51

Анонимен

преди 2 години

Илиев им пречел щото бил като Гешев,тоест чествен и умен човек,далеч от соц номенклатурите Дайнов и сие.

50

Анонимен

преди 2 години

Ами да отидат при Герб.Бойко може да ги подкрепи.Бойко обича да си сменя мнението през час.Току виж Герб избрали Пламен Н.

49

ЬЬЬ

преди 2 години

И реши чалгаря трифонов да прави партия и я направи.И реши след 11 юли да състави правителство,и да управлява,но чалгата и управлението са две различни неща-не се смесват,а самият трифонов по рождение е диктатор и не търпи чуждо мнение.Как при такива дадености той може да се обедини с други субекти и е напълно логично(особено като се има безпардонността и просташкия език, който е присъщ от чалгарството- и на него,и на "умните" му сценаристи)да остане в пълна изолация?Такива партии нямат ход.

48

Анонимен

преди 2 години

Другарки ***, на първата снимка изчадието е рошаво, на втората е гола глава и прилича сякаш има нахлупен конндом връз него. Моля, бъдете поне малко последователни в действията си.

47

Анонимен

преди 2 години

И какво му е на Петър? Говорел агресивно по медии. А сладко да ви говорят приспивно стари номенклатури, и после да си купуват 19 апартамента по добре ли е. А и медиите стока ли са. Нищо не разбират по темите, а само интрига въртят. Каквото и да кажеш те прекъсват и го увъртат, само и само да се хванат за думата. И това се приема за норма в журналистическата професия.Нищо му няма на Петърчо. Но с референдума се е справил, може и с министерски пост да е полезен. Освен това е и нов играч.

46

Анонимен

преди 2 години

До Валери от Бургас...че тая кабеларка не фалира ли вече?

45

KARSTEN JANCKERR

преди 2 години

В Германия 2014 година..''ХДП'' И ''ХСС'' ПОДПИСАХА 180 СТРАНИЦИ ''ПРОГРАМЕН АНГАЖЕМЕНТУС'' .!!!!!!....СМАО ВЪВ САВЕЦКО-ОСМАНСКИЯ РЕЗЕРВАТ БАГЛАРИЯ----СЛАВИ ПАРАЛИЗАТА -- НЕ ДАВА НА СЛУГИТЕ СИ ДА ИМА СКРЕПЯВАЩ ДОГОВОР И АНГАЖИМЕНТ КЪМ ДЕМОСА = ИЗБИРАТЕЛИ = ЕЛЕКТОРИТЕ = ПОПУЛЛУС = НАРОДЪТ !

44

Валери от Бургас

преди 2 години

Aре чао,чао,чао чалгари!Отивайте си в кабеларката и не си помисляйте за политика вече.

43

сокол

преди 2 години

Всеки иска да е най-най,никой не мисли за страната...Свалете си панталоните и си вижте,на кой му е по....голям.Мачовци алчни.То след дебелия Боко вече нищо не остана за крадене,само избори без край..

42

Божков

преди 2 години

Тъй рече Заратустра....

41

Анонимен

преди 2 години

ТЕЯ ПОЧНАХА КАТО ТИКВАТА МИСЛЯТ СЕ ЗА ВЕЛИКИ И АКО ГИ НЯМА БЪЛГАРИЯ ПРОПАДА.

40

Анонимен

преди 2 години

тошко позор оставка и затвор!

39

Обективно

преди 2 години

ЕНЕРГЕТИКАТА ЩЕ СВАЛИ И СВАРИ РАДЕВ ДО ДНИ. С НАЙ- СКЪПИЯ ТОК В ЕВРОПА ПОЗНАЙТЕ КАКВО ЩЕ ЯДЕМ ЗИМАТА?! И КОЛКО ЩЕ СТРУВА!!!

38

Анонимен

преди 2 години

Айде дружно при НДСВ, АБВ, Патреотите и другите политически отпадъци в небитието.

37

999 до 41

преди 2 години

Хал хабер си нямаш точно кой и какъв е Борисов! Верно малко остаря, но засега НЯМА алтернатива. При него бяхме добре и с Русия, и Сащ, и ЕС, и Турция. Колко хора умеят ТОВА??? ТИ ЛИ?

36

До 24

преди 2 години

За eднoкнuжнuя пожapнuкap ли говориш?

35

Анонимен

преди 2 години

За политик не ставаш, Слави, ти си будала

34

Нане

преди 2 години

герберастията се е яко развихрила тук...Аве вие не разбрахте ли, че кото и да стане вие власт няма да видите повече... Дерзайте...))

33

Анонимен

преди 2 години

*** се

32

Ванката

преди 2 години

Е, как да им има човек доверие - те не калинки, ами миризлви буболечки искат да правят министри! Към кого да имаме респект и доверие - към шнорхела ли, към нервака барбадосец, към момето вирусоложка, към Караджов, стартирал кариерата си в сороската "Отворено общество", към д-р Силви, който от 20г. е тикан кат директор в тлъсти болници и уволняван предсрочно за некадърност..., към кого???