15

Анонимен

преди 2 години

Галевица изсмика спонсорите, сега трябва да връща ресто.

14

Анонимен

преди 2 години

ТАЯ НЯМАЛИ КОЙ ДА Я ДРЪГНЕ МЕЖДУ

13

Анонимен

преди 2 години

Чии експерти майче,То това е въпроса в този парламент. И отново подмяна на електоралната воля. Т. е мандата и най голямата протестна формация, да прикрие под своята тежест, задкулисието на Божковци, Галевци, Прокопиевци и пр.Това активно мероприятие срещу ИТН, няма да ги изхвърли от следващия парламент. Защото в обществото има нагласа срещу системните професионални политици. Тя няма да изчезне в следващите поне два парламента.

12

до ОБЯВА В

преди 2 години

Ясно че ще има нови избори,ще похарчим пак едни 100 милиона.И резултатът ще е почти същия.И дано системните партии ГЕРБ, БСП и ДПС да узреят до заключението , че на страната е необходимо едно програмно правителство на националното спасение,с хоризонт към 2 години, защото страната се тласка към пропаст от зелените чорапи и революционните недоразумения наречени протестърски партии."Новите" лица галева,татяна ванко1,гнома и пинокио,рашков и радев са на път да ни докарат една нова 1977 г.

11

Анонимен

преди 2 години

Не другарко Галева, ще останем без управление, ще изкараме една тежка зима, за да му светне(евентуално) на народонаселението при кой беше сравнително добре. имаше стабилност, икономиката за 10 год нарасна със 100% и имаше редовно добавки към пенсиите.

10

=

преди 2 години

Идеята за експертно правителство е добра,но служебното такова е пълен провал.Двата харварда очевидно не се справят,но те ако бяха кадърни отдавна щяха да бъдат на сериозни позиции,не да разчитат на държавна служба,мвр заприлича на ДС,енергетиката е в тотален колапс,строителството е напълно стопирано от една слабоумна бабичка,МЗ се оглавява от човек със спряни лекарски права,слуга на търговска лига.За спорт,екология,земеделие да не говорим-няма никойКъдето и да погледнеш от развала към провала

9

Анонимен

преди 2 години

Тая с 2% подкрепа, в качеството си на каква налага мнение?

8

Анонимен

преди 2 години

Бойко експерта по всичкология.И Шайката му от калинки с купени дипломи от вечерни техникуми.

7

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ - Президентска Република!!!

6

КОЙ? КАК?!

преди 2 години

и какъв да бъде съставът на тякова правителство, мутрите с 13 депутатина предлагат да съставят правителство, а на Слави предложението с 65 гласа БИЛИ МАЛКО

5

Анонимен

преди 2 години

Браво,това е решението.Другото е президентът Радев да прави сй-после партия и да се свършва с цирка.

4

Народе!

преди 2 години

Изправи се! Всички от парламента вън, ние да влезем ;)

3

Анонимен

преди 2 години

Създадоха хаос, а сега щели да го оправят. Неадекватници

2

Анонимен

преди 2 години

Да се накраде, много пари хвърлиха за пропаганда и сега иска да ги избие.

1

Извод

преди 2 години

Майче, хвани мечките и вълците от гората, че те по-големи експерти са от всички вас!