398

Анонимен

преди 2 години

Шойгу предложил построить в Сибири три-пять городов-миллионников. И не просто город построить и столицу сюда перенести, а сделать их совершенно конкретно направленными на ту или иную сферу деятельности.

397

Анонимен

преди 2 години

До 399 Ама вече сме в оранжевата зона и трябваше да се затегнат мерките , Кацаров нали писа план . Вече не става само с табелки . Прочети си плана на министъра и виж какви ограничения трябваше да има

396

Анонимен

преди 2 години

Русия, запада, детски приказки! Генетично сме близки с румънци, сърби, словаци, хървати, черногорци. С тях ни е играта. 1/3 сме I2 като тях, 1/3 сме R1. 20% са Е1, те да се спасяват.

395

Русия

преди 2 години

До Анонимен "До Анонимен 408 "и бедната и изостананала Русия пречи на великия запад да се развива!" Точно като туморите за здравия организъм, така и Русия и останалите червени диктатури са зловредни образувания .... " - - - Русия няма нищо общо с извратения западен организъм и извратената западна цивилизация която се разлага от извращенията си, а Русия и е виновна.

394

Анонимен

преди 2 години

До Западни ценности Ехаааа, иначе с кеф ползваш постиженията на "прогнилия Запад". Как е шизито? Има ли раздвоения на личносттта?

393

Анонимен

преди 2 години

До в АнглияВ Англия вълната преваля, а у нас сега започва. След 3-4 седмици ще се види. Гледайте процентно колко са заболели или починали сред ваксинираните. Излезе ясно изследване: смъртните случаи са 99% НЕВАКСИНИРАНИ, а хоспитализациите 97% НЕВАКСИНИРАНИ. Направте просто изваждане и даноо да ви светне поод капачките.

392

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - когато бяхме с Русия пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

391

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 408 "и бедната и изостананала Русия пречи на великия запад да се развива!" Точно като туморите за здравия организъм, така и Русия и останалите червени диктатури са зловредни образувания ....

390

Алтерниращ веганист

преди 2 години

До Шаши "Бившия СССР всичко чете.". Така е. И в НРБ само манrалитe бягаха от детските ваксини, щото "знаеха" че ще ги напраат да немат чaвета. Българите (и българските турци) бяха със изпълнен имунзационен календар. И в русия сигурно има интелигентни хора ама там първо ги троват с новичок, а после ги вкарват в пандиза. А българския народ си е просто редко тъn.

389

Западни ценности

преди 2 години

Западната "цивилизация" - поредица от насилия и убийства. Първоначално това са били диви германски племена. Това което се нарича западна цивилизация, това са завоеванията на франкските рицари заедно с католическата църква - жестоко насилие, много кръв и убийства. Ценностите на запада това са насилие, национализъм, шовинизъм, империализъм, колониализъм а в по ново време - нацизъм, фашизъм и днешните извратени джендърските ценности плюс санитарен нацизъм.

388

Анонимен

преди 2 години

Който оцелее, оцелее. Стига сте плашили хората.

387

Анонимен

преди 2 години

До до Анонимен 400 "Когато бяхме с Русия българите бяха образовани ... " По-нищо не ти личи. Не става само с приказки.

386

Анонимен

преди 2 години

Агонията на капитализма придоби коронабесна форма, а това, което излиза от него, прилича на Пришълеца от известния филм - все повече напомня на биотехнологичен фашизъм.

385

Анонимен

преди 2 години

ПРЕСТАНЕТЕ С ГЛУПОСТИТЕ, ДА НЕ ПРИЛОЖАТ НОМЕРА ЗАД КОЛОНИТЕ НА ВАС!РАЗБИРАМЕ, ЧЕ ВИ ПЛАЩАТ ДОБРЕ, АМА ДРУГОТО Е МНОГО ЛОШО.

384

Анонимен

преди 2 години

Еми нали беше рухнал СССР, нали Рони победи в студената война, сега пък не бил рухнал, ами се преименувал на Русия, и бедната и изостананала Русия пречи на великия запад да се развива!

383

Шаши

преди 2 години

Като нямате зъби си носете маските. Нямам нищо против и пръскачка за лозе с ваксина да си носите. Беззъб хомяк не може да ме ухапе.

382

Анонимен

преди 2 години

Ваксината няма нищо общо със заразяването... Всеки може да е вирусоносител... Независимо, дали е боледувал или ваксиниран... Антителата единствено неутрализират вируса да не действа в съответния организъм, но не го убиват... Да се притесняват тези, които не са имали среща с covid-19.

381

Анонимен

преди 2 години

До СССР "СССР го няма вече 30 години .. " Това, че се применува, не означава, че го няма. По същия начин, по който това, че КГБ се преименува, не означава, че същата организация със същите хора не продължава да управлява Блядостан.

380

Анонимен

преди 2 години

Блядостан е един полуостров, нататък са Сукистан.

379

Анонимен

преди 2 години

До Шаши "Виждаме ... " Виждаш блядостански миражи ... само дето и в Блядостан разбраха по трудния начин, че чипа им е сбъркан и сега гасят пожара ...