79

шемет небесен

преди 2 години

Тоааа май е дишал малко повече лепило.

78

Анонимен

преди 2 години

светът бавно, но сигурно върви към световен конфликт. Прекалено много станаха държавите с ръководители, които нямат връзка с централния мозък.

77

Иво

преди 2 години

Ей не порасна тоя Лукашенко бе още припка при батко да го защитава срещу закачилите го

76

Анонимен

преди 2 години

"Ако е необходимо, тук няма да има само база, всички въоръжени сили на Руската федерация ще бъдат разположени тук." Естествено. Всеки, който се заблуждава, че в Беларус управлява Лукашенко е наивник: там управлява Путин, на когото Лукашенко е само верен слуга и независимо от това дали в Белорусия народа иска нещо друго, ще стане каквото Путин нареди.

75

Гай Баньо

преди 2 години

Русофилите са с лоботомия 99 ниво.Заради такива типове ни пада общото iq.Как да не ви изгоним?Освен че сте простодушни и заблудени хора сте и придатели.Чемоданите...казах!И отивайте да ближете на Лукашенко мустаците и рошколите на ***,предатели!

74

Анонимен

преди 2 години

Лукашенко говори умно - опасно е да се подклажда ядренна воина

73

Анонимен

преди 2 години

Запада иска да си играе на санкции с Лука, той ги плаши с гъбки. Жалкото е че жендарите не осъзнават риска. Какво им дреме за Бяларус, че да се занимават със санкции? И да рискуват Лука да им тръсне един военен конфликт?

72

Западнали тролове

преди 2 години

А аз попаднах на една книжка, казва се история, вътре пише че един такъв австрийски "историк" се е гръмнал, "червенокожите" са го навряли в мишият му бункер.

71

Анонимен

преди 2 години

През 90та година никой не заплаши СССР с нищо. Въпреки, че кочунистите не спираха да пищят всеки ден как Западът щял да ги напада. И дакрая се сгромолясаха бец пушка ***. Защото системете им беше изгнила отвсякъде.

70

Анонимен

преди 2 години

Поредния комунист ненормалнк Лукашенко се изживява като господ. Президент не се избира от бившия сатрап, а от народа на Беларс.

69

Анонимен

преди 2 години

Бацко отбеляза, че Русия никога няма да разположи ядрени оръжия в Белорусия. Руският ВМФ разполага с безжалостния ликвидатор на русофоби, носителят на "Посейдон"-и, АПЛ "Белгород".

68

dakotabg

преди 2 години

И сега,да треперим ли,или да трептим?И този е слънчасъл...

67

Анонимен

преди 2 години

До До 80 - цитирай ги тези "закони", защото това си го извади сега точно от ***.

66

Анонимен

преди 2 години

До 72 що? Великата Русия кого бие? Грузия, Латвия, Литва, България. Турците им застреляха посланик свалиха им самолет е въртолет. Ама не им стиска на руснаците.

65

ЦЪ-ЦЪ-ЦЪ

преди 2 години

Трета Световна? Беларус? Майко Мила Богородице! Та, нека пак изброим държавите с ядрено оръжие:САЩ, Русия, Обединено Кралство, Франция, Китай, Индия, Пакистан, Северна Корея, Израел!!! ИЗРАЕЛ!!! Държава колкото България! Ама има ядрено оръжие! Ама не признава! Ама и не отрича! Значи има! Ами Беларус какво има??? ДЖАНКИ!!!

64

Анонимен

преди 2 години

До 81 Значи е време да заминеш за Русия или Белорус.

63

пффф

преди 2 години

Те му налагат санкции, защото нарушава международни закони, без изобщо да го заплашват по военен път, той подскача и заплашва със световни войни. И, което е по-важното, казва "ние и руснаците", защото и тях никой не ги заплашва с военна сила, а имат наложени санкции, заради други нарушения на международното законодателство, а според думите на техния вожд, санкциите дори не ги усещали. Така че - вече ясно се вижда кои са психически неуравновесените индивиди, но с доста власт.

62

Гай Баньо

преди 2 години

Освен русофили явно са се навъдили и белорусофили ахаха Чемоданите и ***...В България не искаме рускопоклонници и предатели.Ние сме с и за НАТО и ЕС.Който не му харесва заминава при ВоваПодкин и Чесънченко.

61

РОКИ

преди 2 години

право куме в очите, победител няма да има

60

Анонимен

преди 2 години

Запада бие слабите. Бие индианците, ннегрите, талибаните, туарегите, бушмените.