150

Анонимен

преди 2 години

Като знам какви некачествени китайски стоки и на какви безумни цени се предлагат по курортите ни, изобщо не се учудвам че не пазаруват хората.Бях на Обзор миналите две лета, цяла улица магазини има, които предлагат по-долнокачествена стока от едновремешните битаци в първите години на т.нар.демокрация.

149

Анонимен

преди 2 години

И аз не пазарувам, когато съм тръгнала на почивка.

148

Хахйа

преди 2 години

Продайте сега кожено яке или някой сувенир, кой луд купува тези ***, вместо да пие една ракия на плажа с баничка сутринта. После ще пусне фики, ще напсува жената, ще гласува за гроб, итн или там някоя др измислена партия и така.

147

Вики

преди 2 години

Ние бяхме на ол инклузив в Приморско ммц. Супер доволна. Забравяш портофейли, телефони и тн. Чадъри и шезлонзи са от хотела

146

Анонимен

преди 2 години

Не са бедни, просто при Руснаците - няма или са с надути цени, в Европата Има и никой не го е еня за магазините. Точно богатите туристи идват на почивка, а бедните на пазар. И на почивка купуват дрехи, обувки и др. - само ако нещо се скапе/скъса.

145

Пффф

преди 2 години

Бедни търговци се оплакват от... бедни почиващи.

144

Лъжат

преди 2 години

за да не плащат данъци и да реват за субсидии

143

богат българин

преди 2 години

Бе как ще сме бедни бе! Всяка сутрин ходя с кола на плажа, купихме си чадъри и надуваеми дюшеци! Купуваме си банички за закуска и си пазаруваме от хипермаркетите.А чадърите и без това са пълни, няма места!

142

Ами те

преди 2 години

Украинци и поляци са кръстоска между евреи и татари. Като добавиш и етническия елемент, на който пълним джобовете със помощи, че вече им пускат фондове и от меркел

141

Алеко

преди 2 години

Не почиващите са бедни, а търговците алчни. Намираме се в условия на икономическа криза. Я пуснете шопската на 3лв, пържолата на 4 и бирата на 2лв, да видим дали ще са бедни. Ама това е, алчният *** тази годиба иска да избие не само текущата воден от максимата ден година храни, ами и миналата. Е, не става драги ми смехурко.

140

Анонимен

преди 2 години

То не може само да доите! Вдигате си цените и някой е длъжен да купува. Туристите не са бедни. Просто не са балами! В Созопол колата 4 лева. В Лидъл същата кола 2 лева. Е кой е луд да пазарува от другите супермаркети?

139

Анонимен

преди 2 години

Резултат от 15 години европейско развитие на България.

138

Анонимен

преди 2 години

Българите туризъм не могат да правят. То това прокажено племе какво ли може...

137

Иван

преди 2 години

Приказки от соца, на пишман търговеца все му е беден българина. А той най-вероятно не се сеща, че продава такива ***, които никой не би купил. Заслужават съвсем да спрем да ходим по бг курортите за съжаление. В България има и богати туристи, но няма да стъпим на такива "търговци"

136

Обувки наистина не

преди 2 години

купуват, но трябва да купят плавници+спасителни пояси.Затова се давят.

135

Наема няма изплащане

преди 2 години

Залагат се покрай главен път/магистрала и заработват!Успех!

134

чети внимателно

преди 2 години

Най-големите тарикати си купиха магазин(и).Сега могат да продават на по-ниски цени, защото нямат наем за изплащане.И ресторант да наемеш = все тая.Не може Сульo и Пульо да са търговци.Има и добра страна на нещата - местните си работят сами обектите.Персонал обаче не може да се намери приличен.Даже и ромите бягат от мутренската експлоатация нечовешка!!Доброто Старо Време със следки печалби мина и замина.Няма да се върне, както и планежоспособния изгонен турист избяга.

133

Гост

преди 2 години

Бедни душици сте вие!!!

132

Анонимен

преди 2 години

Затова пък цените са надути а храната ниско качество замразена затова голяма част предпочитат Гърция и други дестинации -Същи цени но качествено обслужване и прясна храна

131

Анонимен

преди 2 години

Кой е отишъл да купува обувки на морето бре. Сбъркани хора.