12

Анонимен

преди 2 години

Чета коментарите сигурно не сте влизали в болница.Бог да ви пази да не се разболявате ,че с този негативизъм лошо ви се пише.

11

Анонимен

преди 2 години

Не сте само вие на първа линия. Какво само ревете за пари? Като не ви изнася се махайте.

10

Анонимен

преди 2 години

До колкото обясниха, на лекарите с много часове ще се заплаща повече от тези с малко часове труд с ковид болни, което е доста реално, защото се обяви, че миналата година е имало хора давали много извънреден труд и взимали същите пари, като някой с три часа работа. Не виждам защо да се чувстват ощетени.

9

Анонимен

преди 2 години

Миналата година нямаше ваксини и ви плащаха по 1000 лв. Сега има ваксини и пак искате бонус. Ееее ще има да чакате.

8

Анонимен

преди 2 години

Като реват да се ваксинират и вече няма вирус за тях! От къде пари като всички бизнеси закъсват? Много са нагли! Като не им харесва да напускат!

7

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПодкрепям напъно преустановяването на пандемия, медиите спират и говорят само за вкусна храна, приятни почивки, трудови постижения, пък нека да има вирус. Като ни види грейнали и щастливи, захапали по една чиста маруля, ще си бие камшика на секундата.

6

Анонимен

преди 2 години

А не видяхте проблем като надписваха бонус Първа линия на всички шуробаджанаци по спешните центрове. Не разбрахте също че е престъпление (както тези в Благоевград) да си в болнични и да се водиш на работа пак на т.нар. Първа линия Не можаха да видят гредата в окото си , обаче протестират срещу министерството. Ако не друго Ковид19 показа разпадът на обществата такива каквито ги познаваме

5

Анонимен

преди 2 години

Той ковида само бедняци търсил, вече ще ходя с хилядарка в джоба, като фелдшер и нищо няма да ме хване.

4

Анонимен

преди 2 години

По време на пандемия и си спешна помощ, как може да отидеш на адрес без защитно облекло. Колкото и да не ми е симпатичен Ангелов, той твърдеше същото, че просто ги мързи да се преобличат.

3

Анонимен

преди 2 години

Затова пандемията трябва да се отмени, защото нямаме лекари, достатъчно болнични легла и с парите няма разбиране....Няма пандемия, няма проблем....Пандемиите са за уредените държави. Те могат да си позволят и локдауни и болници модерни, пълни с медици, дори и наши български лекари емигрирали, поради гореспоменатата причина. Като не може да се оправим поне да не ни притесняват и каквото такова....Скапани и некадърни политици, жадни за власт и пари. Болниците, ако не са частни, са от социализма..

2

Анонимен

преди 2 години

Става въпрос за едни пари - вашите.

1

Асан

преди 2 години

Бърза помощ само фелдшери нема доктори :)))