66

абе въртиопашка

преди 2 години

а ние видяхме как се преструваш че не си от бсп . ти си първата която ше доприпка при импексова и ше си припомните старите времена . само дето забравяш за Борисов .

65

Анонимен

преди 2 години

само ДПС

64

Българин

преди 2 години

Костинбродска е като Месалина в българската политика! Вие само ме изберете, и ще бъдете "удоволетворени" всичките! Не знам, във висшата комсомольска школа в Маскве ли го в научила този номер?

63

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Ако питаш мен най-добре си говори Бойко ! Винаги е забавно , интересно и най-важното никога не си личи някаква злоба. Такава злоба струи от всички партии ИТН,ДБ,Мутрите дори и БСП ! Със злоба не се стига до никъде !

62

До 89

преди 2 години

В желанието да прави другите на луди, май верно, накрая тя ще глътне джама!

61

Анонимен

преди 2 години

Тая наистина е лудa.

60

Solar Power

преди 2 години

И нека да бъдем точни ! Парите на задкулисието организира тези протести :)Това е жалката истина !

59

Solar Power

преди 2 години

Майче хаиде стига с тези протести ! Хората даже не знаеха за какво протестират там ! Протестирайте например срещу бездомните кучета - общината да им намери дом с програми или други начини. Протестирайте за нещо реално и изпълнимо. Аз например протестирам срещу теб и глупостите ти.

58

Анонимен

преди 2 години

Майчето е харесвам, просто оцеляване от нейна страна, плюс това има връзка с държавните мутри, също е симпатяга, нещо като женски вид на Бойко....хахахаха :)) То и без това мутра, чалгар и комсомолци влезоха в политиката, що да не се посмеем :)

57

Анонимен

преди 2 години

Много ясно, че ще защитава орлетата си. Няма да защитава мис.ирkата Мая. :D

56

Волен Гюлето До vip

преди 2 години

Абе като мен не може да лъже и ***.

55

Анонимен

преди 2 години

Майо ***,я кажи как предложи на Тошко Африкански да преметнете Х.Иванов.

54

Анонимен

преди 2 години

Мустафа Карадайъ към Мая Манолова: "Ако погледнете биографията си, най-вероятно там ще видите едно твърдо ДПС зад себе си." Манолова беше като втрещена. Сякаш беше в шок. Лицето и застина. Но като една пантера изви гръб и започна да точи зъби. Къде ще си носи костюмчетата, които награби от бутиците на НС? Няма да и стъпи крачето в НС при нови избори.

53

Анонимен

преди 2 години

четейки глупостите ви разбирам че България е обречена.

52

Vip

преди 2 години

Днес за пореден път се доказа поговорката вълкът козината си мени но нрава не.. Мая Манолова си е същата лъжкиня като преди, но така добре лъже, че се намират избиратели да гласуват за нея...

51

Анонимен

преди 2 години

Галева не издигна ли Шиши и не гласува ли за него? Тогава нямаше ли протести, а сега оглави протестите и се разграничава от Доган, ако няма предвид под орлета себе си

50

Анонимен

преди 2 години

Ако беше по млада Майче, много мисли.....хахаха :) Първо за да те вземат насериозно, требва да измислиш подходящо име на партийката, не мутри вън и после ние идваме....хахахаха :)) Кои сте вие че идвате ? Ако дойдете, какво ще направите ? Да не би земята да ни се разтвори изпод краката и да пропаднем неверниците....хахаха :)

49

1984

преди 2 години

До nonameНе само Мая Галева е подкрепяна от ДПС. От БД също са скачени съдове с ДПС, Рисстето му е викал чичо... Затова заедно изиграха театъра на Росенец. Да не гонорим за ИТН, чалгаря винаги е твърдял, е Доган е най-великия политик, а той му се отблагодари с 100 000 гласоподаватели. За БСП е ясно, те създадоха ДПС, те управлявах 2 пъти в коалиция с тях... Май само Борисов не е с ДПС, но пък всички изброени се опитват да го набедят.

48

Клоейката

преди 2 години

За съжаление изпуснах шоуто днес и гледах само фрагменти, но ме накефи как Майчето и Ристю говореха с разтреперени гласове. Невежеството на ИТН ги хвана неподготвени и не очакваха някой да им оповести договорките. Взеха да ме кефят ИТН- само малко по- професионален състав да бяха предложили. Иначе не мисля, че някой може да се справи с Прокопиев- Бойко не успя, Тройната коалиция не успя, НДСВ не успя- дано тези успят, ама надали.

47

Бай Танас

преди 2 години

Гьон сурат. Тази е най-наглото същество в българската политика