86

Анонимен

преди 2 години

Тази не е за политика а само за едни други работи.

85

Анонимен

преди 2 години

Аиде затвори си уста, че не се трае вече

84

Лъжица

преди 2 години

Все съм се чудил каква е жената на лъжеца, ако не лъжица, според логиката на българския език.

83

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера, не се ли срамуват, да сатанизират личнасти и партии, вместо, да предлагат алтернатива по същество, с нови, конкретни идеи и проекти. Защото няма такива. Стремежът е, да изместят, изчегъртат някого, за да седнат в освободените кресла. Срам,срам,срам, за българските антигерб уж, политици. Нито едно доказателство за обвиненията срещу ГЕРБ.

82

Хохо

преди 2 години

Тези от БСП и ГЕРБ освен да приказват глупости, дз се правят на остроумни , да си служат с метафорични тъпизми, афоризми и лафове от ученическите ми години, могат ли да свършат някаква по -сериозна работа за България и народа.

81

От българските

преди 2 години

граждани.Абе зарежи орлетата,ние видяхме по-важното-замръзналата ти физиономия от това което ти каза Карадайъ.Голяма лъжкиня си Манолова, голяма мошеничка.

80

До 91

преди 2 години

Мутрата от банкя не говорил злобно?Колега..ти четеш ли добре какво си написал?

79

Анонимен

преди 2 години

Дългия и Доган са заедно. Все повече започва да си проличава.

78

Анонимен

преди 2 години

Комсомолски брътвежи на дър-та бран-тия, хайде стига! Почитателката на лошите момчета Галеви и Васил Божков, жената-сексапил в менопауза-СТИГА! 30 ГОДИНИ ПЕРВЕРЗИЯ СТИГАТ!

77

От свой

преди 2 години

Мая омбудсман и таз спря да говори срещу него както мисюлманин спира да се храни по време на рамадан. Мая ли е промяната. Да тя е промяната в това да се научим как се става ***. Бай ти Христо много реве ние сме за промяна Ами каде бля като министър на правосъдието явно ти си старата *** като Бойко, който трябва да седи далеч от държавата. Ако аз бях, или имах необходимата власт щях от вас да направя група за чистене на *** защото освен за това за друго не ставате.

76

От свой

преди 2 години

Всички са един дол дренки. Стана ясно Мая и бай ти Христо искат постове те искат да управляват те искат да крадат.Пожелавам на Мая и и Христо да гледат от прозореца как следващото народно събрание гласува закони.Христо за малко не го удавиха за да се направи на интересен, че го е грижа как олигарси взимат държавна земя.Най-важното беше да покажем във фейсбук кой кво краде а Христо къде спа.Мая като лидер на БСП всеки ден ревеше срещу Бойко вот на недоверие. Бойко каза дай да направим...

75

Майна

преди 2 години

А бе, след като всички без Герб, подкрепяте радев - какъв е проблемът да направите редовен кабинет - бсп + мая+ итн+ дпс+ дб = над 140 гласа!!!!!!!! ВСИЧКИ ОБИЧАТ РАДЕВ. ИцО И ДОГАН са просто два клана на ДС всички произлизащи от бкп! Не виждам никакъв проблем, ако си поделят порциите!!И ТАКА ЩЕ СТАНЕ.

74

Анонимен

преди 2 години

Приличате на детска градина , кой ще вземе порция и "на си ти куклите , дай си ми парцалките". Иначе и пожелавам успех на Мая!

73

Анонимен

преди 2 години

Страхувайте с ДПС а ламята си го пазете ристо зеления чичко.

72

Асан

преди 2 години

Сестра Галева кажи къде са братя Галеви :)))

71

Анонимен

преди 2 години

Джагарака джак нема пари действайте или врьщате взетото .Само така непредвидим бьди.Тия с хлабавите поли се побьркват,кеф.

70

Анонимен

преди 2 години

Майпето с последни опити да вдигнат рейтинга, пее ясно, че в следващ парламент няма да се доредят

69

Анонимен

преди 2 години

Ама съска, съска. Изтърва кокала милата;))))))))))))))))))

68

Анонимен

преди 2 години

92. Майсторска школа, хмм.

67

Анонимен

преди 2 години

Кой разбрал , разбрал. Кой е, архитекта и спонсора на тия лодки . Язьк на искрените от които се вьзсползваха. На хората с принципните кантара им е друг, думата. А далавераджиите полудяха.Няма альш вериш.Иху.*** на Статуквото и задкулисието.Брависимос че им послаха непраните *** на купените.