34

...

преди 2 години

Всички много плюха по САЩ щото били окупатори да вземат да се махнат. Е махат се. Всички се смеете. Смейте се докато можете щото като дойдат да взривяват автобуси по Бургаското летище всички ще ревем. Нищо хубаво не се е случило. САЩ си тръгват от там, а талибаните тръгват насам. Снощи някъв талибански лидер обяви че ще установяват ислямска държава в Афганистан и после по целия свят. Сещате ли се какво означава това? Е 200 000 вече тръгнаха към Европа до 2 седмици ще го проумеете.

33

Анонимен

преди 2 години

Пак ли победи демокрацията, браво! Оказа се,че в Афганистан няма петрол и всичко приключи. До следващите гърмежи в Ню Йорк...

32

Анонимен

преди 2 години

Нас какво ни интересува посолството на САЩ?!? Защо изобщо ни информорате за това?!?

31

До 8 ми

преди 2 години

Такива неандерталци като теб няма да разберат. Искаха Америка да се махнат от Афганистан , махнаха се. Сега какво ? По добре ли ще е или трябва да се върнат. Това не е тема за хора с IQ под стайна температура.

30

едни гърди напред

преди 2 години

И отново САЩ са пред Русия. Руснаците даже не са започнали с евакуацията

29

Анонимен

преди 2 години

До 14 "Путин е убиец, Байдън е светец." Не думай бе!!!!!@

28

Анонимен

преди 2 години

Успешно избягаха.

27

Палим войни

преди 2 години

Палим войни и бегаме. Това го можем в САЩ

26

Мисията изпълнена

преди 2 години

Понеже Бен Ладен уби 3000 американция, мисията беше да се убият 300 000 афганистанци за отмъщение. Мисията е изпълнена, отиваме си в къщи.

25

Бюджет 300 милярда

преди 2 години

Армията с бъджет от 300 милярда долара на година бяга уплашена от шепа талибаниТова се обяснява само с тотална корупция и кражба на средства. F35 го разработваха 35 години и накрая излезе 35 пъти по скъп от планираното. В Афганистан влязоха за 6 месеца седяха 20 години

24

Нане

преди 2 години

Колко ли стъпкани има по летището от препускащите крави?!

23

Анонимен

преди 2 години

В страна където жените се третират като животни, ислямът е основна религия и хората са с IQ под средното за света трудно може да има демокрация.

22

Аслан

преди 2 години

Както винаги, американците идат кат аслани,бягат кат ***.......

21

Евроатлантик

преди 2 години

Който няма трета доза ваксина да си стои във Афганистан

20

до 18

преди 2 години

Тия хора никога не са искали американците. Сега да си се оправят. Да си стоят в руската зона. Сега руснаците ще ги хранят.

19

Не разбрах

преди 2 години

А, парад на "победилата ДЕМОКРАЦИЯ" във Вашингтон кога?

18

Анонимен

преди 2 години

И тази война спечелиха американците аххаТова заприлича на виетнамскта криза

17

Samo minavam

преди 2 години

Гледайте парите, талибаните вече не продават червения мак на американците и минерала, лапис лазули и краварите си тръгват. Няма нищо за крадене, под знамето на Демокрацията.

16

Дани

преди 2 години

Изтеглиха се американците преди месец и оставиха хаос, сега отново са там на летището, но не пускат никой там освен своите.Хората се тъпчат и опитват да се качат на самолет, да избягат, но видиш ли американците окупирали летището стрелят във въздуха за да ди евакуират персонала ... и това е вчужда държава.Що за демокрация по д*волите е това и как може да не ти пука за тези хора?

15

Анонимен

преди 2 години

До Путин е убиец Как е времето в Карлуково, вали ли сняг?