208

Българин

преди 2 години

Причките ли свършиха, бе мамини?! Хайде сега всички за ръчича при чорапчето Радев и да го питате него какво да правите. Иска хаос, получи хаос. Сега Радев да се оправя. Да не ви се наложи само да де молите на колене на ГЕРБ да ви гласуват паричките?!

207

Анонимен

преди 2 години

Разходите за избори през октомври ще се покрият... от на Буци чекмедже банката

206

Анонимен

преди 2 години

до 226 - Май не четеш, пари има, ама парламента трябва да гласува да се ползват. А парламента освен да си чеше вълната и да се чудят, кой ще лапне идващите средства от ЕС, друго не го е еня.

205

Схемата се повтаря

преди 2 години

Нали щяхте да имате повече пари в бюджета като спрете кражбите? Махнахте ГЕРБ, къде са ви парите? Нали няма кражби? Вариантите са два: 1. Или ГЕРБ не са крали и всичко е помия и репресия от вас, което ви праща директно в затвора; 2. Или и вие крадете наравно, че и повече от ГЕРБ, все пак сте нови и гладни, далече ви държаха от властта, вас и фалиралите ви икономически кръгове. Справка, покупката на машини за гласуване, без обществена поръчка, през държавна фирма, същата корупционна пътека!

204

Анонимен

преди 2 години

Никакви помощи за крадливия бизнес ,гадовете да духат супата ,5 милиарда за една година откраднаха ,а изборите да ги плаща Трифонов ,той прави ти циркове с държавата

203

ББ

преди 2 години

настоятелно молим САЩ,разкрите престъпниците и крадците...Света ни го очаква от вас,не им ставайте съучастници...империи са загивали...заради несправедливости и алчност...Свободен и Справедлив Свят...или да го погребем!!!

202

ББ

преди 2 години

До Анонименкакви кражби г-жо...дайте аргументи...гьобелс умря,факкти...менда излъга НС да гласува двойна ставка на лотариите на божков,лиляна ограби милиарди...да ви санира,горанов...живее под наем бедният...в дом на олигарх,бойко си има любовница на възрастта на дъщеря му...и къща в барселона...закриха я но испанците не са...п.т.и като вас,гроП ограбиха с пеевски ктб...и за три дни събраха над 4,5 милиеарда от нашите данъци и такси ...за да се разплатят,гроб,а скрапАЕЦ,а самолетите?

201

ББ

преди 2 години

Почтенна позиция и предупреждение...тгроб разбира се и обслужващите ги...това с актуализацията е за да могат пари които са налични да могат да помагат на здравното ни,на икономиката ни,на пенсионерите...гроП-дпс и итн се гаврлят...рекетират Народа ни бре...демек ее има пари...вашите пари...ама няма да ви ги дадем...те са Господ,никога повече гроП-дпс...и измикярите им от "шоуто",ще ни има,България ще оцелее въреки мафията и чуждопоклонниците...разделящи ни...ще ги съдим Строго...

200

Анонимен

преди 2 години

С усмивка и оцъклен поглед към кражби и светло бъдеще.

199

Анонимен

преди 2 години

Бойко нали спря да краде по 1 млрд. на месец, пари трябва да има. Спряхте и всички строежи, така че касичката е пълна. Защо се лъже така безогледно от служебното правителство. За какво са им допълнителните пари?

198

Избори

преди 2 години

Ежемесечно, до пълно откачените и фалит!

197

Аз мисля

преди 2 години

Да има избори и ноември и да се спрат пенсиите и заплатите. Такъв народ е позор за Вселената.

196

Анонимен

преди 2 години

Забравете за актуализация на бюджета. Кой е луд да гласува пари, които някой друг харчи? Да му е честито на Резидента правителството.

195

Мая

преди 2 години

Прилича ми на Гюрга Пенжурева (Бог да я прости), а,а а , и е запял завалията!

194

Кико

преди 2 години

Как се е приготвил тази песен да запее! Не знам за другите, но тези са най крадливите усмихнати лица!

193

Анонимен

преди 2 години

Е тоя .к немогат ли да си види бюджета като застъпи преди 3 месеца!? Или щото сега видя дебелия, че може и да му търсят сметка, че само си е ровил из дупките 3 месеца. Сетила са Мара кухата комунистка да се пожара.

192

Доцента

преди 2 години

Значи преди Боко си харчеше парите еднолично от джипката, а сега тези нямали право без решение на НС!? Ами той и Боко нямаше право бе ***, пак ставаше с решения на НС, ама вие друго говорихте на хората. Защо ли?

191

Време е

преди 2 години

Ако някой не знае цените на тока за бизнеса се вдигнаха с 40% за 1 месец преди това пак толко от юни - много големи предприятия спряха работа по време на високите цени.Това продължава и този месец и септември ще има барикади на пътищата навсякъде.

190

Хубавото е, че

преди 2 години

Откакто дойде правителството на Радев на власт спряха кражбите, злоупотребите и корупцията ! Пари има и за двойни пенсии и за двойни заплати ! Не сме вече най-бедни в ЕС ! Увеличението на ток, газ, вода и бензин е направо символично ! Спряха и строителството на Хемус, метрото в София и други такива ненужни строежи !

189

Стоян

преди 2 години

Върнете откраднатото !