34

Правителство ли!

преди 2 години

Правителство ще има, но решаваща е битката при Армагедон, когато силите на злото бъдат сразени и чак тогава ще бъде установен 1000-годишния мир на Земята, защото феодалите ще изчезнат в небитието.

33

Време за промяна

преди 2 години

До Анонимен 34: Не знам къде си го видял това. При тази конфигурация в парламента, който и да получи мандата ще управлява или коалиционно или (най-вероятно) експертно правителство, а може и временното да остане за редовно. А и след евентуални нови избори ще се получи пак същото.

32

лоша работа

преди 2 години

Не знаех,че БСП са партия на промяната!

31

Нищо ново

преди 2 години

До никога........: Комунисти в България отдавна няма, освен в някой и друг пенсионерски клуб. Но виж, антикомунисти (преди избори) никога не липсват.

30

никога........

преди 2 години

....комунист на власт в българия !!!!!!!!!!!

29

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 27: Да не се дава третият мандат на БСП? А на кого да се даде? Без ИТН няма как да се направи правителство, но дали ще искат да преговарят с Христо Иванов и Мая Манолова? Трети мандат на БСП все пак има някакъв шанс. Иначе - пак на избори.

28

Малко за политика

преди 2 години

Като забравим за шоуто, резултата е: приключи мандата на ИТН за съставяне на правителство в рамките на 46-тото НС. Следва мандата на ГЕРБ. И там без шоу няма да се мине (този път не от джипа на Бойко а чрез опитният лаладжия Тома Биков и пишман-кандидатът Добрин Митев). Да почакаме и ще видим ................... А междувременно фин. министър отчете по-големи приходи в бюджета за полугодието. Но за да се харчат за Ковид и социална политика е нужно НС да приеме актуализация на бюджета. Това сега е задача с приоритет за НС.

27

Анонимен

преди 2 години

Мандатът не трябва да се дава на БСЗп.

26

Време за промяна

преди 2 години

До Анонимен 24-25: Никой не ви е обещавал, че като махнем Бойко заплатите веднага ще станат 3000 евро. Промяната доведе до края *** модела на еднолично управление на Бойко и гербаджиите. Преди управлението на ГЕРБ на кое място беше България? По времето на Станишев влязохме в ЕС и бяхме на едно ниво с Румъния. Даже искахме да не ни пакетират с нея, защото сме били по-напред. А сега те са далеч преди нас, с 30% по-голям БНП на глава от населението. Това са "големите успехи" на Бойко и ГЕРБ. Дотук!

25

Анонимен

преди 2 години

До Време за промянаДо какво доведе България твоята промяна, наясно ли си?

24

Анонимен

преди 2 години

Къде е алтернативата на ГЕРБ, нали много разбирахте от политика?Къде са умнокрасивите на Бойкикев да ми обяснят как като махнем Бойко и заплатите щели за станат по 3 000 евро?

23

Анонимeн

преди 2 години

Събраха се майна - БСП и ИТН си прехвърлят избиратели, и накрая ще остане ИТН. До проекта е между Слави и Президента, като идеята е да ни влачат към президенстка република.

22

Анонимен

преди 2 години

Кой забърка тази каша, Радев. Защо Радев се спотайва днес и го нямаше на протеста пред президенството?Защо вече не размахва юмруци, ето идват хората и си искат заплатите, които им прибраха от служенюбното правителство.Нали Радев беше за законност, ред, нали при него нямаше да има корупция?

21

Анонимен

преди 2 години

ИТН се ослаха. Те си мислеха че ще са еднолични търговци с 65 човека. Късия така и не разбра че това нее шоу в Кабеларка. Старите Хиени ще го сдъвкат и изплюят като дъвка. Сега остава и да не подкрепят БСП и на следващите избори ще си лижат таааците. Явно на ИТН сивото вещество им толкова много че им изтичат отзад под гърба. В краен случай се отива на следващи избори като ги знам тези от ИТН колко са умни.

20

Анонимен

преди 2 години

Дори и да има ще е от популисти, а както се видя те са силни само на думи, жално ми става, дано се организират и работят в името на България.

19

Анонимен

преди 2 години

Корнелия Нинова колкото и да я обвиняват, че била съсипала БСП, накрая май ще е политика дал на БСП и правителсто и Президент. След 13 години БСП ще държи пълната власт в България.

18

Анонимен

преди 2 години

През последните 6-7 години България се развиваше изключително добре !!! Борисов сведе корупцията в страната до минимум .Уволняваше на мига ,ако имаше съмнение за далавера ....

17

Анонимен

преди 2 години

Сашка Васева - президент!

16

Анонимен

преди 2 години

Абе къде е Румен Решетников .Мадуров .Грипенов .Юмруков ?????Няма ли да се изкаже против Борисов ***?????

15

БСП

преди 2 години

БСП е единствената нормална и стабилна партия в този парламент. С потенциал да излъчи работещ кабинет!! Цяла България се убеди в това!!