31

Хора,

преди 2 години

Защо допуснахме луди в политиката?!? Добре беше да си дремят горе на черешата и да злитат в Космоса отвреме навреме, придружени от мъж македонец!!!!

30

Ха-ха-ха

преди 2 години

"183 3 !ОТГОВОРИАнонименпреди 3 минутиНе им трябва доверие от такива..." . . . . . . . Напротив, трябва им, или си отиват. Завинаги.Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2021/08/10/kriza-v-politikata-zagubi-li-itn-doverieto-na-vsichki-partii.499882

29

Калеко Алеко

преди 2 години

Тази криза си има име и може да се нарече "Изчегъртване на изчегъртващите", всички дето тръгнаха да изчегъртват сега се наредиха в редицата на изчегъртваните ... и тази криза ще приключи с изчегъртването на главния виновник - лицето Гумен Грипенов Гадев, а това ще случи много скоро ... а дотогава изчегъртващите ще изчегъртат и кирта която се е насъбрала за ушите им ... !!!

28

Анонимен

преди 2 години

Проджниците от групичката на ХаджиГнoмoв изгубиха моето доверие.Предадоха простеста!

27

МХМ

преди 2 години

След следващите избори ИТН + БСП +патриотите ще съставят правителство

26

AVGVSTVS

преди 2 години

Всички протестъри сте едни *** необразовани, смахнати ***.

25

Анонимен

преди 2 години

Забрави за правилата.Ще променяме играта.Само ние ще сме важни.Може ли някой нещо да ни каже.

24

Абе

преди 2 години

Слави чалгаря и Тошко питекaнтрoпyса окончателно оплескаха положението.Радев се подхилва ехидно в режим на радиомълчание.

23

Бррр

преди 2 години

Не вярвам да има в парламента чак толкова ЛУДИ, ЧЕ ДА ГИ ПРИЕМАТ И ДА РАЗБИЯТ КОРАБА В СКАЛИТЕ!!. НАТАМ ГИ БУТАТ ВЪНШНИТЕ ИЗТОЧНИ ВЕТРОВЕ, ЗАПОЧНАЛИ С ЕДНО ЮМРУЧЕСТО ТЯЛО, НАРЕЧЕНО ПРЕЗИДЕНТ.

22

Анонимен

преди 2 години

Когато лидерът ти е примаuдuоm, какво да очакваме от партията му?

21

До жалко

преди 2 години

Няма да бъдат същите. Нещата се избистрят. Няма момини сълзи, които са дошли за ползу роду, а едни алчни за кокала протестъри. На следващите избори, въпросът е ***. Продължение на безвремието - итн, дб, мая, бсп или стабилно правителство с ясна европейска преспектива да ни преведе през кризата - ГЕРБ. Ще спечелят с поне 10% разлика пред останалите недоразумения. 5 месеца бяха достатъчни да покажат, че нямат алтернатива. Народът ни е мъдър, даде шанс на опозицията, а тя се скара за властта.

20

Жорко

преди 2 години

Който вади юмрук от юмрук загива! Елементарно Руменчо!

19

999

преди 2 години

България е просто епизод от схватката между руския и западен КАПИТАЛИЗЪМ. МИСЛЕТЕ КОЙ ПОВЕЧЕ НЕ ВИ ХАРЕСВА!!!

18

Нане

преди 2 години

Тия гномчета имат само един полезен ход, да гласуват с мандата на бесепарите служебното правителство да остане редовно... Поне с нещо добро да ги запомнят хората!

17

Анонимен

преди 2 години

Не им трябва доверие от такива...

16

Миии

преди 2 години

ПО- ВАЖНО Е, ЧЕ ЗАГУБИХА ДОВЕРИЕТО НА ХОРАТА , А НЕ НА ПАРТИИТЕ, С ВСИЧКИ ТЕЗИ ИЗЦЕПКИ НА АГРЕСИВНИ И НЕАДЕКВАТНИ КРА.ТУНКИ.

15

Жалко за народа

преди 2 години

За да загубиш доверие трябва да са имали доверие в теб преди това. ИТН никога не е печелил доверието на някой. Преди изборите е имало само надежда за различен модел на поведение в политиката Вече е ясно че надеждите на някои няма да се сбъднат. И десет пъти да се повторят изборите резултатът ще бъде един и същ.

14

О хо хо

преди 2 години

И първолак не би се излъгал да гласува за Пълно Ку ку правителство!!! Кухи *** с голямо самочувствие. Пфу!

13

Анонимен

преди 2 години

Никакво доверие на генетично лъжливи измамници и интриганти като Бойкикев, Галева, Бабикян, Гнома и Хаджията !

12

Анонимен

преди 2 години

Охоо вече си имат и тролчета от ИТН. За 2 секунди по 10 минуса на всеки коментар против партията им .Хахаха жалки сте и си отивате на бунището на историята, барабар с вожда ви чалгаря/вампира.