213

L.

преди 2 години

До АнонименНе, няма. И знаеш ли защо? Свестните хора няма нужда да се притесняват, когато 1. Управляват добре 2. Не дават подобни заповеди.

212

От ИТН

преди 2 години

А когато яде кюфтетата и викаше на Баце "шефе", добре ти беше. А?

211

Добре , бе Бойкикев.

преди 2 години

Утре в понеделник , идваме да хвърляме бомбички и камъни по тебе , КОГАТО ВЛИЗАШ В ПАРЛАМЕНТА , и ще чакаме да излезеш и да ни черпиш с кафе и сладки от бюфета на Парламента!...ЩЕШ ЛИ...???!!!

210

СМЕХ....

преди 2 години

А, ЩО НЕ ГЛЕДАШ ТИЯ КЪДЕТО ХВЪРЛЯХА БОМБИ ПО ПОЛИЦАИТЕ И ПАЛЕХА СЛАМА НА ПЛОЩАДА,БЕ....КЬОРАВ ЛИ СИ...???

209

Анонимен

преди 2 години

ами гледай клипове за протеста срещу орешарски и нощта на белия автобус, за да се успокоиш!!!

208

Асан

преди 2 години

Нема ли пари за бръснар тоя талибан гнусен и неопрятен :)))

207

Анонимен

преди 2 години

Е тия битите скоро ще ви бият вас ама яко!

206

Анонимен

преди 2 години

Хвърляй си кожата и върви по дяволите

205

Анонимен

преди 2 години

Не гласувах за Слави но го уважавам заради гаврата му с Христо Иванов. Просто го гледаше как се гърчи като червей като само му подаде кокала да го помирише и после го придърпа обратно. Няма по-алчно, нагло, противно и коварно същество от Христо Иванов.

204

Анонимен

преди 2 години

Христо Иванов, още известен със псевдонимите Пинокио, Квазимодо, Лодкаря, още малко ще поиска да го наградят с медал Активен Борец Против Фашизма и Капитализма. Вместо вече да търка наровете в затвора заради участието му в опита за преврат миналата година наглецаНи учи на морал. ГнуснаСъвецкаПодлога!

203

Анонимен

преди 2 години

Вдигат се ЦЕНИ на горивата! ТОК ПАРНО и ВОДА !Хляб! ОЛИО! Месо!БУНТОВЕ ке ИМА против ПРЕЗИДЕНТА и партиите на протеста! Звучи странно! ПРЕДСТОЯТ ИСТИНСКИ ПРОТЕСТИ И СЛАВЧО И МАЯ И РИСТЮ ДА СИ ТЪРСЯТ БЯЛ АВТОБУС! ПРЕДСТОЯТ ПОГРОМИ!

202

Анонимен

преди 2 години

Тия нямат УМ в главата! В Америка стреляха при нападението срещу БЕЛИЯ ДОМ! ФРАНЦИЯ яко бой изядоха! Къде е разрешено да се БИЯТ ПОЛИЦАЙ! Да се руши!ПУТИН е ВАШ кумир!Там не БИЯТ!Вместо да обсъдят ПЛАНА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И да го внесат в ЕС те се занимават с нещастните си историйки за вдигане на имиджа! Една година гледаме сеири и простащината на ПИЯНИЦИ и наркомани!

201

сминдух енд чесън

преди 2 години

И все пак Слави победи Борисов без коалиции,без шушу мушу,този факт остава в историята,не така стоят нещата при Иванов и този мъничкия генерал.

200

Анонимен

преди 2 години

Да видим колко са поумнели българите и дали сега ще са способни да видят как такива като Христо Иванов ги води за носа.

199

Анонимен

преди 2 години

Шушумига. Яхна и той вълната. Ама няма го убоде то теле.

198

Бесен ли си?

преди 2 години

Другарю, Христо, ти си новото Слънце на пустинята! Не ви ли е срам - всичките измислени герои? Нямате сърце и душа! Дребни душички! Не можете нищо да направите за страната си! Чакате указания от сградата в Лозенец, иначе не знаете какви да ги свършите! Кое ви отличава всичките от Борисов? НИЩО! ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ И ЛАПАНЕ СТЕ! Ти, нямаш един ден трудов стаж, освен като министър на оня, дето не си знаел кой е, другите са *** или несретни адвокати, които и данъци официално не плащат. Това сте!

197

Анонимен

преди 2 години

РИСТЮ,внимавай кой от ТЕЗИ полицай ще те пази от народната любов! СКОРО ЩЕ СТАНАТ истински бунтове! Нямаме пари за пъдпадъчи яйца! Вие гледайте записи на бунтове които организирахте !ИДАТ сегашните и ще бъдат камъните по вашите глави и полицайте ще бъдат много толерантни! Няма КОЙ ДА ви пази!ЯКО БОЙ ЩЕ ПАДНЕ! ИЛИ РАБОТЕТЕ ИЛИ СЕ МАХАЙТЕ!ДЪРЖАВАТА ЩЕ ПОТЪНЕ ДО НОВА ГОДИНА!

196

Е

преди 2 години

То е щото си много дебелокож !

195

Анонимен

преди 2 години

Айде облъчването пак започна от сектантите. Щото имало запис, другите лъжи също трябва да са верни нали?

194

Анонимен

преди 2 години

Ицето не може да преживее факта, че тоя сценки не излязоха преди година в публичното пространство, а само се прожектираха в съда. Защото смята, че може би щеше да успее с преврата и сега щеше да е на върха на вълната. Ама се провали с протестите и стигна до под кривата круша.