21

Анонимен

преди 2 години

Окей, това изглежда логично може би, ама по-скоро е хитра лъжа, че ваксината блокира вируса в белия дроб, а не в носа. А все пак малко по-подробно за страничните ефекти така да се каже от ваксините може ли да се поговори или?

20

Анонимен

преди 2 години

Те тва е! Вече ваксинираните ще боледуват и умират от ковид с песен на уста и радостни, че ваксината работи точно както трябва! Сега очаквам и прочувствени статии как последните думи на умиращ от ковид ваксър са "и все пак ваксината работи!"

19

Ха-ха

преди 2 години

Опърничав народ,бе ей!Не ще да се жертва в името на високите технологии и Новият ред на Сорос!

18

Факт

преди 2 години

Отново страхуващите се да се ваксинират не разбраха написаното. в новината. Е, това не е изненада, а очаквано.

17

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега пък ще ни убеждават, че като сме се ваксинирали и въпреки това се разболеем, това било направо манна небесна. Стига глупости, направо сте жалки. Наш приятел е напълно ваксиниран и в момента е болен от Ковид. Чувства се ужасно. Ние изкарахме заболяването без ваксини. Не беше хубаво, но се преживява. Няма разлика в симптомите, нито гаранция или научно доказателство, че ваксинираните боледуват по- леко. Стига с абсурдните и направо безумни твърдения.

16

Анонимен

преди 2 години

Европа се отваря ,защото са ваксинирани. Ние тепърва ще се затваряме . Ние зареждаме кислород и пропафол, другите отварят стадиони и концертни зали . Кой каквото си е посял, това ще жъне.

15

Анонимен

преди 2 години

Ваксините предизвиквали създаване на имуноглобулин, това разбрах. Имам някакви спомени, че едно време в училище ни слагаха инжекции с имуноглобулин... Защо това не се използва и сега, ами трябва да е някакъв модерен бъркоч, вместо нещо добро и изпитано във времето?

14

Анонимен

преди 2 години

Така, или иначе, здравите неваксинирани хора не получават нито един симптом. Обаме влизат в престъпната статистика. Точка.

13

.

преди 2 години

"Греъм го описва по следния начин:"Ваксините винаги са били предназначени да се фокусират върху болести в долните дихателни пътища - белите дробове, а не в горните дихателни пътища - носа и горната част на гърлото", обяснява той." - този луд ли е или просто на луд се прави ?!?!?!

12

Анонимен

преди 2 години

Така или иначе по-малко от 1% от напълно ваксинираните получават тежки симптоми. Точка!!!

11

До 16

преди 2 години

На *** задачата е сайта да трупа кликове, затова и едната и статия е за, а другата - против. Те печелят, а народа се лудва и не знае къде се намира и какво да право, а съвсем скоро ще започне отново да чупи рекордите по умиране.

10

До 13

преди 2 години

А също така науката създате и компютъра и го свърза в мрежа за да може не вярващите в науката да "просвещават" колко вредна и безполезна е тя

9

Анонимен

преди 2 години

Нищо не разбрах.

8

Анонимен

преди 2 години

"Към 8 август министерството е регистрирало 85,6 тежки случая на COVID-19 на 100 000 души сред неваксинираните над 60-годишна възраст в сравнение с 16,3 на 100 000 души сред напълно ваксинираните. По този начин вероятността неваксинираните възрастни хора да получат тежък случай е повече от пет пъти по-голяма, отколкото при имунизираните."

7

АнонимеН

преди 2 години

ЦЯЛ ФЕРМАН, А МОЖЕШЕ САМО ДА СЕ НАПИШЕ : ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ НЕЗАБАВНО!

6

Майстора

преди 2 години

Това може би е буквално най-глупавото нещо, което съм чел през целия си живот.

5

До 3

преди 2 години

Българина на наука не вярва. Даже и умрелите не го впечатляват. Трябва да е, слух, информация на ухо или в краен случай фейсбук, за да му набиеш нещо в дървената глава.

4

Анонимен

преди 2 години

Просто в Израел всички са ваксинирани, неваксинирани възрастни почти няма. Няма как да са заеазени само неваксинирани, просто защото такива почти няма.

3

ъъъ

преди 2 години

Данните от Израел за миналата седмица бяха повече от красноречиви - 65 % от тежките случаи на Ковид са били със завършена имунизация. Пък ***, ако ще и цял докторат с бабини деветини да напише.

2

Анонимен

преди 2 години

Нали искахте данни за ваксинирани умрели и хоспитализирани, ами ето ви! По-малко от 1% . И научно обяснение какво значи леки симптоми ако си ваксиниран. Просто и ясно!