91

Петърчо

преди 2 години

Защото не искат да съставят правителство и искат избори 2в1. Каквито и кадри да предложат за правителство то няма шанс да оцелее повече от година след като зависи от подкрепата на БСП. Комунистите предпочитат слаб ГЕРБ пред силен ИТН. С нови избори БСП се надяват да заменят подкрепата на правителство на ИТН за нов мандат на Радев. След това ще се опитат на всеки начин да унищожат ИТН тихо и подмолно за да може за не повече от година да управляват чрез ново служебно правителство на Радев.

90

Анонимен

преди 2 години

На следващите избори слави няма да вземе и 5% Всички видяха какви са смешници

89

изгуби

преди 2 години

не само на партиите ,но и на избирателите си. На следващи избори ИТН няма да получи подкрепа.

88

Реалист

преди 2 години

До 92. Ами искаме, да. Защото с всичките му кусури се оправяше доста по-добре с държавата за разлика от тази разнебитена некадърна пасмина. И успяваше всеки път да състави правителство - но с разум, диалог и компромиси, въпреки че същите тези преди това го бяха плюли. Това е истински държавник.

87

Гражданин

преди 2 години

Ех, ***, *** глу.пав, когато ние, разумните българи, пишехме, че Има Такова Недоразумение за нищо не стават и нямат нито кадри, нито идеи, нито програма, ни плюехте и псувахте. Е, сега яжте му куйрука и си сърбайте горчивата попара.

86

анонимен

преди 2 години

Много бързо от ИТН разбраха, как се чувстват тези от ГЕРБ: самотни и неразбрани!

85

Анонимен

преди 2 години

Това е жестоко, понеже този път се лъжат надеждите на нашите деца. Това са предимно избирателите на ИТН, разни дечурлига. Преди 20 години ни излъгаха нас със уж промяната от СДС, сега с уж промяната на гологлавия маркуч, опитват да излъжат младежите. Какво се получава в резултат - аморфна маса, аполитична и съответно непретециозна към това да бъде *** и одирана. Присъствието на тази формация в парламента е по-вредно от присъствието на герб,дпс и бсп заедно. Това е обидно за човешката същност.

84

Анонимен

преди 2 години

Тия ако на следващи избори минат 4ри процента след такива селски издънки, то значи работата е много много на зле в България. Знаехме, че сме зле, ама чак такова дъно не сме очаквали. Пак се играе на картата - дай да отчаяме хората и да продължим да си крадем . И ИТН не е против, а част от този театър. Хайде на другите избори да се появи смислен играч. че народа съвсем ще се отчая и ще си бие камшика

83

Анонимен

преди 2 години

До 86....Що бе да не би големата глава да има повече от 20 процента гласувачи. Искаш ли пак да го качиме на бронираната жипара и пак да обикаля планините. Най вече като слезне от джипарата да играе джобен тенис с ташкенците и да си подарява саката.

82

А

преди 2 години

До Анонимен85 От руска страна при Радев ходи един Господин, Владимир Гундяев/ руския Патриарх Кирил/, който също му начука канчето?

81

Анонимен

преди 2 години

ИТН и другите маргинали от протеста си заминават на следващите избори. Доказаха, че са некомпетентни и неспособни да взимат отговорни за държавата решения, а мислят само кой пост за кого да е.

80

Анонимен

преди 2 години

Вижте житейският и служебен път на Радев и ще разберете защо държавата ни при неговото еднолично управление е в пълен хаус, раздор, разруха, разпарчетосано общество и международна изолация заради блокиране преговорите на Северна Македония за влизане в ЕС !

79

неизвестен

преди 2 години

Славчо "Нарциса", реши да замени Боко "Нарциса", но нешо не му се получава

78

Анонимен

преди 2 години

ИТН загубиха доверие и авторитета си. След изборите те се изявяват в " Кой е по-по-най"

77

Анонимен

преди 2 години

Та тези от Имаме Ттъпанари Навсякъде, колко доверие имат изобщо? 20%? И представляват народа ли? Боят настана, тупкат сърца ни, да се изправим срещу тез чалгарИ!

76

Анонимен

преди 2 години

Така се получава когато някой задкулисно дърпа конците на Марионетките. Да не си мислите че вие избирате. Нищо не избирате спускат ви ги. Помните ли онази с мъжкото име херо мустафа как сама без покана отиде при Радев и му начука канчето. От тогава спря да си отваря плю..валника. Стана по тих от водата и по нисък от тревата. Какво наредят от Краварското посолство това се случва в къчината. Те ви вдигат цените и на тока и на храната и на всичко което се сетите. Зависими сте от Краварите.

75

до Христо Христов

преди 2 години

Факт е, че не си особено умен...

74

ЗАинтересован

преди 2 години

Абе, защо няма информация колко шнорхела са продадени досега ? Няма ли някой да преброи и плавниците ? Европа се тресе от смех , другари чалгари !

73

Анонимен

преди 2 години

ТошкоФците....

72

Ей така става...

преди 2 години

ИТН какво доверие са спечелили, че да го изгубят??? За съжаление, у нас се гласува не с по убеждения, а по симпатия. Всеки който е бил в така наречения шоу бизнес и е пожънал някакъв успех има шанс да влезе в политиката. Така че не бъркайте доверието със симпатия...