19

Щирлиц

преди 2 години

Островът се казва ЕВБЕЯ.

18

Анонимен

преди 2 години

Къщи в горския фонд. Ми то като във Витоша.

17

иво8

преди 2 години

Каква държава бе?Ако имаше такава Бойко Борисов,Терзийски и Младен Маринов отдавна щяха да са в затвора.След кадрите с полицейският садизъм да говорим за държава е безпредметно.

16

Доброволеца

преди 2 години

да изкара едно евро което да не декларира, да види къде е държавата :D :D :D

15

Анонимен

преди 2 години

Истината е,че подцениха пожара и чак когато пламъците станаха колкото 10 етажен блок се засилиха да действат.Прав е човека,че в началото изобщо нямаше грижа държавата.А има и друго.Там има постове на всяко възвишение пожарникари дежурят денонощно и при най-малкият пушек действат.Вятърът обаче рязко се усили и неможаха да смогнат навреме да овладеят пожара.И като духна този вятър с дни духаше яко.Температурата толкова вискока,че скалите на лава стават.Няма гасене това!А точно там беше като Родопи

14

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Велик и благороден Китай ще ни върне държавта. Това означава смъртъ за руските евреи,,чиято територия е всъщност българо-китайска. Смърт за Руско-Германски Шкеназ!

13

Анонимен

преди 2 години

Нека поне България ( стига народа да иска и да е доброволно) да изпрати провизии храна и лекарства на съседите гърци, имаме много жито и слънчогледово олио. Все пак сме съседи, да им помогнем с каквото можем, ако трябва и самоинициатива ,нека да им помогнем, въпреки че гърците не ни харесват от векове.

12

Анонимен

преди 2 години

Държавата е заета с важната мисия да боде овцете. Некви пожари имало, голяма работа.

11

Анонимен

преди 2 години

МИЦОТАКИС:ЕВБЕЯ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!МАКЕДОНИЯ Е ГРЪЦКА!ВАЖНОТО Е,ЧЕ СКОПЯНИТЕ СИ СМЕНИХА ИМЕТО...А ТОВА ЧЕ ВТОРИЯТ ПО ГОЛЕМИНА ОСТРОВ Е ПРВЪРНАТ В КУПЧИНА ПЕПЕЛ ВЪОБЩЕ НЕ МЕ ЗАСЯГА!

10

Анонимен

преди 2 години

Това е нормален човек. Ако беше българин щеше да каже: - който не гаси е *** ,що да се прави на по специален защото гаси .

9

Анонимен

преди 2 години

Гасенето на пожарите е целогодишна работа- почистване на гората , пускане на стада с кози да прочистват , противопожарни коридори , подготовка на екипировка и техника...

8

Анонимен

преди 2 години

Тоя не е ли чувал че до септември държавната администрация е в заслужен отдих.

7

Анонимен

преди 2 години

Еми държавата, това сме ние, ако ни нема, значи и държава няма да има.....хахахаха :))) Иначе със сладки приказки сме първи у Европата сигурно.....хахахаха :))))))

6

Анонимен

преди 2 години

Това е ужасно и е съвсем близо до нас, това е под олимпийската ривиера, което си се води македония като област. Тоя Мицотакис дали не трябва да види гнева на гърците. И без това откакто смени Ципрас отношенията с България не са както бяха.

5

Анонимен

преди 2 години

В един клип имаше много загинали от огъня овце, цяло стадо. Един гърцки пожарникар разправяше, че докато са били изпратени да гасят в едно село, в двора на една къща са блеели жално овце, имаше и вързано куче, което е скимтяло, но пожарникарите поради големия огън не са могли да ги спасят, животните са изгорели живи. Това го разказваше през сълзи този пожарникар. Един грък е спасил зайче в горящата гора, дивото зайче само е дошло при човека след като беше повикано, пренебрегвайки страхливостта с

4

Анонимен

преди 2 години

КАКВО МУ ПУКА НА МИЦОТАКИС ЗА ПОЖАРИТЕ НА О-В ЕВБЕЯ... ВАЖНОТО Е ДА КРЕЩИМ ПО ПЛОЩАДИТЕ,ЧЕ МАКЕДОНИЯ Е ГРЪЦКА...ПЪК ТОВА,ЧЕ ВТОРИЯТ ПО ГОЛЕМИНА ОСТРОВ Е ПРЕВЪРНАТ В ПЕПЕЛ...КАКВО ТОЛКОВА.

3

Анонимен

преди 2 години

Не само местните, но и от други държави, включително и с българска подкрепа са се отзовали на помощ на гърците.

2

Анонимен

преди 2 години

ЕСТЕСТВЕНО,ЧЕ Я НЯМА...КАКВО МУ ПУКА НА МИЦОТАКИС ЗА ПОЖАРИТЕ В ЕВБЕЯ...ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО,КОЕТО ГО ИНТЕРЕСУВА Е КАК ДА "ДОКАЖЕ"НА СВЕТА КОЛКО ГРЪЦКА Е МАКЕДОНИЯ.

1

Анонимен

преди 2 години

Стига с тая Евия, островът е Евбея, хиляда пъти ви го казаха, стига с тоя копи пейст от гугъл транслейтър.