61

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще напишат че и да умреш от ваксината е доказателство че тя работи, няма проблем

60

Анонимен

преди 2 години

НЕ СЪМ БОЛЕН. НЕ СЪМ ВАКСИНИРАН. НЯМАМ ПРОБИВНА ИНФЕКЦИЯ. ЗНАЧИ ИМАМ ИМУНИТЕТ.

59

Б

преди 2 години

И някакъв на Греъм трябва да му повярваме?

58

уф

преди 2 години

Прочетох заглавието и много се смях.Интерсно ,защо тия псевдоучени не говорят за естествения имунитет ,а като говорят-го отричат.Знае се ,че ваксините всъщност се опитват да ,,копират' естествения имунитет.Защо се задължават хората,прекарали Ковид ,да се ваксинират,като паметта на Т-клетките ,трае с години ,ако не и до живот.Защо не се говори,че единственото разумно разрешение при епидемична ситуация е бързо и навременно лечение,ПРИ ПЪРВИТЕ СИМПТОМИ,а не след като посинееш ,да тичаш в болницата

57

ХИВ / СПИН

преди 2 години

ДА това добре звучи ВСЕ едно секс с ХИВ позитивен при което презерватива се пробива.

56

Анонимен

преди 2 години

Доказателство че ваксината работи е това че понякога не работи, хахахаха. Еваларката, почудиха се как да си оправдават калпавите резултати.

55

Анонимен

преди 2 години

Алооо, вече се гаврите с живота на хората. Великата ви ваксина не предпазва от разболяване, разпространение и тежко протичане, дори смърт, но разболяването било пробивна инфекция. Променяме името и мажем и лъжем по Овертон. Всички ваксинирани, дето ще се натръшкат по болниците скоро както в Израел, па и може да умрат, ще са с пробивни инфекции, а не болни. Атали в действие - пандемията наистина е тест за интелигентност. Как може да повярва човек на подобна глупост, да я приеме и да се ваксинира?

54

смешници

преди 2 години

Пропагандата на глобалния режим надмина себе си си с тази статия.

53

Анонимен

преди 2 години

Най после Дойче велето да ни обясни черно на бяло, че "ваксината" не имунизирала, защото ако имунизира, кръвта ще стане на пастет и ще умрем. Евала. Много яко обяснение, ама защо тогава на отровната шльокавица й викат "ваксина" никъде не е обяснено.

52

Анонимен

преди 2 години

Еее, най-сетне най-смисленото обяснение - хем дълго, хем ясно, хем логично. Сега вече никой няма да съжалява за своя избор - какъвто и да е той.

51

Не ви вярвам

преди 2 години

Щом се однася до ония вирус "спецялния" а камо ли за вакси и ваксъри

50

XuTbP5bP

преди 2 години

Дъжд вали, вали. DW спускат новини...

49

ваксаджия

преди 2 години

Да добавя към предния си пост. Нито съм им вярвал на БКП и комунизма им, нито сега на новите интернационал комунисти за комунизма и ваксините им, а просто и тогава и сега, като селски хитрец се надявах на привилегиите, ако сведа главичка и взема книжката за вярност. Но вторите се оказаха че по-недържат на обещанията си.

48

Анонимен

преди 2 години

О,сега и било *дорбо* да се заразиш след като ти сложат бъркоча? Еееее, уродливостта и безочието на ваксамафията не познава никакви граници. Нареждайте се опашката, овци, тея отрови треа да се инжектират за да върви бизнеса. Бати ви Гейтс знаете ли колко милиарди е вложил, няма да остава на сухо, я!

47

MIKE

преди 2 години

Защо когато новата Ви кола, за която сте броили 40 000 EUR се развали на вторият месец е всъщност нещо много добро ? Защото няма да умрете от това, както би се случило ако се заразите с Ковид и ваксината Ви не "сработи"...

46

Анонимен

преди 2 години

до 41"Нека да не хейтим толкова много ***."----------- Не е хейт, а просто трябва да разбере че това не начин за изкарване на заплатка. Ако иска да е журналистка- да бъде истинска. Изисква се смелост за проучване и отразяване всички страни. И да е на страната на хората и в тяхна полза а не на ..........

45

ваксаджия

преди 2 години

Безсрамна статия. От 9 кладенеца вода носят, за да замажат лъжите си и да продължат да лъжат. Но ние помним всичко. Спят ли спокойно такива журналисти? С кеф ;ли си харчат подхвърлените стотинки от ковид престъпниците. Аз си сложих вазелина и си изкарах сертификат, очаквайки да имам привилегии и да не ме закачат повече. Но сега искат да ме бодат до живот с бустерни дози. Дори БКП бе по почтена навремето....когато пак за привилегии взех партийна книжка.

44

Анонимен

преди 2 години

Фейкнюз, вие съвсем изплискахте легена май :D :D

43

Анонимен

преди 2 години

Всъщност, първо лъжата беше - ваксинирайте се и няма да се заразявате, няма да сте приносители. След това стана - ваксинирайте се, ще се заразявате, ще сте преносители, обаче ще пренасяте по малък вирусен материал. После - ще преболедувате, ама по леко, няма да умрете, спря да се говори, че не сте разпространители на вируса, тая мантра отпадна. Следващата, както разбирам е - ще се разболявате, но ще умирате по леко, не с тръби в гърлото, по - хуманно, така че се ваксинирайте.

42

мунчо

преди 2 години

от вола мляко ще ви обещаят и до луната безплатна екскурзия, само и само да се наредите на опашката за вакси-брандирането. на маркираните -честито. до коледа 3та а догодина още 3 по 3. стискама ви палци експеримента да е успешен.