230

Анонимен

преди 2 години

На *** Морския все не му се направи. Ами хората преди всичко отиват на море заради морето. Искат достъпни плажове и чиста вода. Искат да има къде да хапват и да се повеселят. Плажовете не са ни достъпни, затова милиони българи ходят в Гърция и Турция. Хапването е зле, защото *** пести от продукти и персонал, но цените - като в Гърция, че и нагоре. И вместо да се радва, че заради тоя вирус Черноморието тази година се пука по шевовете, пак реве недоволен. Не ходя на море,за да си купя обувки.

229

От Обзор с любов

преди 2 години

Пълно е с претенциозни шопи от Люлин и Обеля.От всичко разбират и знаят всичко.Даже акъл ми дават.Вечно са недоволни,най-вече от цените.Затова за тях всичко е ×2.Срещат се и готини хора между тях,но като цяло са превзети .Плющят дюнери и банички на крак и *** сладоледи.Толкоз.

228

Работещи Бедняци

преди 2 години

Така се гаври държавата със народа си че това си е геноцид ама слепи сме Българите 30 години извращения били сме в преход .

227

Анонимен

преди 2 години

До ЧестноКазано Добри цени за ментета. Повярвай ми, примерно грейка Off White за 100лв няма. Цената й е към 1000 евро на оригиналната. Да, албански и турски ментета на килограм има бол. Но българинът на морето не отива на шопинг, още по-малко за ментета. Тази година българите отидоха на Черноморието, защото пътят до Гърция е труден. Но това не значи, че са отишли ***, които търсят Абибас и Ники, та да правят оборот на битака.

226

Анонимен

преди 2 години

да се гласува закон по плажа да се ходи само с обувки може и ботуши.

225

ЧестноКазано

преди 2 години

По БГ - Черноморието има много магазинчета, които продават хубави стоки на нормални цени. Предлагат на достъпни цени качествени дрехи, обувки и аксесоари, каквито няма и в София!

224

Много роми ли имало?

преди 2 години

Те са бъдещето на България и ЕС!

223

Анонимен

преди 2 години

На крива ракета Космоса и пречи!

222

Анонимен

преди 2 години

това по морето не е търговия, а обирджийство

221

Анонимен

преди 2 години

Минерална вода половинка 3.5лева, кока кола половинка 3.5, 15-20 броя пържени картофи 3.5, едно кюфте 3.5....айде моля ви се, надули сте цените многократно, всеки нормален човек няма да си купи нищо от вас! а справка една кола на търговец струва 0.60, вие искате 3.5, куфтето е не повече от 0.50, пак искате 3.5, водата я струва 0.30-0.40 я не , пак искате 3.5, за картфите няма да коментирам

220

Анонимен

преди 2 години

Бедни туристи ли? Хотелите и ресторантите са пълни. Това,че обувките не вървят е друго работа. И аз като отивам на пляж не купувам обувки.

219

Коста

преди 2 години

"Те са недоволни, че това лято идват бедни туристи, роми, които работят зад граница, украинци и поляци, които не пазаруват"Хахаха, ми вие кой очаквате да дойде в тояк енеф-Давид Бекъм или Брад Пит с яхтата... Трябва да се радвате, че тази година има много неваксинирани,които не могат да отидат в чужбина, догодина ще плачкате...

218

граблива калинка

преди 2 години

и ко, да си купуват ежедневно шнорхели и жапанки по 5 чифта?

217

Тия наглеци

преди 2 години

искат да си поръчваш цаца за 100 лева килото и минерална вода за 10 лева 250ml.!Е,няма такива баламиНяма как за месец да изкараш пари за една година.И това много добре го знаят ония "бедни" гастарбайтери,идващи от Западна Европа.Те знаят как са си искарали парите,какво могат да си купят с тях там,на Запад и какво тук!

216

Тази година бедни

преди 2 години

туристи, догодина туризъм за бедняци!

215

Анонимен

преди 2 години

на алчен търговец, бедния турист му пречи

214

Анонимен

преди 2 години

То за туй "хотелиер" и "търговец" си има дума в България - СКОТ!

213

Анонимен

преди 2 години

Кои са тези "търговци и хотелиери" от статията? Дайте им имената да им ударя по една свобода на словото...

212

Анонимен

преди 2 години

Прави са хората.Щом си луд да отидеш на море,то трябва и да пазаруваш.

211

Анонимен

преди 2 години

Тея да не си мислят, че Китен и Равда са Палма де Майорка или Копакабана... ***...