен чорап-чалгар

преди 2 години

гарантирано от радев и чалгаря

17

Анонимен

преди 2 години

Пари на просяци не давайте, само храна и то ако поискат или ги попитате,всичко да е по реално предназначение, само не и пари.

16

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че на генералската хунта децата са настанени добре !

15

факт

преди 2 години

до като добрите роми раждат на конвейр , така ше е . вместо да ги карат да учат , те ги учат да просят и крадат .

14

Анонимен

преди 2 години

у Тубата има доста клипчета за US просещи "милионери" единия с супер лъскав мерджан и лъскава колиба, Нима у нас е по различно.

13

Анонимен

преди 2 години

еми наследство от герберскте ***

12

Анонимен

преди 2 години

Нормално през големите кръстовища минават хиляди коли,200 да дадат по левче,са 200 лв на ден,бизнес е,нищо не влагаш само прибираш!

11

Анонимен

преди 2 години

Сюлейманче, запри се малко. Констатацията на факти не е расизъм. Определени социални групи у нас, обединени по етнически и куртурен признак (ако да продаваш децата си като булки и секс труженички може да се нарече култура) имат особено отношение към децата си. Не ги приемат за хора, а за актив. Докато институциите бездействат, това ще продължава. Пък ти си лай, явно имаш голям проблем с българите, щом всеки ден си тук да ни заливаш с глупостите си.

10

Пародия на държава

преди 2 години

Значи ако българин изпрати детето да проси веднага ще му го вземат, но ако браатчед изпрати тумбата чаавета да просят всички се правят на ударени. Има ясни разпоредби при използване на деца за незаконни действия същите се отнемат принудително. Защо МВР умишлено не спазва закона. Един протокол за просия и детето се отнема.

9

Анонимен

преди 2 години

Нормално,София е най-голям град и най-много гета има тук.

8

Анонимен

преди 2 години

При льотчика е така

7

Сюлейман паша

преди 2 години

***,вместо традиционните за него расистки и националистически,останали му наследство от тоталитаризма изявления,да се захване да си оправи дьржавата и да осигури поне елементарни условия за поминьк на гражданите си,ама на всичките,без значение от коя националност са!!! Да се критизират многото деца е грях и кощунство! Те са решение на дядо Господ!Ако се раждаха бьлгарчета в такова количество ,щяхте да се радвате,нали?!

6

Анонимен

преди 2 години

И затова са виновни Рашков, служебното правителство и президента. Преди години тиквата крадлива, поне по време на избори развързваше кесията и даваше кинти да се гласува правилно, като тези пари стигнаха и до родителите на децата. А сега ужас, глад, чегъртане и вой на ченгесаци, герберасти и калинки.

5

Пепи - програмиста

преди 2 години

от 3 са станали 4

4

Анонимен

преди 2 години

Ами те стават все повече, майката ражда по 10 - 15 деца за помощи и дори ги кара да крадат и просят!! Намалете им с безплатни аборти и безплатни спирали за жените им и тогава за няколко години просещите деца ще намалеят драстично!!

3

Нема как

преди 2 години

Сега така е модерно. Всички да са просяци. Едни просят на улицата, други от държавата, а пък държавата проси от Европа. Всички отгоре до долу са на хранилката по един или друг начин. Това е целта.

2

Анонимен

преди 2 години

ШОТО ГО НЯМА БОЙКО БЕ! А ТАКА! ПОДАЙ ТОПКАТА НА КОЛЕГИТЕ СИ ОТ ГЕРБ!