292

Анонимен

преди 2 години

Али Бегай риве като орангутан ! Отидоха кръчмите!И.Т.Н. Се отече в канала!Депутатите си получават новите заплати!И всичко е точно!

291

Самозабравили се

преди 2 години

Повече от ясно е, че ще се върви към предсрочни избори. Сега тупат топката за да не може Радев да разтури НС, за да останат 2 месеца преди президентските избори. Това е целта. ВСИЧКО СТАНА ЗАРАДИ РАДЕВ И МУ СЕ ПИШЕ НА ГЪРБА. КОГАТО ВОЕНЕН УПРАВЛЯВА-ТАКА Е. ТОЙ МОЖЕ САМО ДА РУШИ И ТОЙ ГО НАПРАВИ. Ясно е, че ГЕРБ се оляха, но те нямат алтернатива и то се видя. Този човечец, с крив и дълъг нос, не знам за какъв се мисли с 30-те депутатски места от 1/4 гласувалите от всички? Всички са маскари!

290

Зозо

преди 2 години

От утре щели да затварят кръчмите и магазините, без предвидена компенсация?!? Алибегович каза одеве по ТВ от довечера сме на Орлов мост. Ай честито но всички рундювци, започна се :))))))))))))))))))

289

Анонимен

преди 2 години

НАИСТИНА ДНЕС Е ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА БГ МАНТАЛИТЕТ: ЛАФА "НЕ САКАМ НА МЕН ДА МИ Е ДОБРЕ, А НА ВУТЕ ДА МУ Е ЗЛЕ!"

288

Анонимен

преди 2 години

ЗЛОБЕЙТЕ ТУК, МАФИЯТА СИ ПРОДЪЛЖАВА, СЛАВИ СЕ РАЗПЛАТИ, ШНОРХЕЛА СИ РЕКЛАМИРА ШНОРХЕЛИТЕ В СЕЗОНА, ВИЕ СЕ КЕФЕТЕ, ЧЕ НА ВУТЕ МУ Е ЗЛЕ...

287

Alex

преди 2 години

Навремето, в училище някои хора слушаха произведенията на СТ, а на други такива като мен им се повдигаше от това творчество. Още тогава си мислех, че тоя съществува само за да внася разделение между хората. Сега, 20 години по-късно ми се струва, че съм бил напълно прав. Междувпрочем - слушаха го тези, как да кажа по-малко сложните и необременине с интелект момчета и главно момичета. Толкоз от мен.

286

Анонимен

преди 2 години

Нещо се размириса, сватбарския музикант да не са му спрели фейса, че още не е ревнал?

285

Анонимен

преди 2 години

Гледам гербавите пак са налазили форума и плюят по всичко,което не е ГЕРБ.Неуспешен опит за реанимация на умрялата лисица.

284

Някой

преди 2 години

До 303 Рошков пияндето не чегърта "комунисти"!

283

# ИЗРИТАЙ РАДЕВ..!!

преди 2 години

СПАСИ БЪЛГАРИЯ..!!

282

Зозо

преди 2 години

До Анонимен......Единствено служебното правителство в момента вдъхва доверие...... ......Хахахахааааа, льольо от днес започват протестите против Рундю на Орлов мост. Тръгнал да затваря заведенията от утре без 1лв. да е договорен за компенсация. Няма да стане тая работа. Рундю е пътник.

281

Анонимен

преди 2 години

ТУКА КОМЕНТАТОРИТЕ СА НА ИН ФАНТИЛНО НИВО 6 КЛАС НА МАЧА ЛЕВСКИ- ЦСКА. СЪЖАЛЯВАМ! ВСЕКИ СИ ИГРАЕ МАЧА - ТИЯ ИЗОБЩО НЯМАТ ИЛЮЗИЯ ДА УПРАВЛЯВАТ. СЛАВИ СИ ПЛАТИ ДЪЛГА. ШНОРХЕЛА СИ НАПРАВИ ЧУДЕСНА БЕЗПЛАТНА НАЦИОНАЛНА РЕКЛАМА НА ПЛУВКИТЕ В ПИКОВИЯ СЕЗОН И Т.Н. И ЧАО! ЗЛОБАРСКИТЕ ВИ КОМЕНТАРИ СА НА НИВО : ЩО ЛЕВСКАРЯ Е ИЗТЪРВАЛ ДУЗПАТА И ЩО ЦЕСЕКАРЯ ЛОШО ГО Е СПЪНАЛ.

280

Ха-ха-ха

преди 2 години

Ами извън ГЕРБ и ДПС нали останахте само "китките", комунистите и чалгарите! И всички разбрахме, че на ДПС им харесва да играят ролята на мюре, тъй че не се правете на новите Атака, които с появяването си качиха гласовете на етническата партия двойно! Дърти ченгеджийски номера! И Ристьо, кога ще си признаеш, знаеха ли от НСО и Доган за акцията ,която ни пробута за Росенец има,защото аз ако отида с една лодка, няма да ме посрещнат петима гарда по къси ***!

279

До 299

преди 2 години

Абе мушморок,Боко не е ли комунист?Или удобно го забравяш?

278

Анонимен

преди 2 години

Начи Герп пак ще управлява. Баси бунацитее.

277

das

преди 2 години

два месеца служебно и вдъхва довери какво ли ще стане ако остане за 4 години например .... малииии те за два месеца направиха толко много , а какво да кажем за 30 годишния преход , но пък си имаме служебно за 2 месеца много работа свършиха

276

Анонимен

преди 2 години

Единствено служебното правителство в момента вдъхва доверие.Другите са орел,рак и щука и не виждам как,след толкова помия,която изляха помежду си,биха се разбрали за каквото и да било.

275

Анонимен

преди 2 години

297 до Сатанато провери в нета КОЙ е христо Бойкикев и дали не е едно и също лице с Хр. Иванов! Стара болшевишка фамилия и все командири от Бкп то!

274

Анонимен

преди 2 години

Слушах внимателно всички партийни изявления последните 2 години. Гледах коя партия какво прави. Най-последователни и принципни са от Демократична България. Всички други въртят и сучат според келепира. За ИТН нямам думи. Дъно на дъното!

273

Сата НАТО

преди 2 години

Така и не разбрах кой е тоя "другаря Бойкикев".... Явно на тьпака от Банки му се е видяло изключително смешно, че фамилията на Христо Иванов на майка му е нещо по-различно от Борисова или Методиева....