133

е

преди 2 години

Бали Боко ви беше проблема ? сега каквос тана ? Някой хора ще реватз а него !!

132

бедния българин

преди 2 години

и все пак нито една кръчма не е фалирала ! Няма и да фалира защото собственика от лъжи и измами има доста пари !

131

хахахха

преди 2 години

Колко сте наивни хора!.. Не е ""Популизмът и псевдо борбата с епидемията". Това са икономически мерки! Тук няма нищо медицинско! Нищо добро не ни очаква, ако си стоим по домовете и гледаме какво се случва! Излезте и е борете за свободата, която скоро ще ви отнемат! Всички ще пострадате! Дори и страхливците, които не са рикови, но си сложихте ваксина! Събудете се хора!

130

Анонимен

преди 2 години

Хаха, няма го Бокича, тези симуланти им остават няколко седмици и с линч начело с Радев който опожари и раздели нацията.

129

Анонимен

преди 2 години

как не фалира един депутат бре, никви пандемии не ги засягат

128

ЕПА БЕЗ ТЯХ МОЖЕ

преди 2 години

Живота НЯМА ДА СВЪРШИ и Земята ще продължи да се върти дори, ако фалират и изчезна една част от тея заведения дори и всичките да изчезнат пак ще се живее дори и по-добре хората няма да са хабят време и пари за глупости.

127

ЩЕ СЕ РАДВАМА АМА НЕ

преди 2 години

ЩЕ ЧУДЕСНО ДА ФАЛИРАТ ама НЯМА ДА СЕ ОСТАВЯТ ТЕЗИ МОШЕНИЦИ от ТОЯ БИЗНЕС !!!

126

Факт

преди 2 години

Ако хората се бяха ваксинирали, когато му беше времето, сега нямаше да има причина за протести

125

Комунета и туй то

преди 2 години

Правителството на Фигуранта Радев са бедствие за българския народ !

124

Анонимен

преди 2 години

Как може да се оплакват тия нескопосаници?Заради ковид , маса народ, включително и моя милост се принуди да остави пари по мазните им мръсни заведения и пак недоволни. Тия станаха бетер братята роми , държавата не ни помага, държавата не дава.А това, че искат оставката на здравния министър е гвоздей в програмата - пореден пример как лаици дават акъл на професионалисти. Отделна тема е колко е професионален министърът, но все по-разбира от кръчмарите.

123

SOS

преди 2 години

Само земеделието и индустрията са важни. Те са и най-безопасни. Туризъм, пътувания, културни и спортни прояви с публика,не са нужни , когато Ковид-19 още не е ликвидиран .

122

Анонимен

преди 2 години

Няма вече какво да направят. Силния сезон е от 20 Юли до към 20 Август. Сега ще минат 10 дена и после вече няма голямо значение.

121

Хемус

преди 2 години

Пичове по-голям вирус от спряла икономика няма!Никой не ви кара на сила да ходите по-заведения-!мОгат да ги задължат единствено,да поставят табела,че предвид ситуацията влизате на собствена отговорност!

120

мак

преди 2 години

Навсякъде е пълно с народ, вие пак ревете. Предварително, да не е без хич, защото още не са ви затворили. Но трябва да се покажете, нали. т.лупа и той ви затвори преди време, но като че ли сегашния ви рев е по-гръмки. Да не коментирам онова ддс, специално за вас.

119

Анонимен

преди 2 години

"Пилешка супа за 8.50лв.Боб яхния за 14.90лв.Кюфте от 7.90лв.Агнешко (една порция) 30.00лв."ПОДКРЕПЕТЕ БЪЛГАРСКИЯТ ТУРИЗЪМ ...??!!!

118

Анонимен

преди 2 години

ми добре, айде геноцид над българския народ, за да спасим заведенията....лично за мен е чест да хвърля топа заради ричард и печалбата му

117

Георги

преди 2 години

Проблемът на туризма в България е в Туристическия и ресторантьорския браншове!

116

Анонимен

преди 2 години

Гз глава закрива.

115

Анонимен

преди 2 години

Не ме интересуват кръчмарите, бега ли али, не бега ли, ще ходи ли, ще скача ли, не ме вълнува.

114

Анонимен

преди 2 години

До Не бих казал Тая вълна няма да умори никого! Виж, че делта варианта е тук от април и още чакат да стане вълна! Вече има много хора с естествен имунитет и те са бариера за разпространението! Застрашени са само ваксинираните, но за щастие у нас са малко.