56

АА

преди 2 години

Този тъпчо отдавна не казва , а изпълнява всичко от сараите тази партия итн е на доган заблуден народ има

55

Тая Онанолова

преди 2 години

Изпразни се БГ! Ние изпразваме!

54

Анонимен

преди 2 години

Големият чегъртач Славчо Главчо за сега чегърта само държавтия бюджет

53

Анонимен

преди 2 години

И Тошко Африкански се подстрига нула номер. Сега се изживява като Г-н Тиква2-ри.

52

ГАДЕВ БЯГА В РУСИЯ

преди 2 години

СЛЕД ЧЕТВЪРТАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА НА БЪЛГАРИЯ, ПРЕДИЗВИКАНА ОТ ПЕНСИОНИРАНИТЕ ЧЕРВЕНИ ВОЕННИ МУТРИ.....

51

ОРБАН и НИКОЛОВ

преди 2 години

Слави, толкова ли е трудно да разбереш, че не искаме повече пионки да определят съдбата ни. Искаме ЛИЧНОСТ, която да отговаря за българите, катто Орбан, който отговаря за унгарците. Нито ти, нито някой от твоя т.нар. кабинет се доближава на косъм до този модел. Твоята намеса, за да отстраниш Борисов, беше достатъчна. Но, само за няколко седмици, ти доказа, че си същият тоталитарист. Моля, без да се засягаш, просто приеми фактите. БЪЛГАРИЯ ПЪРВО!

50

ШАНС!

преди 2 години

Всичко, което се случва е шанс за България. Нямаше кой друг да разклати ГЕРБ. Това сега е факт. Има достатъчно хора в 46ия Парламент, които ще гласуват по съвест, няма да подкрепят този сатаничен кабинет и ще отворят път за хората, които поне до сега показаха, че са компетентни и добронамерени. Моля, без вайкания.

49

Анонимен

преди 2 години

Слави има номера на Господ Бог и му звънва. Едно ферари с цвят червен и вътре ромка министър с бронзов тен - това му трябва на чалгопитека.

48

Надя

преди 2 години

До Един от суверенаДо сега харесваха ли ти ,или никои не те питаше ...

47

Анонимен!

преди 2 години

Като има ПОДОЗРЕНИЯ - СЕ ВАДЯТ ФАКТИ!ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ СЕ ПИШАТ, КАЗВАТ И РАЗКАЗВАТ 30 ГОДИНИ!КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ ТОЗИ ЛАБИРИНТ! ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ В БЪЛГАРИЯ, СА ИЗХОДЯЩИ ОТ 3 ОСНОВНИ ПАРТИИ ОТ МИНАЛОТО, НЕКА НЕ СЕ ЛЪЖЕМ! БКП, ОФ, БЗНС - това са партиите от миналото! Вадете фактите и приключвайте с КЛЮКИТЕ!!!КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

46

Народ без бъдеще

преди 2 години

Сега този хубавец ли ще ни управлява?

45

аз имам подозрение

преди 2 години

че медиите манипулират общественото мнение, докато червените служебни редят кабинета на БСП

44

Странджата

преди 2 години

Който нож вади от нож умира който изчегъртва бива изчегъртан ! Елементарно Уотсън! Накрая и Радев ще гризне дръвцето щото примами тия изгладнели кучета

43

Така е

преди 2 години

Името му започвас Бож и завършва на ков ама как ли се казва?73302

42

Анонимен

преди 2 години

Слави в момента го играе дъвка която да отбие малко омразата и злобата към ГЕРБ. Иначе са си същите дървеняци !?!?Просто трябва да бъдат избрани тези които искат промяна това е

41

Лудко

преди 2 години

"Има подозрение, че ИТН не е партия на протеста, която играе антисистемно, но не играе в името на някаква промяна" Ами те си имаха само репортер там и предаваха на живо. Аз лично не съм виждал никой от тях там. Всеки си има предаване и коментираше от студиото. Или бъркам???

40

Анонимен

преди 2 години

Славчо, нямаме нужда от твоите лъжи.

39

не знам

преди 2 години

кой реди какво, но служебния кабинет яко реди

38

Зидар

преди 2 години

Зад всяка мумия има някой и друг фараон и пирамида.

37

Анонимен

преди 2 години

Големи приказки бяха за конкурсите му на образовани хора от чужбина и накрая баш шефовете на партията някакви чyкyндypи сценаристи от шоуто му, на конци, с мозъчна дейност колкото на и3срал се павиан от клона и не знаещ за какво става дума. Вярно е, че рибата вмирисва откъм главата. И по време на социализма шефове все ставаха най-големите глaвoчи с партийна книжка.