118

Браво ИТН!!!

преди 2 години

гледайте сега сеира Мандата отива у Бую, а Ристо (къдравата Рю), Мая (джибрата) , а що не ДПС и БСП да го подкрепят, сутринта ми светна далаверата - а 10 мин по късно Къдравата Сю каза че "Не си спомня че ГЕИБ ще връщат мандата" Браво ИТН!!! сега ще лъснат всички мазмантии

117

Анонимен

преди 2 години

Ама *** пушките иначе на голо хахахахах

116

Анонимен

преди 2 години

Програмирано същество, промотиращо продуктите на шефовете си.

115

Анонимен

преди 2 години

Гръцката пръдла,може да си пърди колкото си иска...не гледам филмите и,дори с маска.

114

Пепи - програмиста

преди 2 години

Нали знаете кой успя да пробута най големия бич на съвремието - тютюо пушенето . холивудските звезди . Те успяха да убедят простолюдието че е израз на висока класа тютюнопушенето . Както и покупките на стоки и неща от които средната класа няма нужда . Тъй че щом една холивудска пръдлa казва че е така - значи е точно обратното .

113

Антиваксър

преди 2 години

Аз съм антиКОВИДваксър. Мога цял ден да споря с някой ваксър, да се караме, да се обиждаме дори, но никога не бих заявил, че не общувам с ваксъри. Без значение кой какво мнение има, всеки е човек и има право на такова, както и има право да си го защитава. Ако теоретично приемем, че някой започне да налага ограничения на ваксърите за кино, ресторант и т.н. аз лично пак ще съм против, защото за мен дискриминацията под каквато и да е форма е показател за липса на елементарна култура и интелект!!!

112

Анонимен

преди 2 години

"Да, точно така и лекари с малки изключения няма да има..." - да уточня. Поинтересувайте се от нанотехнологии и нанороботи. След време ще има лекари, които диагностицират и толкова. След диагнозата ти пускат едно или повече нанороботчета в тялото, които ако е нужно ще оперират, ще инжектират лекарства и т.н. Това означава, че огромен процент от лекарите ще останат без работа. Защо да те оперира хирург, ако можеш да пуснеш нанороботи, които да намерят примерно раковите клетки и да ги изрежат?

111

Handel

преди 2 години

Но за трипер и сифилис нищо не казва - значи те не са проблем явно.

110

Анонимен

преди 2 години

Брех колко дискрими_натори имало на този свят? Ако беше казала, че не общува с чер_ни или обра_тни примерно, какво ли щеше да й се случи? Всеки, който дискриминира ваксърите или антиваксърите е точно толкова "хубав", колкото чичкото с мустаците от ВСВ. Не копирайте подобни поведения, защото след няколко години, когато циркът наречен пЛандемия свърши, ще бъдете сравнявани с наци_стите. Както се е случило след края на ВСВ и тогава (след няколко години) всички нормални хора ще дискри_минират вас!

109

Анонимен

преди 2 години

Беше ми любимка. От тук нататък видя ли, че участва в някой филм, няма да го гледам! Между другото такива като тази след 20-ина години максимум няма да има т.е. Холивуд ще е само спомен. Ще има артисти само в театрите. Филмите ще са 3-D, защото е много по-евтино да се правят така, отколкото да плащаш на 20 ***. Много други професии също ще изчезнат и може би затова се опитват да принудят лекари, учители, полицаи и военни да се боцнат. Да, точно така и лекари с малки изключения няма да има...

108

Krom

преди 2 години

Аз съм я изключил от ежедневните си контакти много отдавна. Не ме кефи!

107

Анонимен

преди 2 години

И аз пък няма да общувам с теб. На ти! Смех в залата. Ако някой ти се обади по телефона, първо ще го питаш дали е ваксиниран, преди да продължиш разговора? Интересен подход. Ако не е ваксиниран, няма приятели, ъм? Само ваксинирани приятели иска.

106

IT-спец

преди 2 години

явно новините при тази идват със закъснение, ваксинираните също носят и заразяват както и неваксинираните, единствената разлика е че ваксинираните би трябвало да карат Ковид по леко но и това ще се изясни до време, за справка Исландия, тук сме 92% ваксинираните и имаме доста болни, няколко са на интубация но неказват дали са ваксинирани или не, covid.is/tolulegar-upplysingar наздраве..

105

Анонимен

преди 2 години

И тази стана рекламно лице на ваксините. Яки мангизи е гушнала. Ми като няма нормални филми в които да се снима, трябва да се заработва някак. Това грамадно имение в което се шири трябва да се поддържа.

104

ТЩД

преди 2 години

Тая и по телефона не общува с неваксинирани

103

чудя се

преди 2 години

Аке се ваксинирам, дали ще ми даде да я ваксинирам?

102

Щерю

преди 2 години

- Затуй ли не ми вдигаш телефона, ***!?!

101

Анонимен

преди 2 години

Хехе, важно било да сме се информирали. Важно е в действителност, но да сме информирани с истината. А тя с какво е информирана, сигурно не знае на какъв принцип работят ваксините, но била "информирана". Синдромът на беззъбото луче я врахлетял като торнадо - вижда, че остарява и не е актуална и се чуди как да си помпа егото. За още няколко последователя и рейтинг, ще продаде и децата си тази...

100

Анонимен

преди 2 години

slava Bogu!

99

sorry

преди 2 години

Не е до ваксината.Тя какво ще ти осигури и какво ти гарантира?Другото ти е малко,секса,общуването на живо и приятелите!