11

безаналогов русофил

преди 2 години

Руските природни бедствия - найголемите и най-хибавите природни бедствия

10

Анонимен

преди 2 години

До запознат......................................... Мисля, че взеха не само целия пазар на Франция в Алжир от един милион тона пшеница. Руснаците завзеха и 1/5 от световния пазар на продажбата на всички видове селскостопански машини. Завзеха го с качество и цена.

9

Анонимен

преди 2 години

До запознат............................. Мисля, че са прибрали 120 милиона тона зърно, защото е 14 август, а до края на септември ще приберат още поне 15 милиона тона зърно.

8

Анонимен

преди 2 години

За мен по-страшно природно бедствие са талибаните, които напират да нахлуят в Русия от Афганистан. И няма сила която да ги спре! Най-малко хиперзвуковите ракети на Путин!

7

House M.D.

преди 2 години

***, на език какъв в заглавието словоредът е? Твой: Йода

6

запознат

преди 2 години

До анонимен 3,Ти колко мислиш, че трябва да приберат? Това не ти са лихие 90-е при Елцин, когато едни от най-плодородните земи на Русия пустееха и не се засаждаха с нищо. Вече не е така- въпреки че доста руснаци твърдят, че голяма част от руското растениевъдство днес се контролира от големи аграрни холдинги, добивите растат, основно за сметка на разрзботването на пустеещи земи, а не на промени в климата!

5

Анонимен

преди 2 години

3, Путин нито се оплаква, нито обвинява Пиндостан за катаклизмите и разрушенията. Той възложи на Министерството на строителството да започне работа по възстановяването на жилищата в районите, засегнати от природните бедствия, веднага щом ситуацията позволява.

4

Анонимен

преди 2 години

Спокойно. Догодина ще е по-зле, но няма да може да стъпи и на малкия пръст на това, което ще е след 2 години.

3

Анонимен

преди 2 години

Долавяте ли разликата между руското "ако е необходимо, незабавно да се евакуират деца, жени и други жители от зоните на природни бедствия на безопасни места" и колективно западното "Властите предложиха /разпоредиха/ на гражданите да се евакуират"?

2

Анонимен

преди 2 години

Тоз кво са оплаква ? 120 милиона тона зърно прибраха . Взеха целия пазар на Франция в Алжир от един милион тона .Тяхното зърно сваля цената и превзема света като по времето на Сталин. Китай пък иска до година повече кукуриз . От тия климатични промени най много печелят Русия и Канада .

1

Анонимен

преди 2 години

Чудесен повод да призове руснаците за обедининение срещу климатичните промени и лошите врагове - целия свят, като затвори границите и забрани крепостните да излизат!