41

Защо да умреш

преди 2 години

от странични "ефекти" след ваксинация всъщност е нещо добро? Защото планетата е пренаселена и човешката дейност я унищожава. И защото ваксината е много по-хуманен начин да те убият - евтаназират те с инжекция, а не ти пускат термоядрена бомба например. Така опазват природата.

40

Шаши

преди 2 години

Абсолютно се омотаха в лъжите. А тетанус, тетанус ли е или не е тетанус и ако не е тетанус, защо е тетанус? Как ни правят на ***. Ама има хорица, които се подлъгват.

39

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Като лекар никога не съм виждал белодробна плевмония у здрави хора, които не страдат от ракови заболявания в началото на август, а аз практикувам от 2002. Такъв феномен като бум на белодробни инфекции при 40 градуса температура на сянка не само, че никога не е имало, а аз не помня някъде, в който да е било учебник някога да съм чел за такива обстоятелства че са възможни въобще. Представям си как ще бъде в края на януари, ще има ли повече от дузина ваксинирани живи на 1 май?

38

До 44

преди 2 години

Значи в Европа първо ще изчезнат лекари и медицински работници, а след тях ще се затрият и цели държави. Ха ха ха

37

До 44

преди 2 години

Ами защото не е грип! Още ли не си разбрал?

36

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Ако хората даже умират от ваксина това е доказателство, че ваксините работят няма съмнение. Това са ваксини за с цел депопулация, а не имунитет. През цялата си лекарска кариера никога не съм виждал грипна епидемия през месец август, даже по-възрастните ми колеги, които са на по 70+ години не помнят такъв феномен когато и да било. Какво ли го причинява сами си отговорете.

35

https://chat.eti.pw/

преди 2 години

https://chat.eti.pw/

34

Анонимен

преди 2 години

Не съм против ваксините, разработвани внимателно с десетилетия, доказани като ефективни и безвредни в практиката. Против ваксините съм, разработени на юруш за няколко месеца срещу постоянно мутираща и изпреварваща ги болест, недоказани като ефективни и безвредни в практиката. Достатъчно ясно ли се изказах? Експерименти се правят върху хора, които са уведомени, че това е експеримент - съгласяват се и им се плаща. Експерименти не се правят с цялото население.

33

Анонимен

преди 2 години

Нека да не хейтим толкова много ***. След като прочетох статията разбирам защо тя просто ги пуска през гугъл преводач и даже не ги редактира. Ми то това не се чете! Ако аз трябваше да пускам такива бози и аз нямаше да ги чета. Сигурно си върши работата с отвращение, така че повече й съчувствам, отколкото да я мpазя.

32

От 35 до 39

преди 2 години

ОчевАдно нищо не сте разбрали.

31

Обикновен хорец

преди 2 години

До "Лекар" - как бе, всичко разбрах. Че псевдоваксините започват очевадно да се провалят по света, и са съчинили някакво безумно обяснение за да успокоят наивниците, и да опитат да прилъжат още жертви-клиенти. И да оправдаят защо ще се слага трета доза от нещо което е напълно неработещо при първите две.

30

Анонимен

преди 2 години

И понеже в статията отново ни съобщават, че планът е да носим маски с години, ваксинираните да се ваксинират през няколко месеца и други такива, аз пък отново им казвам: не сме съгласни!

29

Анонимен

преди 2 години

До 32Въпросът с оздравяването на неваксинираните е решен. Оздравяхме. Но ваксинираните да не се ядосват много от този факт, да не би да палучат инфаркт.

28

Анонимен

преди 2 години

***, ако обичаш зарови се в някой контейнер с 0тпадъци.

27

До Лекар

преди 2 години

Ти явно си от необикновените хорица. И това е вярно необикновено е за лекар да е такъв невежа...

26

Лекар

преди 2 години

Обикновените хорица не разбраха нищо от статията. Очаквано! Щом вярват на антиваксърите по фейса ...

25

Анонимен

преди 2 години

Интересно, защо това не беше обявено преди да се одобри ваксината, защо не беше оповестено публично? Май творим наука според интересите. Не се учудвайте, ако утре излезе нов научен трактат на тема "Защо е нужно да се ваксинираме, въпреки че ваксините не само, че не помагат, ами убиват и осакатяват хора !" Пропагандата с нови нагаждания според изобличените вече лъжи спука ***. Он няма такова число да отмери. Долу отровата наречена лъжовно ваксина !

24

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните и да се разболят, ще оздравеят.При неваксинираните оздравяването е под голям въпрос-Много голям!

23

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Пуснах котлона да си сваря вода, обаче не загрява. Според мен това е знак че работи.

22

хммм

преди 2 години

Значи да ви обесня накратко какво днесбг публикува ежедневно: 14.01.21 Васкините са ефективни за всички щамове, ваксинирайте се да сте здрави!14.04.21 Заболелите след ваксинация не са официални случаи, те са на параноици в интернет и не са потвърдени!14.08.21 Може да се разболеете от корона и след ваксинация но това не е опасно ами дори е полезно!14. 12.21 Израел първата 100 процента ваксинирана държава в света днес мина прага на 9000 болни за ден, ваксините не действат на новия Зета щам.