66

Анонимен

преди 2 години

всичко цъфна и върза, само това остана, тези наркомани вечер палят горите през деня защитават *** каузи

65

Анонимен

преди 2 години

Вече само да ги телепортирате.

64

ДДРОнег

преди 2 години

Хомо сапиенс, сър ... Той няма жал към другите същества, смята ги само за стока !!!

63

Анонимен

преди 2 години

Западните страни с кланици не вярват на местните сборни пунктове за отглеждащи животни едри що дребни с изградени медицински и ветеринарни служби за контрол в животно-растителновъдството как сектори от стопанство съвместни по изисквания с норми и на местните кланици с такива служби в тез направления на контрол за вътрешно ползване относно незаразност на партиите отправени за употреба за тях в случай,че трупното месо остава за тяхно ползване в страните с техен контрол,а що искат живи за транспорт

62

Анонимен

преди 2 години

Като ги гледам тия граждани, наистина не са виждали живо животно. Чакали са в супермаркета да си купят месо. А бе гражданчета, нали за да си купиш месо, ще трябва животното да се закара в кланица. Аман вече от хора без работа, които се правят на интересни.

61

Живков

преди 2 години

Я всички протестиращи безделници на един Ленински съботник !

60

xaxsasб

преди 2 години

До 63 - Всъщност протестите са полезни и отварят работа, която е необходима за да може демокрацията да съществува. Нови изисквания означават нови закони, нови фирми, нови работници, нови контролни органи. 90% от чашите в шкафа ти са напълно неизползваеми, а половината сервизи от сватбата още висят на тавана, ама са изхранвали някой, нали? Обикновения бачкатор си туря по 2 климатика в стая, ама кланниците нямат пари да закачат 2 вентилатора за по 50 лева на диагонал и да измият поилката? :}

59

Анонимен

преди 2 години

Я кажете Нестле ли ви плати, че нещо яко инвестират последните години в изкуствено месо.А транспорта значи по-малко смърт, защото ако животните ги подкараш пеш до кланицата ще заслабнат и ще трябва да се ликвидират повече.А ако спрем да ги ядем, за максимум 10г. ще станат изчезващи видове, като магаретата.

58

xaxsasб

преди 2 години

До 61 - И какво като оставят акита след себе си, това в зависимост от храната на кучето може и да е полезно. Случайно да знаеш, че гранулите са предимно вегански и че остатъчният продукт е полезен? Говориш за чужбина, но дай да даваме цялата истина за пример. Казвам го защото съм живял в Америка като дете и ти гарантирам, че там в зелените площи е забранено не само за кучета, а и за хора и там градинките се поддържат от озеленители, а тук благодарение на изпражненията които хулите.

57

xaxsasб

преди 2 години

До 64 - хаха, каква инквизиция е куче да живее в 50 квадрата гарсионера? Ела, да я видиш моята как по цял ден лежи на терасата, оставям и вратата отключена и си влиза и излиза сама в блока. Целият квартал я познава по име и където я видят там я гощават. Всичко е въпрос на възпитание, а то е въпрос на житейски опит и морал. 30 години, 3 кучета, нито 1 ухапан или налаян човек. Който си го може, си го може.

56

Анонимен

преди 2 години

Транспорт = Смърт? Така или иначе ще ги колят. Те за това се отглеждат, за храна. Аман от вегани и защитници на права на животните. Имаме по-големи проблеми в тая държава.

55

Анонимен

преди 2 години

Вместо да висите по улиците с плакати, взимайте по една ръкавица и тръгвайте да чистите улиците и градинките.....Градовете ни приличат на градове от третия свят...Толкова работа има за всеки. Неграмотни, вместо да живеят на помощи, улиците чакат хигиена. Аз ако изляза да протестирам, трябва няколко табели да подготвя и да ги сменям през час, но нямам време като вас. Всеки протестира, но никой не показва решение с пример, относно бездомните животни, освен парите, вземете и опит от другите държави

54

Авджия

преди 2 години

До Анонимен: "Предполагам, че всички обичаме животните" -- печени, варени и пържени само, не сурови.

53

Анонимен

преди 2 години

Притесняват ме повече човешките права, защото ако ви изпратя снимки на съседи, как си разхождат домашните любимци и какво остава след тях...Освен това кой разрешава в градска среда и жилищна сграда да се отглеждат породи, които първо, те се измъчват да живеят в апартамент затворени по цял ден, след което при извеждане стават агресивни и питам къде са човешките права в случая? Предполагам, че всички обичаме животните, но напоследък това е безумие. Мразя да давам пример с чужбина, но това там, не!

52

Анонимен

преди 2 години

А петиция срещу превозването на хората като животни? Който се е возил във пътнически влак или икономична класа в самолет, знае за какво говоря.

51

Анонимен

преди 2 години

Протестирайте и защо по градски улици, ни хапят кучета! Излизам на улицата и се пазя от бездомни кучета, вървя си отново по улицата, отивам в парка, стадиона до нас е превърнат в парк за кучета, които си тичат на воля и аз трябва да се пазя в градски условия от домашни кучета бойна порода, които по никакъв начин не се отнасят хуманно към мен....Преди всичко трябва да се направи закон за отглеждане на кучета в градски условия, плащане на такси според породата, съгласие на живеещите в сградата.

50

глупаци

преди 2 години

Опитват се да ни затворят и да ни отнемат правата поетапно, но ето с какво се занимават животнопитеците.

49

Анонимен

преди 2 години

Какво да кажат ония хора в Индия, дето примерно в един малък блок с 20 апартамента, живеят 500 човека, същата история. Там за климатици също не са чували, защото по принцип нямат пари и за храна.

48

xaxsasб

преди 2 години

До 53 - хаха никой не ти казва какво да ядеш, осъзнай, че това дето го колим носи душа и преди да се превърне в тарелка, животното също като нас е имало родители, приятели, среда. И за да има хубав вкус животното трябва да живее добре и да не се подлага на стрес. Онзи ден гледах един минал през Белене 80те. Държали ги 60 човека в 12 квадрата клетка и като някой припаднел, свестявали го и го връщали обратно. Искаме демокрация и прясно месо, ама сме с мисленето на комунист тъмничар, парадокс? ;}

47

Анонимен

преди 2 години

Вегани!!!!