438

Анонимен

преди 2 години

Тия очевидно си мислят, че като увеличават бройката, хората ще вземат да им повярват. Малко е смешничко.

437

Анонимен

преди 2 години

До до COVID-19 =Certifi. Колега благодаря, че допълни, но ме изтриха както се вижда! Истината е неудобна!

436

до COVID-19 =Certifi

преди 2 години

Колега, пропусна 19, отговаряща съответно на буквите от английската азбука A и I, Artifical Intelect, или Изкуствен Интелект. Глобалистите ясно ни показват какво целят, естествено както винаги не ни го поднасят на готово.

435

Анонимен

преди 2 години

Ами аз в списъка виждам доста сърдечно болни и онкоболни! Били са боднати сигурно! Те са си починали от тези заболявания в комбинация от жеги и ваксина! Некоректно е да ги пишат Ковид19

434

вервайте на наукята

преди 2 години

Към края на година, когато наложат 5-тата fuckсина, колко тогава стотици хиляди ще са случаите?

433

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 464 "Тогава тези доктори бяха причинили трайни увреждания на деца!" Майцепродавци като теб, които желаят злото на България, неслучайно са и анти-ваксърчета: всъщност се ДОКАЗА, че не български лекари и сестри, а либийските тайни служби, бяха заразили всички тези деца ....

432

Анонимен

преди 2 години

Помните ли когато Муамар Кадафи измъчваше български доктори в Либия? Тогава тези доктори бяха причинили трайни увреждания на деца!

431

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО 461 Защо да не е възможен подобен вирус . Науката се е развила значително . От лаборатория може и много по-сложни и коварни нещица да излязат .

430

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 454 Ти какво искаш , както по филмите - появява се вирус , за дни вече всичко е изпонатръшкано , след седмица 90% смъртност. В реалността досега такъв вирус не е имало.

429

USA

преди 2 години

МАНИ С ТЕЯ СМЕДКИ БУЛГАРИЯ Е 20 МИЛЬОНА !

428

До 96

преди 2 години

Логиката ти куца много сериозно! Сегашната ситуация е липса на всякакъв контрол и спазване на мерки и дистанция. В моловете и магазините е пълно с хора без никакви маски, има и такива с маски на брадата или маски под носа, с висящ ***, захванат само в 2-та горни края, блъсканици по кафенета и ресторанти, летене на плюнки на 50 см разстояние. Ако има голям развъдник на Ковид у нас в момента - единият е по Черноморието, а другият е в София.Великото натръшкане започва още през октомври.

427

Анонимен

преди 2 години

Като стигнат 12 милиона заразени българи на ден, ще се ваксинирам. Обещавам. Така че дерзайте....

426

Анонимен

преди 2 години

14.08.20 - НОВОЗАБОЛЕЛИ =176( ОТ 5877 изсл.)УМРЕЛИ = 2 ИЗЛЕКУВАНИ = 42214.08.21 - НОВОЗАБОЛЕЛИ =1047( ОТ 22979изсл.) УМРЕЛИ = 11 ИЗЛЕКУВАНИ = 164ТОВА ГОВОРИ ЛИ ВИ НЕЩО, ЗАЩОТО НА МЕН НЕ - АБСОЛЮТНО НИЩО!!! САМО КАТО ЕЛЕМЕНТАРНА БЕЛЕЖКА НОВОЗАБОЛЕЛИ 13. 08.20 = 171, УМРЕЛИ = 11, ИЗЛЕКУВАНИ = 325;НОВОЗАБОЛЕЛИ 13.08.21 = 882, УМРЕЛИ = 15, ИЗЛЕКУВАНИ = 228. ПАК НЕ МИ ГОВОРИ НИЩО СЪЩЕСТВЕНО. ХОРА ЖИВЕЯТ, ХОРА УМИРАТ, НО ТОВА ГО Е КАЗАЛ ОЩЕ ОМУРТАГ. КЪДЕ Е СТРАШНИЯТ ВИРУС???

425

Анонимен

преди 2 години

Много гастъри в момента симулират болни от Ковид, за да имат сертификат за чужбина.

424

Godlike

преди 2 години

Най-готиното е, че все всякви ***, нагли и алчни гастарбайтъри /дето са си изоставили родината за да станат роби на чужда страна/ са се прибрали в бг на евтинкото да ядат цаца и наливна бира и на тръгване оп позитивен ковид тест Сори. Голям смях. Изключвам това, че на летището в Бургас е фул от всякаква западноевропейска *** и масово се дерат от кашляне по опашките.

423

Анонимен

преди 2 години

Вижте сега, болни от нещо ново нито виждам, нито познавам. Никакви бройки не ме интересуват.

422

Анонимен

преди 2 години

Някой ще обясни ли що хората с антитела не са освободени от ваксина?

421

Алтерниращ веганист

преди 2 години

До Анонимен "Русия отдавна вече не се интересува от България". Мда. България почти се е освободила от съветскоруската окупация. Но не напълно - оня фалус_на съвеЦката армия все още стои в центъра на софия. Пропагандата е все още силна и има много спящи клетки. Е, виж как ме наскачаха като споменах русия.

420

Анонимен

преди 2 години

на радев още му е смешно, но като станат 5 хиляди и почнат да падат и умират по улиците ще го видиме дали ще размахва юмруче

419

Алтерниращ веганист

преди 2 години

До Анонимен "заразени с коронавирус на обществени събития в Масачузетс, са били напълно ваксинирани". Е и? колко от тях са се разболели?, Колко са предали заразата? Колко са умрели от ковид? Хайде сега кажи нещо за израел - другата опорка. Напълно ваксиниран разпространява ковид колко тоалетна чиния - спин. Може но е рядко и не е подходящия начин.