41

Българин

преди 2 години

Служебния кабинет да си остане е най-добре.

40

ДО 45

преди 2 години

Трудно ще изметеш ГЕРБ - СДС , Зелените Пазители и Татяна и Мая .Трябва Рашков да гарантира честни избори - ако трябва да има наказание по 100 тояги на голо за Купения Вот от Фирми , Роми и Държавни Служители .

39

Анонимен

преди 2 години

Трябва на следващите избори да изметем заедно и трите нови групировки, да се лигавят другаде и да е за урок на всеки популист който реши да се пробва.

38

Alex

преди 2 години

Цветанка Андреева ми се вижда доста палава натура :)

37

МНЕНИЕ

преди 2 години

Някой вярва ли че дъртите Партиици ще изпуснат Кокала и сами ще си сложат въжето на шията ?Войната срещу Мафията ще е дълга .

36

една

преди 2 години

Неееееее!

35

dakotabg

преди 2 години

СлаФчо,ке падне!

34

Анонимен

преди 2 години

До: 555 (номер 33) Знам един депутат от ГЕРБ, която е станала депутат именно с наивната идея, че ще промени нещо. Еми, умря от КОВИД но нищо не промени. По-скоро, официалната версия беше умряла от КОВИД. Ако жив, здрав и прав човек може след 3 дни точно да умре от КОВИД. Не знам дали е била ваксинирана обаче...

33

Анонимен

преди 2 години

Аз ако има трети избори ще гласувам този път за ИТН ама искам тоя на правосъдието дето беше да го направят направо министър председател. Оня с червения килим дето пишел честици на студентски със жартиери... абе сещате се... тоя дето на ДБ им казваше *** майкопродавци в трибуната на високите интелекти - фейсбук.

32

Анонимен

преди 2 години

И тия щели да изчегъртат ГЕРБ.Те вече се самоизчегъртаха.Язък,че толкова хора им се довериха

31

Анонимен

преди 2 години

Не, няма да получи подкрепа. Явно пак ще се упражняваме да гласуваме с машините. Първия път беше лесно. Слави е виновен! Трябва да го тричат!

30

Анонимен

преди 2 години

Правителсттвото на Трифонов катастрофира преди да тръгне! Всички видяхме, че царят е гол. Да си добър на концертите е едно, а да си политик е друго. Предлагат ни хора избрани на кастинг или от немайкъде! Това е предателство г-н Трифонов! Вие се подиграхте на избирателите си и на Суверена!

29

555

преди 2 години

Ако към избирателите на ИТН може да се подходи с известно снизхождение предвид техния образователен , културен и емоционален статус , то към високообразовани , интелигентни и доказани професионалисти като Ива Митева въпроса е какво точно ги е довело до депутатските места в тяхнатапарл. група, като изключвам наивната идея за смяна на политическия модел на управление , или всичко това има меркантилен привкус.

28

Анонимен

преди 2 години

Политиката не е шоу.Ако не си готов за нея,не се захващай.

27

Анонимен

преди 2 години

Ако БСП искат да останат с 10 депутати на следващи избори , да подкрепят ИТН . Ще видим , дали са си извадили поука от подкрепата за Пеевски навремето

26

Анонимен

преди 2 години

Не ми се вярва да получи подкрепа.

25

българин

преди 2 години

Ако не получи подкрепата за кабинет ИТН.Вината ще е само на Слави и ничия друга!Та той вместо да води разумни преговори с партиите на протеста,той се изпокара с всички! Не подмина и служебния кабинет! Е?

24

Анонимен

преди 2 години

Единия си събираше министрите по кръстовищата,а следващия ни ги предлага от кастинги.Да остане Стефан Янев и служебното правителство,че иначе яко ще го закъсаме.

23

Анонимен

преди 2 години

Непрекъснатото бутане на Илиев - къде за министър-председател , къде само за министър , бутането на вирусоложката на всяка цена да е министър , независимо в каква сфера , сочат ,че други дърпат конците и си държат на своето

22

ПЛОВДИВ

преди 2 години

До хаха ТОШСО АФРИКАНСКИ ЩЕ ОБЯСНИ И ЩЕ СЪДИ ТЕЗИ ГНУСНИ АВСТРИЙЦИ