4

Анонимен

преди 2 години

Това е част от мракобесната Промяна на президент румен радев, която със свирепа ярост ни донесе криза, мизерия, глад, нищета, безработица, безпаричие, безпътица, метежи, грабежи, кражби, убийства, самоубийства, наркомания, хомосексуализъм, проституция, морален срив, духовна деградация, разпад на патриархално-семейните ценности, *** идеология, корупция, суша, студ, урагани, измами, инфлация! Оставка на тиранина и криптокомуне румен радев ветото ВЕДНАГА!

3

Анонимен

преди 2 години

Ако тези крякащите и недоволни от липсата на заплати, си отговорят защо до ден днешен няма автомагистрала Люлин, въпреки че мисирките използват това име и статут на път, ще разберат в какво престъпление са замесени и са съученици, благодарение банкянския бидон. Оня затова обикаляше и ги увещаваше, вие само гласувайте правилно, а аз ще оправя нещата.

2

малко статистика

преди 2 години

От началото на 2021г.:токъс се е увеличил с 5%парното се е увеличило средно с 18%водата се е увеличила средно с 7,5%млякото и месните продукти с 13,5%тестените продукти с 9%основните хранителни продукти с 11%плодове и зеленчуци с 31%гориво с 11%безработицата се увеличава до 7%покупателната способност спада с 0,7% за първи път от 2009 година. Източник:НСИЕми честита ви промяна към по-добро, чалгари, *** и жълтопаветни палаткаджии. Дано сте доволни.

1

Анонимен

преди 2 години

В истинските медии изтекоха записите от камерите как бойковите мутри бият вързани протестиращи зад колоните и се гаврят с тях! Не харесвам Слави НО НИКОГА ПОВЕЧЕ ОТРОВАТА ГЕРБ!!!