49

Анонимен

преди 2 години

До РеалистА още по-лесно се крадат събрани с труд и пот пари, за да си старите къщи във Виена, нали?

48

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство нарочно спира проектите, ще се опитат да откраднат явно колкото се може повече пък това че магистралата няма да стане и работниците няма да имат заплати не им пука.

47

???

преди 2 години

Дали трябва да се плаща за ремонт на ремонта, при който пак трябва да се прави нов ремонт? Това е една от схемите на ГЕРБ, с които крадяха на поразия.

46

Реалист

преди 2 години

Лесно се организират "протести" с милиардите откраднати от мутрите за последните 12 години.

45

Анонимен

преди 2 години

Тоя про.стак Борисов направи пътища годни само за блокиране и протести. За друго не чинят.

44

Анонимен

преди 2 години

Гербавото ограбване подкопа всякаква държавност и нормалност в България! Предстои срутване.

43

Анонимен

преди 2 години

Работниците справедливо протестират, но да отидат в Банкя при Чекмеджан и да питат, къде са им парите, раздадени предварително на приятелчетата по карти. Да отидат и в Росенец при Агата и него да питат същото.

42

Анонимен

преди 2 години

Никой не е давал правото на служебнито парвителство на Радев да спира строежа на на АМ Хемус, сега ще си сърбате попарата за едноличното ви комунистическо управление!

41

Анонимен

преди 2 години

Не само строителите, но и ресторантьорите, лекарите и сестрите от Пирогов и Спешна помощ в момента протестират.Ще започнат протести и *** енергетиците от ТЕЦ Марица Изток заради дикатат на правителството да затвори минйте до края на годината.

40

Пълна подкрепа!

преди 2 години

Естествено, че ще го саботира, басма ли да ви цепи? Успех на протестиращите, нека построят барикади и да не мърдат от тях докато бандитското парвитеслтво на Румен Радев не бъде свалени и осъдено по бързата процедура за фалита на ББР, спирането на строежите, кражбите, уволненията, рекетанад бизнеса и обикновените хора! Оставка и затвор!

39

Анонимен

преди 2 години

Една след друга започват да гърмят мините, заложени от чекмеджето и Пеевски. Служебните трябва да издържат и да не поддават на натиска. Но най-голямата мина се оказа чалгарят - там са разкешили най-много.

38

Анонимен

преди 2 години

Борисов, чрез протестите на тези и на ресторантьорите се опитва да саботира и служебния кабинет и сегашния парламент. Той това си го може. Справка платените протести по времето на Орешарски!

37

Анонимен

преди 2 години

Управлението на служебния кабинет все повече напомня за управлението на Жан Виденов. Сценаристите са едни и същи.

36

Анонимен

преди 2 години

Ми като са работили за мутри, сега да си искат парите от мутрите! С какво им е виновен Радев?

35

Любопитен

преди 2 години

А къде отидоха авансово изплатените милиарди???

34

Анонимен

преди 2 години

Излиза, че Бойко правилно е предплащал строителството и ремонта на пътища, за да стане процеса необратим, защото сегашните управляващи лесно можеха да посегнат на готовите заделени за това пари. Толкова са некадърни, че изписват вежди на ГЕРБ.

33

Анонимен

преди 2 години

Да отидат в Банкя, да искат от този дето им ги е обещал.

32

къде е сега умрука?

преди 2 години

Строителството на пътища е изцяло прекратено. Стотици хиляди остават без работа без пари за семействата си, децата им няма какво да ядат утре. Радев да си понесе отговорност за пълната катастрофа в която вкара България.

31

Анонимен

преди 2 години

Хиляди хора,с деца и възрастни в колите си,ще се варят на тоя пeк по пътищата,пътувайки до близки или на почивка.А тези страдащи от жегите в колите си,не са ли си платили всичко за да могат да стигнат,там за където са тръгнали?Защо точно сега и точно така,трябва да се протестира???

30

Анонимен

преди 2 години

До АнонименМиналата година "законните"протести, блокирането на работещите и опиикаването на Орлов мост и центъра на София от ашлаци бе за адмирации? Виждаме резултата от протеста в Парламента. Кутията на Пандора е отворена. Сега всеки за всичко може да стъжни живота на околните. Правите ли разлика между свобода и свободия?