14

Анонимен

преди 2 години

Хахаха тези ООН са доста смешни. Кой ли ги слуша за нещо

13

Асан

преди 2 години

Също има запис на Тиквата с Кокинов у *** му у Банкя :)))

12

Асан

преди 2 години

Ехе нали така записахме Тиквата с Мишо бирата :)))

11

Анонимен

преди 2 години

От кого искат? Искат или се молят? Защо не налагат санкции, след като софтуерът "Пегас" гарантирано нарушава правата на човека?

10

.

преди 2 години

"Ние сме дълбоко загрижени, че се използват много сложни натрапчиви инструменти за наблюдение, сплашване и заглушаване на защитниците на правата на..." - лицемерци гадни!!

9

И Иииисус

преди 2 години

Аз пиша такъв софтуер и го продавам тайно. Но щом има мораториум от ООН - обещавам от утре да не правя така! Ха-ха-ха - големи смешници са тия от ООН, оправиха ми деня! Утре може да сложат мораториум върху религиозния фанатизъм и атомните бомби. Инък - "Исус" с едно "и" се пише традиционно на български и писането с две "и" е само, за да се правим на интересни

8

Христос

преди 2 години

Не съм срещал досега някой да е написал истинското ми име: нито съм Христос, нито - Джизъс. Дерзайте!

7

Тарикат

преди 2 години

Купете си и вие подобен софтуеър. Не струва много. Cамо 250 долара в биткоин валута и ще гледате през камерата всеки форумен боец как пуши, пие или си чопли носа. Tor Browser + Ahmia. ;) Кали Линукс също върши работа, но там е малко по-сложно.

6

Още ЗА:

преди 2 години

Иисус се смята че е от еврейски език "Месия" а за ХРИСТОС винаги се е знаело че е от ГРЪЦКИ ЕЗИК и означава "ХАРИЗМА" както и се е знаело че Свети ПАВЕЛ по рождение е ГРЪКОЕЗИЧЕН юдеоевреин!То ест никога не се е криело а някой на запад е лъгал!Православното Християнство от 313 е и на Юдеоевреите и живеещите при католици и протестанти юдеоевреи са Дърво без Корен!ХРИСТОС казва:"Бивш юдеисто Симон Давам ТИ ГРЪЦКОТО ИМЕ Петър...като моята Гръцка Църквичка за евреите....ама се забравя,деменция и т.н

5

Анонимен

преди 2 години

И без това използваме 34 процента от итернет останалото е цензурирано защото сме много глупави за да знаем според глобалисите.

4

Анонимен

преди 2 години

Искаме контрол и наказания , освен забраната, на лъчеви оръжия и контролирането на мозъка и тялото! Не може да се прави експерименти с човешки същества!

3

Муахаха

преди 2 години

"шпионски софтуер" - ПолКор термина за Юдею-Семитски софтуер!

2

Анонимен

преди 2 години

Това е претекст за да поставят мрежата под допълнителен контрол. Иначе не вярвам да са толкоз неумни, в идеята за мораториум за продажба на софтуер, т. н. "шпионски".

1

Анонимен

преди 2 години

Aaa, да си гледат работата, стааа ли?