61

Щерю

преди 2 години

Ако ГЕРБ и ДПС подкрепят ИТН - Какво ще стане?

60

Анонимен

преди 2 години

Политиката на БСП, *** и ДБ е очевадна - пълна подктрепа за Радев и служебното правителство да продължи! Затова ли протестираха хората цяла година? Изиграха ли ги Радев и Янев? Слепите и глухите разбраха - ДА!!!

59

Десен

преди 2 години

Която и партия да подкрепи тези подставени лица с фалшиви дипломи, големи претенции, и абсолютно 0-ва компетентност, тази партия си прави ритуално самоубийство. Дори Корни направи изявление, че БСП не може да подкрепи хора като Пепи плагиата и Сламен Николов. И на малките деца вече е ясно, че това са проксита на Доган и Пеевски, а Славчо просто си продава влиянието (както винаги е правел btw). Ако ДБ само посмеят да гласуват "ЗА", с тях е свършено. Вървим към избори, това е ясно.

58

БЪЛГАРИН

преди 2 години

Дори всичките врагове на ЕС и НАТО в парламента да подкрепят кабинета на ИТН, това нищо няма да означава, ако Брюксел и Белият дом не подкрепят този фалшив кабинет, защото Европейска България има велики съюзници, които ще вземат решения за нас. А иначе, слуховете за президентска република от путински тип, втори мандат на Зеления чорап, излизане от ЕС и НАТО са мераци на метежниците и чалгарите, които никога няма да се осъществят. България завинаги остава с народите от Свободния свят.

57

Анонимен

преди 2 години

Андреева не изглежда никак зле

56

ША ПОЛУЧИ

преди 2 години

ДРУГИЯ ПЪТ

55

Анонимен

преди 2 години

В деня на истината народа трябва да е пред парламента! Не на лъжата! Не на подмяната!Не на на фалшивите дактори на науката, не на плагиатите, не на случайниците! Не на кукловодите! Искаме си държавата! Народе..!

54

Анонимен

преди 2 години

Засега Чалгослав е с плюс 65 гласа и минус 83 гласа. Съдбата му е в ръцете на ГЕРБ и ДПС! От двете партии трябва да получи минимум 56 гласа, пък може и да са само от първата, ей така, за да го закопат тоя "изчегъртвач", да му набутат шнорхела до дъно!

53

ЧЕСТНИ ИЗБОРИ!!!

преди 2 години

Ако изборите не се фалшифицират, всички тези мутри ще бъдат изметени много бързо. Въпросът е, че тези, на които сме колония, използваха мутрите с дебелите вратове преди 30 години, за да опоскат страната ни, а сега, с фалшифицирани машинни избори, ни натрапват мутрите с кръпки на дънките и татуировки по гърбовете, за да ни направят щат от Съединените Европейски Щати.

52

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Най-добре е да се премине към директно управление на България отвън, т.е. от Брюксел - политически, а военно - от САЩ (НАТО) и ще имате всичко в изобилие, а ФБР ще опандизи де що има кредитни милЮнери и милЯрдери, карашик с апартаментаджията Бай Рашко, който е невинен до доказване на противното. Иначе, нищо НЕ можете да направите, ако ще и 100 пъти да гласувате в следващите 100 изборни атракции. Това е! И не хранете никакви илюзии. Положението е шах-матно и сте в цайтнот.

51

Анонимен

преди 2 години

Рекордно покачване на цената на тока в цяла Европа. При това се добавя и инфлацията от напечатените пари без покритие от ЕЦБ за да плащат на неработещите заради пандемията фирми.

50

Анонимен

преди 2 години

Поради недостига на природен газ, увеличеното търсене се разпространи и върху мpъcните въглища. Европейците изведнъж забравиха за мисията си да спасят света от замърсяване с традиционни въглеводороди и започнаха да омитат всички въглища от пазара, за да ги изгорят в електроцентралите. Цените на въглищата също достигнаха рекордно високо ниво: на 29 юни фючърсният договор за доставка на въглища в центъра в Ротердам достигна 113,5 долара за тон.

49

Анонимен

преди 2 години

Българската работа ми прилича на европейсктата работа с икономики свободни от въглеродни емисии, до 2030 да станат въглеродни неутрални, но нямат технологии, нищо, махнете сегашните технологии и ще се появят от някъде нови. Така и Бойко да се махне, и от некъде ще дойдат нови. Еми дойдоха.

48

Анонимен

преди 2 години

Чалгаров ще иска тайно гласуване, за да може да го прокара, при явно няма никакъв шанс да мине с тези екземпляри

47

Анонимен

преди 2 години

Април месец написах-ще почнете да си мечтаете за времето , когато сте си мечтали за промяна. Това време дойде - инфлация с галопиращи цени на ток парно газ храни, емигрантски натиск по границите , задаваща се и неуправляема четвърта ковид вълна , популизъм изчегъртващ демокрацията , омраза и разделение на населението. Ако вашите вождове и вие протестъри сте си мечтали за това - постигнахте го. УМ ЦАРУВА, УМ РОБУВА , УМ ПАТКИ ПАСЕ.

46

Анонимен

преди 2 години

ИСТИНАТА Е ЯСНА, РАЗПУСКАЙ ПАРЛАМАТА!

45

Анонимен

преди 2 години

Никой от тези политици и партии сега не може да ни оправи живота. Всяка промяна ще бъде към по-лошо както е било винаги за последните 30 години. Слави, Корнелия, Христо, Доган, Мая няма да обърнат нещата - само по-зле ще стане. Най-добре да върнем ГЕРБ на следващите избори, за да можем караме някак си без промяна, нищо не пипайте да не стане по зле, и да чакаме докато дойдат нови политици да изберем които да ни оправят живота и държавата.

44

АнонимеН

преди 2 години

АЙДЕ ДА ИДВА ГЛАСУВАНЕТО, ЧЕ ДА ПОЧВА ИСТИНСКАТА ВЕСЕЛБА!

43

Негласуващ

преди 2 години

Много ще бъде забавно да направят правителство в този състав. Пълен цирк, голяма веселба ще падне. Особедно с министъра на вътрешните работи, който ще бъде и премиер.

42

Анонимен

преди 2 години

Още от сега мога да кажа , честита победа на Герб и завръщане на Бойко Желая му този път да кара бял джип , като препратка , че се връща на бял кон