98

Чичо

преди 2 години

Мавруда е питал Шиши и той му е разрешил да купи тая глезотия.

97

А пък този

преди 2 години

който го купи аман му джоба. Тези коли (особено новите БМВ) са скъпи трошливи играчки, двигателите така се чупят, че трябва направо да се подменят. На всичкото отгоре гаранцията не признава такива ремонти щото двигателят бил консуматив. Да им плюя на марката и на консуматива......

96

Анонимен

преди 2 години

За какви неща харчат парите ни, тия продажни чиновници в държава с 300лв. пенсия.Евала поне на служебното правителство, че прозрачно ги прави нещата.

95

ikar

преди 2 години

До Радев МерцедесаЕстествено, че е различно. Той е президент на държавата. Освен това НСО имат определени изисквания за автомобилите на държавните ръководители. Не съм видяла нито веднъж Радев да се прави на шофьор като ББ. Все едно да се разхожда със самолета .

94

Анонимен

преди 2 години

Нарочно са пропуснали че оригиналната цена на автомобила е над 300000лв. Пишеше го в друга статия не толкова контролиранат като днес. Имам въпрос, защо директор на ББР Стоян Мавродиев си е разкарвал задните части на толкова скъпа кола? Този същия ли раздаваше кредити на наши хора и дадоха над 8 млрд лева на няколко фирми. Уж кредити предназначени за малки средни фирми а те дадени на няколко фирми свързани с нашите хора. Кредити раздавани за млрд и колко ще върнат, познайте от първия път.

93

noname

преди 2 години

Даа, добре са харчели народните пари кербаджийските калинки амеби.

92

Гост

преди 2 години

До АнонименС БМВ 5-ца

91

ПроСоТо

преди 2 години

е какво,бързо сай развил госин Мавродиев..Все пак е бил началник на Банката ЗА РАЗВИТИЕ..Обаче определено ТРЯБВА да сложим край на това грубиянско ИНТЕРЕСЧИЙСТВО,особено толкова брутално демонстрирано от "народните избраници"!!!!..През година си сменят ДЪРЖАВНИТЕ СУПЕРСКЪПИ автомобили!..А ние гледаме как в Европата депутати,министри,кметове,ходят на работа или с метрото,или на велосипеди....."Крадливо племе,ей!"....Алчно,побъркано..ПАРИ И ИМОТИ,пари и имоти!..САМО ТОВА се бълника в гаванките на

90

Гост

преди 2 години

До Ами С БМВ 5 серия

89

Ами

преди 2 години

този може да е бил скъп, ама е стар и загубил стойността си. Сега ще има поръчка за нов модел с фул екстри, понеже са комплексари и трябва да избиват комплексиДо Анонимен 88

88

Анонимен

преди 2 години

Да се продадат всички такива автомобили и да минат на евтин клас коли. Държавата е пред финансов колапс, а тия дебели кюфтета харчат пареи за коли.

87

САМО ПИТАМЕ:

преди 2 години

..А , ЦЕЛАТА БАНКА ББР , КОГА...ХА,ХА,ХАААААААА....КАТО Я ИЗТОЧИТЕ ЛИ??!

86

Анонимен

преди 2 години

Трябва да пуснат в продажба и "жипката" на Борисов, с която си пазаруваше Калинки за министри по кръстовищата.

85

Анонимен

преди 2 години

По-долу някой го е написал - президент, министър-председател, шеф на парламент. Може би още един-двама много висши държавни служители. Това са хората, на които държавата може да си позволи да осигури някакъв по-висок клас автомобили и евентуално охрана. И то лимузини, стига с тия борчески джипки, все едно си в 1996 година. Всичко друго - дачиите и градският/личният транспорт.

84

Анонимен

преди 2 години

Що за лицемерие, новия шеф с какво ще се движи.

83

Анонимен

преди 2 години

Въпросната Тойота няма да е зле и нея да я засилят на търг. С табелката и всичко останало. Още повече, че и с нея имаше някаква схема при закупуването й :)))

82

Анонимен

преди 2 години

Бойко се возеше в един единствен автомобил === я сподели, виждал ли си го на живо, щото аз съм го виждал много пъти и ти казвам, че или недовиждаш, или лъжеш.

81

Анонимен

преди 2 години

Радев Мерцедеса,Все по-неубедителен ставаш. А кметицата на София що се вози на Мердедес, би ли ми отговорил?

80

Анонимен

преди 2 години

Бойко се возеше в един единствен автомобил, стара 10 годишна Тойота и целият народ го прегръщаше. А Радев е в последната версия на Мерцедес ЕС класа и навсякъде го плюят и хвърлят камъни по него.Това проблем ли беше или не?

79

Анонимен

преди 2 години

Радев няма значение, че е държавен глава - а как ще коментираш факта, че шеф на държавна банка се вози на автомобил като за държавен глава бе, гепаджия :)