25

Sunny

преди 2 години

Всичко руско носи смърт

24

анонимен

преди 2 години

Руснаците го казаха каква е причината,пътник с не изправна газова бутилка която е бил напълнил и взел със себеси и унас има такива умници виждал съм ги .

23

Анонимен

преди 2 години

Някой се е ядосал, че доставката на водка е закъсняла.

22

22, новина от днес

преди 2 години

Трагичен инцидент в британския град Плимут завърши с шест смъртни случая. Сред загиналите има и дете под 10 г. Органите на реда не разглеждат трагедията като тероризъм. Съобщава се за голям брой хора, на които е оказана медицинска помощ. На мястото са забелязани разследващи, които не разрешават на живеещите наоколо да се прибират по домовете си. Официалните власти се обърнаха към гражданите с призив да не се публикуват снимки и видео от инцидента, за да не попречат на разследването.

21

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

В Сопот, България, по времето на Бай Тошо що коли бяха на газ: и Масквичи, и Жигулита, че даже и лади. Не съм чул някоя кола да се е самовзривила. В руският сценарий май брадатите индивиди имат пръст. То и без това Русия е най-мюсюлманската държава в света, след Саудитска Арабия.

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21 --- В този век на фантастика, пийте само "Астика". Къде и кога наглобританците не са пускали видео на "взривилите се" (взривените) на 7/11 автобуси и метровлака ? Вие да не живеете в някакво друго измерение или сте в слънчево-информационно затъмнение ? Днес всеки има телефон в джоба със задължителната камера, снима и лашка из нета, няма спиране. Всичко се знае и всичко се вижда.

19

Анонимен

преди 2 години

Задната част на автобус на градския транспорт се взриви на автобусна спирка в град Воронеж в Русия. Веднага се появи видео. На руските власти и на ум не им идва да забраняват публикуването на снимки и видео, както правят наглобританците. По случая във Воронеж работят компетентните служби под общата координация на НАК.

18

Не е Навални

преди 2 години

Критик на Кремъл? Може би, ама друг...

17

Реалист

преди 2 години

Много народ се втурна да помага. Ако беше в България всеки щеше дя бяга надалеч, за да не го разкарват по съдилища, следствие и прокуратура.

16

Анонимен

преди 2 години

Анархията е част от частния живот в Москва

15

Анонимен

преди 2 години

Собственика да ли ще плати щетите а пътниците? Ще еее , ама беше!

14

Анонимен

преди 2 години

От видеото се вежда , че всеки гледа цирка и е повече развлечение отколкото трагичен случай. Никой не извади от преминаващите коли пожарогасител , а пожарната се появи на смрачаване

13

Анонимен

преди 2 години

Самостоятелни инициативи без мисъл за безопасност и защита на живота в Русия е позволено. Човешкия живот, екология , околна среда са непопулярни в Болшая и Магучая. Техната мисъл е единствено , че сме най голямата страна в света имах силното въображение. Другото не е интересно

12

Анонимен

преди 2 години

Няма как да се контролира системата в Русия. А за технически надзор на Частни Превозни Средства е абсурд. Липсват закони, традиция правна система, култура на обслужване. Наслоението от колективния живот и мисленето им като роби в болшивизма ще остане поне 50години То и в България руската култура все още се шири, но сме спасени , че сме в ЕС.

11

ИНЖ.

преди 2 години

ТЕХНИКАТА НЕ Е ЗА ПРО СТАЦИ! А ЗА ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА! ДАЛ ИМ ГОСПОД ГАЗ, *** ИМ ВЗЕЛ АКЪЛА! РАБОТАТА С ГАЗ ИЗИСКВА ВИСОКИ ПОЗНАНИЯ И ДИСЦИПЛИНА! ТУК ЩЕ Е СЪЩОТО АКО МАСОВО МИНЕМ НА ГАЗ!

10

Анонимен

преди 2 години

СЕВЕРЕН СУДАН, ДРУГАРИ...

9

Сата НАТО

преди 2 години

На дизелите също се слага газ. Да не отварям дума пък за идйотите, дето си правят некви генератори за Браунов газ. Тия са тотал щета.

8

Анонимен

преди 2 години

Мечо Захариев, виждал съм жена да припада на ескалатора на метрото и хората я прескачаха и се правеха, че нищо не е станало, за да си нямат неприятности. За московското метро говоря. Така че айде моля ти се...

7

Мехник

преди 2 години

Ясно се вижда от кадрите, че гръмва незаконната газова бутилка. Тия са в пъти по зле от нас. Как може да има българи стремящи се към техния манталитет ? Изостанала работа.

6

Анонимен

преди 2 години

Да не са изпитвали некоя нова ракета? Нали всеки месец нови ракети правят!