39

Анонимен

преди 2 години

Бацко отбелязал, че Русия никога няма да разположи ядрени оръжия в Беларус, защото нямало смисъл. Абсолютно правилно. Русия разполага с МБР "Сармат", която може да нанесе 20-глав ядрен удар по всяка точка на територията на Пиндостан през Южния полюс. Русия разполага с хиперзвуковия комплекс "Авангард" с възможност да обиколи Земята. Русия разполага с крилатите ракети "Буревестник", въоръжени с ядрени БЧ и задвижвани от миниатюрни ядрени двигатели, които могат да работят много, много дни наред.

38

Гай Баньо

преди 2 години

Плоскоглави русофили,много лаете срещу САЩ и срещу Хитлер,но добре че бяха те,щото ако не бяха се опълчили на червените тъпири още щяхте да тънете я *** на българо-руската дружба.Комунизмът не работи,и това го доказват и в момента,а ако толкова много държите на Масква и Минск,взимайте дисагите и хващайте трена.Тъка явно нямате място,предатели подли.

37

Натовеца

преди 2 години

Луката е най-големия,евала това се нарича държавник!

36

1 рубла = 1 стотинка

преди 2 години

Ха, пуделчето наПутя пак се е разлаяло. Още рублички ли иска или усеща как примката се затяга и *** на умряло?

35

Анонимен

преди 2 години

САЩ не можаха за 20 години да победят стотина талибани в Афганистан, а тръгнали да се ръбят на Русия, Китай и С. Корея. И кой от американците е готов да воюва - трансджендърите, чернокожите наркомани, белите 200-колограмови чички или педофилите от демократическата им партия?

34

Анонимен

преди 2 години

Слабо, слсбо, Ким Чен Ун отдавна плаши света с война. Но за разлика Лукашенко има балистични ракети способни да носят ядрена бойна глава.

33

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДа бе все едно по калъп ги правят .

32

реконтраадмирал

преди 2 години

Путин никога няма да допусне т.н. "нато" да влезе в Беларус!

31

Анонимен

преди 2 години

Браво на човека На нас българите от световната здравна организация и от ес ни се качиха на главата

30

Анонимен

преди 2 години

До сравнението, аве остави ги нека си плямпат... Те дори не знаят, колко са близо до това, ако са от късметлиите да оцеляват по пещерите без всички днешни екстри!

29

сравнението

преди 2 години

Като чете човек коментарите и вижда до къде фашингтонските сатрапи са стигнали в промиването на еничарските ви тикви!Фактите-на 06.8.1945 и на 09.08.1945 главорезите на федералният резерв убиха без военна необходимост близо 150000 жени,деца,старци невъоръжени!Това е престъпление срещу човечеството!Японецът не забравя ще дойде време и империята на античовечността САЩ ще си плати!На вас говоря еничари!

28

Анонимен

преди 2 години

Всички диктатори по света плашат с трета световна война ... къде е новината тук ?

27

Анонимен

преди 2 години

Типична реч на един обикновен уплашен диктатор.

26

Анонимен

преди 2 години

Кой пък е този зеленчук ?

25

Анонимен

преди 2 години

човекът е реалист, назовава нещата такива каквито са, на запад много добре знаете положението, цяла европа е в ислямски клетки,които чакат малко дестабилизация и се почва. ЕС има много проблеми и в техен интерес да преговарят, Лукашенко не овърта ,което му е слабост но поне е открит за разлика от задкулисието ,което страхливо и долно пуска вируси вече даже. Запада не заслужава преговори ,но нали сме Православни.

24

da go D u h a s h

преди 2 години

Лукашенко.

23

Анонимен

преди 2 години

До 27 АнонимеНТака си се дрогирал другарю Гендер , е неможеш да пишеш даже !

22

АнонимеН

преди 2 години

3-ТА СВЕТОВНА ЯДРЕНА ВОЙНА МОЖЕ И ДА ИМА НО НЕ И ПРЕДИ СОБСТВЕНИТЕ МУ ХОРА ДА ГО ЛИКВИДИРАТ ПУТЪН АКО ИМА ТАКАВА ЗАПЛАХА! ТЪЙ, ЧЕ ЛУКАВШЕНКО И ПУТЬОН МОГАТ САМО ДА ПЛАШАТ С ЯДРЕНОТО И ДО ТОЛКОЗ!

21

Браво

преди 2 години

Браво!!!Най накрая точно и ясно!

20

Анонимен

преди 2 години

Живея в малка западна страна, близо до нас има военна база. Като гледам какви полети правят с 20+ самолета / хеликоптера всеки ден във формации и какви неща разиграват във въздуха само мога да си представя ако ЕС си вдигне всичкото желязо какво ще последва.