55

Време за промяна

преди 2 години

Единствено БСП запази добрият тон към всички партии в НС. Ако те получат третият мандат и предложат временното правителство като редовно може и да успеят. Малка е вероятността ИТН да си преодолеят политическият пуберитет на този етап, но друга възможност като че ли няма.

54

Анонимен

преди 2 години

Тази каша я забърка надпартийният Радев! Воден от лична омраза към Борисов и Гешев подкрепи микс от искрени протестиращи за промяна и платени хвърлячи на яйца и домати. Долнопробни кариеристи (Мая - общата, Дончева, Хаджигенов, Бойкикев, гнома и др.), го яхнаха, защото от години мечтаят за парламента.

53

Анонимен

преди 2 години

Загубих всякаква надежда заБългария след като тези кресливи patki успяха да се намърдат в парламента!

52

Анонимен

преди 2 години

Как ти се стои ощеее..., не ти се изтърва кокала, а:))))?!

51

Кико

преди 2 години

Правителство на кукловодите! Браво измислихте го!

50

Анонимен

преди 2 години

На следващите избори под 4%!!!По-добре гласувайте директно за ДПС!!!

49

Анонимен

преди 2 години

То добре правителство от експерти, но драмата е че всеки иска да сложи ноговите експерти. Борба за власт

48

Анонимен

преди 2 години

Аре чиба ***...

47

Анонимен

преди 2 години

Защо ли Г-жа Манолова толкова силно иска да остане?А. Сетих се? Защото знае, че след това остава безработна! А и още нещо, да лобира за банки, монополи, и разни интересни господа, с които си дават взаимни обещания!Ами г-жо Манолова , обадете се на всички, на които сте дали обещания, че ще сте безработна скоро и , че сте обещала напразно, и че трябва да се приберете в Кюстендил много спешно!

46

експерт

преди 2 години

Експертите са известни Бойко Рашков и Бойко Борисов.

45

Анонимен

преди 2 години

Тази вече е история. Новите избори са неизбежни, както и падането й под летвата. Какъв кеф!

44

Lina

преди 2 години

Толкова много " мозъци " , а толкова малко акъл. От прекаляването с ботокс ще е. Галева, сега си отговори на въпроса- ако преди месец бяхте на 4.4 % , на колко ще сте зимата? Сети ли се? От такова драпане за кокала - да не застанете до вмро и болен сидеров, те къде бяха?? А да- на дискотека с далавери. Хайде - избори , като сте толкова гладни с татяна чантата, де.белана капон и пантофЧо. Чудно ми е от страни наблюдавате ли се понякога?

43

Анонимен

преди 2 години

Мая казва: дайте да взема едни 6-8 депутатски заплати и да вкарам 3-4 лобистки закона през това време, че много обещания направих.

42

noname

преди 2 години

Ние знаем твойте "експерти" от коя партия са и най големия "експер" Свинчо. Мерси.

41

предложение

преди 2 години

6-8 месеца ? а защо не и 6-8 години бе майче ? добре ше си поживеете при управлението на фигуранта и личното му кабинетче .

40

Радо

преди 2 години

Отлично предложение на Манолова.

39

Анонимен

преди 2 години

Ох милата иска й се да взима заплатката поне 6-8 месеца, че инак глад, а да влезе пак туй недоразумение е абсурд.

38

****

преди 2 години

Е няма да стане взимайте си парцалите и вън да ви няма.Всяко тримесечие нови избори със стари........Хазната да не едойна крава.Подигравка с народа.Непременно и на всяка цена трябва да си разхождаме скъпите костюмчета в парламента а народа да *** мухи.Стига сте си мислели че сте незаменими и без ще съмне.Честито на ИЗБИРАТЕЛИТЕ ВИ.

37

Жалко за народа

преди 2 години

Хвани единия - удари другия. Това е 46 то НС.

36

Реалист

преди 2 години

Сега най-важното е демутризацията (изчегъртването) в България? За демутризацията ще трябват години, както трябваха години за денацификацията в Германия след Втората световна война. Време за губене няма, демутризацията трябва да върви, а едни нови избори може да я забавят.