16

АнонимеН

преди 2 години

САМО СЛАБО УМНИК МОЖЕ ДА КАЖЕ, ЧЕ НА ДЕБЕЛОГЛАВИЯ НЯКОЙ МОЖЕ ДА УМ НАРЕЖДА!

15

Анонимен

преди 2 години

Не трябва да си избираш министрите сред хора,които са те подкрепяли,защото това е зависимост,а ти трябват хора,приемливи за цялото общество и доказани професионалисти.

14

Един от суверена

преди 2 години

Не ми харесва, кандидат премиера. Не ми харесват и министрите.

13

Калеко Алеко

преди 2 години

Промяната която искат антисистемните играчи застанали под юмручето на мUнчо цели да създаде благоприятна среда за съществуването на определени прослойки, бараншови съюзи и оргатизации, които се опитват да бъдат Държава в държавата и да дърпат конците на обществото по свое усмотрение..Парламентарната ни демокрация и Конституцията са в противовес на такова самоуправство и затова подривните елементи на червената нуменклатура издигнаха лозунга за смяна на системата, която започна с хунтата на мUнчо

12

Анонимен

преди 2 години

Не ни трябва втори Б.Борисов и същите калинки като предишните.Най-добре е служебното правителство да стане редовно,да направи промените и хората да се успокоят.

11

Анонимен

преди 2 години

Слави е на каишка. Кукла. Че той дори не може да състави две изречения, ако не чете текста. Ясно е на всички от много време. Ако идем на нови избори вината е само негова и на простите му сценаристи. Нямат потенциал да предложат избираеми министри. Радев за два дни събра кабинет с 60% одобрение, Тошко Африкански 1 месец не знае на кой свят е....

10

Анонимен

преди 2 години

Радеф също изпълнява чужди заръки

9

Анонимен

преди 2 години

Много филми е гледал Слави, нямате и на представа като го наритат всички какъв огън и жупел ще излее.

8

Анонимен

преди 2 години

Чудя докъде ще стигне откачената конспирация ...

7

Анонимен

преди 2 години

Аз не вярвам, че някой му казва на Маркуча, какво да прави, той толкова си може и подбраните кадри, както личният ми и на избраните морал, ценности и умения го показват! Тъ-тля-ката, тъ-тля-ката! Тромпета, Гъмза!

6

ХАХААХ

преди 2 години

Ха-ха-ха-хаджигенов започна да атакува ИТН и Слави Трифонов след като разбра, че НЕ Е ЖЕЛАН в правителството, иначе... протестърите и групата на чичо Васко, както и хунтата на фигуранта НАПРАВИХА ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО, дори и невъзможното, с тези машини и всичко останало партията ИМА ТАКЪВ НАРОД да спечели изборите с главозамайващите 0,58%...

5

Анонимен

преди 2 години

сериозно чак сега ли стоплихте? айде тия бунаци дето мият коли в лондон да ги ловиш на гола кука, ама вие тука?

4

ДДРОнег

преди 2 години

Е, това се подозира от много отдавна !....Аз съм сигурен, защото няма независими хора , а пък славуцата ... е просто поредния "спасител", дето все ни ги набутват !!!

3

Анонимен

преди 2 години

Ха добро утро...

2

Анонимен

преди 2 години

Българина,обича да търси,под вола теле! Тоя бил такъв,оня бил такъв?! А на мутрата преди 12 г,що не му извадихте кусурите тогава бре? Мутра си беше и член на ЦК на БКП тогава! Малка причина ли беше това да го отсвирим? В мазохист превърна българина Борисов за 12 г!Без сам да мисли,приемаше всичко! Ами хайде мислете вече сами бре! И приемете реалността! ГЕРБ приключи с властта! Нещо не ясно?

1

Кико

преди 2 години

Тези вече започна и параноята да ги гони. Не стигат коронавирус конспирациите, а сега започнаха и с конспирации в политиката.