104

Анонимен

преди 2 години

АРХИТЕКТКАТА НЕ ЗНАЕ КАК И ОТ КЪДЕ ДА ВЗЕМЕ МИЛИОНИ ДА СЕ РАЗПЛАТИ С ТИЯ ДЕТО СТРОЯТ И ГРАДЯТ ПЪТНАТА ИНФРАСТРУКТУРА НА ДЪРЖАВАТА, НО ЗНАЕ КАК ДА УСВОИ 200 000 ЕВРО ЗА СТРОИТЕЛСТВОТО НА КЪЩИ ЗА ГОСТИ/ БЕЗ ГОСТИ/В СЕЛО ПИСМЕНОВО- ОСТАВКА ЛЪЖЛИВИ НЕКАДЪРНИЦИ.

103

Недоразбрал

преди 2 години

Затуй ли се бъзикахте с Борисов,че бил джипко бибитко,ама човекът всеки ден беше на път и всеки ден проверяваше държавни обекти,които се строяха от частни фирми и питаше един по един работниците дали им е платено?!Ама вие се хапехте по гъ за от злоба,че видите ли работи от сутрин до вечер и държавата вреше и кипеше от строителство!Ясно е че против ГЕРБ могат да бъдат само и единствено крадци на ДДС,трафиканти на фалшиви цигари,фалшив алкохол и платени некадърници,които имитират стачки и въстания

102

Анонимен

преди 2 години

Няма такова понятие стара власт. От 4 април на власт е др. Радев т.е. пет месеца имаше възможност да работи за народа. Какво стана обаче, при Борисов имаше работа и пари за строителите, а сега всичко замря. Каквито и купешки приказки да говорят т.н. служебни министри нищо не се получава. Изводите си ги правете вие.

101

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 2 години

Не разбрахте ли че цялата дандания е да се махнат досегашните фирми хранилки на ГЕРБ и да се сменята с други ( било те хранилки, или не)!Дорде ГЕРБерасията не се махне от всички структури, няма оправия! Те плащали милиони на зелено за бъдещи строителства във времето, но са си взимали 30% рушвет веднага! Затова трябва да се махнат фирмите "черни каси" на ГЕРБ! Те това е!

100

За тия, стачкуващите

преди 2 години

Фирмата, в която работят е частна! Не са получили заплати?! Но защо ги искат от Държавата, след като фирмата им е частна. Да стачкуват пред офиса на частника. Някой яко ги е излъгал!

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен100Имаше, ама и тях вече ги няма. Заемче брат, дето освен аз и ти, ами и внуците ти ще го плащат. Ей така имаше при борисов.

98

Борисов

преди 2 години

За такова качество, толкоз пари. Казах. Лягайте да спите.

97

Анонимен

преди 2 години

От една страна, има радост за съседа на ЕС, от друга,осъзнаването на факта, че без конфликт с Русия Чехия би била добре, може би дори по -добре от Унгария.Но за пълно разкриване на темата бих искал да отбележа,че Унгария не е марионетка за кукловодикато САЩ или ЕС.За това тя често е презирана и като цяло не харесвана.Всички американски служители, малки и големи, мразят Орбан с цялото си сърце.И как иначе могат да се отнасят до човек, който действа единствено въз основа на собствените си инте

96

Анонимен

преди 2 години

Само с протести срещу Радев ще стане хора, и не с добро а с шутове и палки по крадливите червени глави!

95

?!?

преди 2 години

Обяснението на тая е толкова пошло, че е гавра с труда на хората. Като е голям политик нека да не плаща. И ще и бъде изяснено!

94

Анонимен

преди 2 години

Съд и затвор за Комитова, съд и затвор за Румен Радев дето ми ходи на опера във Виена!

93

Анонимен

преди 2 години

Служенното парвителство няма пари и това е съвесем нормално след като Комитова си купува вили за по 200 000 лв всяка. Тя има две такива за двете й дъщери. Кирилчо Петков той раздава пари на приближени свои приятели от гимназията от ББР все едно му е бащиния тая банка, а Асен Василев просто прибра парите за Хемус 450 млн и обяви, че на България магистрали не й трябват.Е как тогава да има пари при такива кражби?

92

Анонимен

преди 2 години

Комитова, върни парите на хората!

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 100Това са трикчета от мутрата, все пак 11 години беше на власт :)) Иначе Радев се закопа с Учиндолския "шоумен", никой не очакваше да е толкова пр ост Славчо :))

90

Анонимен

преди 2 години

Поправете ме, ако съм запомнил грешно, но как при лошия Борисов пари винаги имаше, а при добрите другари пари винаги няма?

89

Щирлиц

преди 2 години

Боко и Слави къде са?Издишате,другари!

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 97 Това, което ще ти одстане от "чекмеджетата" е спомена за това как са си изтрили обувките от теб. :))))

87

Анонимен

преди 2 години

КЪДЕ СА ПАРИТЕ, КОМИТКОВА!

86

Анонимен

преди 2 години

Като гледам снимката, виждам един ром, както и некакви пенсионери.....хахахаха :)) Явно това са работливите "лъвчета" на Бойко :)))

85

Анонимен

преди 2 години

Пари нема .Действайте . Важното е чекмеджетата да са пълни ;)