33

Анонимен

преди 2 години

Модела"Борисов" или "ГЕРБ" както го наричат сега, го създадоха БСП и ДПС в края на Тройната. ББ дойде и при това не го прилага изцяло. Държ. финанси са стабилни и се съдава инфраструктура, която не е на вълни и не е само на фактури. Не, че не търпи сериозна критика, но не е като при БСП и ДПС. След тях само кафява ивица. За да ни опреснят паметта ДПС и БСП се върнаха с "Орешарски" 2013. Гръмнаха голяма банка и фонда за защита на влоговете. Дадоха лесничейство за застроявене и т.н. Това за 1,5г.

32

1

преди 2 години

Обиколка на Варненското езеро с колело ще се проведе в Деня на Варна

31

ЛОШО КУЧЕ

преди 2 години

<;">Аз пък си харесвам Тошко Африкански и Станев със скъсаните кюлоти. Ама защо не сложиха БАБА МИКА за премиер? И също така Гъмзата и Ванката Синоптика да министри? эКакъв е тоя Пацо шнорхела и Илиев плагиата

30

баба мара

преди 2 години

вие не сте партия а корпорация

29

Анонимен

преди 2 години

До ПЕРНИКСамо да те питам тези къщи в Перник имаха ли изрядни строителни книжа? Ами надстроил си нез проект и узаконяване етаж. И при първото земетресение олеле, някой да ми плати гяволъка. В Мещица, дето бе епицентъра само покрива на нова къща пострада. Къщите от началото на миналия век непокътнати. Слагам две тухли една върху друга. И като мине земетресение, градушка и т.н. Балъците да ми дадат 200-300хил.лв. Добре звучи. Справедливо.

28

Анонимен

преди 2 години

Какви мечки, свалиха им миг и хеликоптер и нищо. Ако се случеше при Сталин, щеше да има дубъл на Дарданелите. Два пролива.

27

Патладжан

преди 2 години

"""Мустафа Карадайъ: забравете за политическия реванш, бъдете на висотата на своите отговорности и работете за България"""" ----- Абе, хубаво го рече, но като ви знаем "бакграунда" с "чадърите и обръчите", нещо ми намирисвано популизъм!!!! -)))))

26

Василев

преди 2 години

Руската мечка е прегърнала в смъртоносна схватка турската държава, правилата сжестоки, ако турската държава иска да оцелее и да не бъде изпепелена, тя трябва да следва правилата на Кремъл и Люблянка, а това е много по-добро, отколкото предлата ЦРУ, Мосад,Лангли и Вашингтон!И в двата случая турската държава гори, но руснаците са по хуманни , като хора!!!Агент Джована Скивоне!ЦРУ!!!

25

Анонимен

преди 2 години

*** НА БЪЛГАРСКИ ЛИ ГО КАЗА ТОВА? ЧЕ КОГА ГО Е НАУЧИЛ?

24

Анонимен

преди 2 години

А вие какво предлагате за преодоляване на тези кризи. Път през Истанбул ли, където си играят с бежанците и ЕС? Играят, защото ЕС им позволява, иначе са една голяма нула. Ако позволят, Гърция и Израел ще ви смажат ориенталската държава, а отцепването на кюрдите ще я довърши.

23

ПЕРНИК

преди 2 години

Гърция дава по 300 000 лева на изгоряла Къща , веднага .В Перник след Земетресението дадоха по 310 лева на къща , и то не на всички , останалите пари ги открадна ГЕРБ , БСП и ДПС - купиха земи и построиха Хотели .Та в този ред на Мисли - Избрахме ИТН за да вкара в Затвора Партииците , не го забравяите .

22

Анонимен

преди 2 години

Всички дето ритат срещу ГЕРБ виждате какво се случва с тях. На следващите избори, никой няма да си спомня за Ристю, Мая, Хаджигейков- и т.н.

21

Анонимен

преди 2 години

Василев, тролчетата си имате партия, бягай при чичо ти 7/8.

20

Анонимен

преди 2 години

В живота си не съм гласувал за ДПС, няма и да гласувам. Обаче, в една хипотетична ситуация, ако трябва да избирам само м/у ДПС и ИТН кой да управлява, бих избрал първите. На шимпанзе граната не бива да се дава.

19

Лъв Демократ

преди 2 години

Каядайъта поне каза нещо вярно, че Мая Манолова е имало едно твърдо депесе зад нея през годинит, хаха...

18

Василев

преди 2 години

Има селяни прости, които не знаят, или не иска да проумеят, как стои турската държава в света, в топ 20 по икономически показатели и топ 8 военна сила , а на Балканите е първа военна и икономическа сила!Агент Марла Джанарис!ЦРУ!!!

17

Анонимен

преди 2 години

Най-много ми хареса декларацията на Карадайъ за ДБ, направо ги съсипа. Хора на Прокопиев.

16

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента: Търбуха взема втория мандат и заедно с агите и комунистите спасяват България. Явно това беше ролята на Славуца, която той изпълни прекрасно.

15

Анонимен

преди 2 години

Всички червеи изпълзяха от дупките си да искат парче от управлението. Низки, долни, гнусни същества.

14

Кал-Ел

преди 2 години

Смятам да стана депутат в бундестага. Няма значение, че не говоря немски. Ще се позова на прецедента от България - Карадайдъаъяъяаъ (не зная как се пише това нещо) не говори български, но е в парламента.