Снимка: Bulgaria ON AIR

Общ преглед
Българската банка за развитие (ББР) пусна на публична продан луксозен автомобил БМВ при начална цена от 95 000 лв.

До съвсем скоро в нея се е возил бившият главен изпълнителен директор на ББР Стоян Мавродиев, а сега се продава на търг.

Луксозното водило е регистрирано за първи път през август 2016 г. и може да се похвали с доста удобства, като е и най-скъпият държавен автомобил, каран у нас.

Търгът ще се състои на 27 август в сградата на ББР, а участниците в него трябва да внесат депозит от 4000 лв., който се връща на тези, които не са спечелили търга.

До търга се стигна, след като служебният икономически министър Кирил Петков заяви, че държавни служители не трябва да пътуват с толкова скъпи автомобили, ако те не са тяхна собственост, а се използват като служебни возила.


 

Коментари Напиши коментар

98

Чичо

преди 1 година

Мавруда е питал Шиши и той му е разрешил да купи тая глезотия.

97

А пък този

преди 1 година

който го купи аман му джоба. Тези коли (особено новите БМВ) са скъпи трошливи играчки, двигателите така се чупят, че трябва направо да се подменят. На всичкото отгоре гаранцията не признава такива ремонти щото двигателят бил консуматив. Да им плюя на марката и на консуматива......

96

Анонимен

преди 1 година

За какви неща харчат парите ни, тия продажни чиновници в държава с 300лв. пенсия.Евала поне на служебното правителство, че прозрачно ги прави нещата.