БГНЕС

Дженифър Анистън не оставя нищо на съдбата що се отнася до коронавируса.

52-годишната актриса застава на корицата на списание InStyle и разкрива, че е прекратила взаимоотношенията си с доста хора заради ваксинационния им статус.

"Все още има голяма група хора, които са против ваксините и просто не чуват фактите. Истинска срамота", казва тя пред изданието. И допълва, че е решила да изключи няколко души от ежедневните си контакти заради отказа им да се ваксинират или пък въобще да говорят по темата.

"Смятам, че това е наше морално и професионално задължение да се информираме, защото не всички сме подложени на тестове всеки ден. Ситуацията е рискована, защото всеки има собствено мнение, но голяма част от тези мнения не се основават на нищо друго освен на страх и пропаганда", категорична е Анистън.

От началото на март 2020 година актрисата е един от хората, които постоянно говори за спазването на социална дистанция и носенето на предпазни средства. Тя помоли всичките си 37.7 млн. последователи да носят маски, защото това е най-простото и ефективно средство срещу разпространението на вируса. Актрисата продължи да промотира носенето на маски и през юли 2020 година, когато приятелят й Кевин беше приет в болница с коронавирус.

"Просто помислете колко много хора са били повалени от този вирус. Направете го за семейството си. И най-вече за себе си. Ковид поваля хора от всички възрасти", пише Дженифър под снимка на Кевин, който е вързан към кислородни машини. Актрисата обвини пандемията и нуждата от социална дистанция за забавянето на специалния епизод на "Приятели", който се излъчи година по-късно от очакваното.

"За съжаление, отново трябваше да преместим датата. Искаме да направим шоуто пред жива публика, а това е невъзможно в момента. Това е причината. Не е безопасно", обясни тя.

Все пак Анистън е успяла да си отпочине по време на пандемията и най-накрая да намери време да подреди живота си. Признава, че е имала възможност да преосмисли всяко свое действие и да забави ход. Това спокойствие обаче не продължило дълго, защото няколко месеца по-късно Дженифър се завръща на работа, преминавайки през задължителните тестове за коронавирус. Актрисата казва, че се наслаждава на динамиката в Холивуд, но има неща, които не й се нравят толкова много.

"Липсата на пътувания спестява доста пари на всеки от нас. Създаването на огромни събития, обличането, червените килими, всички онези бляскави декори. Обичам си работата, но промотирането на всеки нов проект наистина ме стресира", откровена е Джен. Разбира се, има няколко позитивни неща, които идват с холивудската кариера. Едно от тях е дългото приятелство между Анистън и останалите петима актьори от "Приятели".

Сериалът напълно промени живота на шестимата и ги изстреля към световна слава, а фенската му база продължава да расте благодарение на онлайн платформите, които все още излъчват всичките 10 сезона. Дългоочакваното събиране на Дженифър, Кортни, Лиса, Матю, Мат и Дейвид се случи през май тази година и това отбеляза първият път, в който шестимата са на едно място от 17 години насам. Но няма да бъде последният.

"Дадохме си обещание, че няма да чакаме толкова дълго преди да се съберем отново", категорична е тя. Допълва, че сериалът е като един еднорог, който е останал в сърцата на всеки от тях и никога няма да си отиде. "Всички ние бяхме на правилното място в правилния момент и създадохме нещо, което заби малкия си флаг в сърцата на хората по целия свят".

Въпреки успешната си кариера, Анистън е имала проблеми със славата и е трябвало да посещава терапия. Там е научила, че трябва да прощава на хората и да не задържа негативните емоции в себе си. "Наистина вярвам, че всеки от нас има добра душа", казва тя и допълва, че просто при някои тази доброта е наистина много, много надълбоко скрита.

Още новини за звезди, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase