272

Анонимен

преди 2 години

На народа вече му писна да го третират като опитно зайче.Защо мислите,че толкова малко гласуваха?На следващите избори ще са още по,-малко.Жалко за провалените надежди на младите хора.

271

Анонимен

преди 2 години

291 Много точно казано- в Дб са комунист- ченге- милиционер...грабители от " прехода" в комбина с Бкп/ БСП! Тия са истинското СТАТУКВО+ ДПС!

270

Зозо

преди 2 години

До Анонимен ..... Ами Рундю да не се крие в пРезидентството, ами да си направи партия и да се яви на избори. То с вдигане на руски юмручета ако се управляваше :)))))))))))))) Тръгнал промени в Конституцията да прави?!? Резил!!!

269

ДО 291

преди 2 години

Крадеца вика дръжте крадеца! България е влизала в коловоза само и единствено когато демократите са на власт. През останалото време е в свободно падане!

268

Анонимен

преди 2 години

ДБ е истината народе! Ай вече да ви идва акъла....

267

Анонимен

преди 2 години

Политическият тумор Да България, създаден от потомствените к0мунисти Христо Бойкикиев и Ивайло Мирчев обслужва Маджо, Прокопиев и другите Агнешки главички, които станаха олигарси благодарение на к0муниста, убиец на българската икономика Иван Костов. Тия всичките са за разстрел.

266

До 281

преди 2 години

Ха,ха,ха!Калинките на ГЕРБ били с потенциал?Що не ходиш да се прегледаш,че май не си добре с главата.Те имат потенциал само за крадене.

265

sofeto

преди 2 години

До днес не съм чул някоя БГ партия или движение да обяви програма-действие за спазване "върховенството на законите и наредбите" чрез самите закони и наредби!!! Беззаконие-анархия и простащина!!!

264

...

преди 2 години

Айде американските *** да не се обаждат

263

Словянин

преди 2 години

ДБ си въобразяват, че са фактор. Те са остатък от развалена манджа.

262

Анонимен

преди 2 години

Без актуализиран бюджет до октомври месец Рундювците ще абортират от всякъде :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ---////------ Това много ли е смешно?

261

Анонимен

преди 2 години

До къде я докарахме!Отървахме се от един,налетяхме на друг.А той пак. същия

260

Lina

преди 2 години

ВОЙНА ЗА ТРОНОВЕ, нали така ицке? Ти вече си се договорил с бочка, имате обща история . Хаджиг.ейов пък се е отдал... на божков, тази сутрин каза, че ТЕ ( 9 глуха) изпадащите ще правят кабинет. И пакат подкрепа. Т8зи хаджг.ейов първо на оротестите се прикривале, че не искал да е в политиката. А тази сутрин разпределяше ТРОНОВЕ. Интересни работи. В интерсно врене живеем. И граб( еж) изведнъж станаха бебешко розови и невинни.

259

Зозо

преди 2 години

До Анонимен ......Да си остане заедно със служебното правителство за да свърши работа..... .... Хахахахаха нищо не може да свърши Янев /Рундю/ без мнозинство в парламента. Боко е хитрец и това много добре го знае. Без актуализиран бюджет до октомври месец Рундювците ще абортират от всякъде :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

258

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ е единствената политическа сила, която има кадровия капацитет и организация, за да управлява. Всички останали доказаха, че са слубгонци и обслужват интереса на техните олигарси. Идват избори и е крайно време да се върнем към реда и прогреса.

257

Сата НАТО

преди 2 години

Стойностната алтернатива бяха и са ИСМВ, затова и цялата пропаганда е впрегната най-силно срещу тях.

256

До 267

преди 2 години

Ако бях глупав,щях да гласувам за ГЕРБ.

255

Анонимен

преди 2 години

На 4 април и на 11 юли не гласувах за никой, изобщо не си направих труда да отида, но този руски театър на радев, Бойкикев, маяМа и гея хаджия не се търпи, лазят ми по нервите с опитите си да подкопаят и без това умрялата ни парламентарна република с едничката цел да я подменят с путинска президентска! Няма да го позволи ме, и ще гласувам за Баце на изборите есента! Какво сега не ви харесва в правителството на Славун? Ясно е- няма порции и квоти за крадене, няма и опция за втори мандат на русофи

254

Анонимен

преди 2 години

Ицо Маджото

253

Анонимен

преди 2 години

Най- читавия политик в момента е Стефан Янев.Да си остане заедно със служебното правителство за да свърши работа,че ни чалгари,ни герберасти ни трябват в тоя критичен момент.