32

лекар до 30

преди 2 години

Днес има 805 сучая на Ковид.При население от 6 милиона това значи 1/7500.Значи обикновеният човек трябва да има контакт със 7500 човека и тогава има шанса да има контакт с Ковид.Лекарят в ЦСМП на всяко дежурство вижда по няколко такива болни.Това е разликата.Аз уважавам хората със други професии,но това което написах по горе е вярно!

31

Анонимен

преди 2 години

До лекар-продължениеСлуга на сатаната, България загива именно заради вашата алчност не се накрадохте и живеете от здравето на хората, вашия интерес е да има, колкото се може повече болни за да ви вървят схемите с фармацевтите, кражба от държавата, пари на ръка..реви за Бойко реви

30

лекар-продължение

преди 2 години

Иначе да ви кажа,че никой не е забогатял с 1000 лева повече ,още повече,че като удържат данък и остават около 650.Лично аз бих предпочел да няма въобще Ковид,да живеем по спокойно и да си получаваме старите заплати.Ако имаше такава възможност бих я предпочел.

29

лекар

преди 2 години

Тези пари задържаха пенсионерите които работят в СМП-фелдшери,лекари,сестри,акушерки.Имаме такива колеги които дори над 70 годишни работят.Има и друга категория-лекари кой с една,кой с две специалности.И тях тези пари ги държат.Ако министърът реши да не ги дава хората дето работим ще останем наполовина.Няма да можем да се справим с работата.Тези хора- и пенсионерите и специалистите няма да останат никога без работа,но спешна помощ остава без кадри.Това е страшното.

28

Анонимен

преди 2 години

За каквито и огорчения да ви говорят медиците, става въпрос за пари.......................... За каквито и душевни болки отляво и отдясно да ви говорят медиците, става въпрос за пари................

27

Анонимен

преди 2 години

Фелдшерите и медиците си заслужават парите, ама питайте що ония бокли.ци от здравната каса, цяла сурия чиновничета се писаха първа линия и взимаха пари да се крият зад бюрата

26

Totenkopf

преди 2 години

Хахаха белата мафия не смееше да гъкне, докато Бокича командваше и им даваше бонуси и да крадат на воля, откраднаха парите, а сега реват, защо нямало пари..

25

Анонимен

преди 2 години

Нали ваксините ви пазят? Защо са ви пари? Парите няма да ви спасят от коронавируса. Искайте ваксини. Който иска да работи със здрави хора, сбъркал е бранша. Трябвало е да стане барман или делтапланерист.

24

антиваксър

преди 2 години

"Каквото и да ви говорят, накрая става дума за пари."

23

Анонимен

преди 2 години

Всички, които ходят ежедневно на работа са изложени на риск. Но вие сте медици и извивате ръце. Години наред с тези клинични пътеки. Истина е. Имам такава епикриза. Всички искат заслужено възнаграждение. Пожарникарите, не мисля, че са по-малко изложени ежедневно на риск за живота си и не само от ковид. Хайде да се уважаваме, защото всички сме важни един за друг като професии.

22

Вьзмутен

преди 2 години

Всички които ходим ежедневно на работа сме под риск от ковид , предлагам да стачкуваме и ние , че ни правят на бальци и за нас бонуси нямаСамо работа работа работа - не можем и да крадем по клинични пьтеки , както в пирогов

21

Анонимен

преди 2 години

Абе стига с бонусите, нека има увеличение на заплатата. Просто е.

20

ще ми дотрябвал??

преди 2 години

Чичо ти д-р /ревматолог/ ти казва че не си познал . ххахаха

19

Пахахаха

преди 2 години

Ще ти дотрябва.

18

До 23

преди 2 години

Притрябвало ми е да ме лекува *** който по цял ден кибичи в интернет вместо да лекува хората

17

Мдаа

преди 2 години

Щом не плащат, не я вършете тази работа. Нека многознайковците да се лекуват където намерят. Аз също ще откажа да работя с такива пациенти.

16

Анонимен

преди 2 години

Проклети дасте всички мафийоти в затвора да ви отрежат и заплатите

15

Смях!

преди 2 години

Страх ме е от такива "МЕДИЦИ" !!! За малко пари продават животи ... жалко ,че не знаят, че тия пари няма да могат да си ги носят , на там където са тръгнали !

14

Лесно е

преди 2 години

Като в бюджета няма пари, ДДС да стане 20%за ресторантьори и подкрепата за тях да спре, защото никой не им е спирал бизнеса с доставки по офиси и домове, нито са жизненонеобходими, нито особено полезни с нискокачествените продукти, които пробутват.Да увеличат заплатите на спешна помощ и работещите на първа линия.

13

Анонимен

преди 2 години

Тия фелдшери отворили такива *** за пари. Искат да взимат повече от лекарите. Ваксинирайте се, но проблемът е в парите. Никакви бонуси само на заплата. Вие сте си избрали тази професия или си мислихте, че само със здрави хора ще работите, ако е така нямаше да ви има.