13

Анонимен

преди 2 години

Марк Сирия, социален представител на Барса и главен изпълнителен директор на Diagonal Investments, е открил точно колко пари носи клубната легенда за Барселона. Той направи това с помощта на Хосеп Фабра, финансист, и Иван Кабеза, икономист. Заедно те успяха да намерят стойността на Меси за клуба и за ничия изненада играчът носи много повече, отколкото му се плаща. Играчът е спечелил 383 655 000 евро за 3 години, но е генерирал 619 265 000 евро за същия период от време. Това означава, че играчът е направил печалба на клуба от 235 610 000 евро.

12

Анонимен

преди 2 години

Ко няма да риве, къде другаде ще му дадат толкова много милиони

11

Румен

преди 2 години

До33. Айде пак замесват евреите. Никой не е по алчен за пари както комуниста Марксист. Комуниста Марксист освен парите обича и ВЛАСТА. ВЛАСТА му дава всичко чрез подкупче, връзки,далавери. Той е соц. Тарикат доживот

10

Анонимен

преди 2 години

Добре че политиците не реват, когато сменят отбора - иначе много сълзлив сериал щеше да е

9

Анонимен

преди 2 години

Всяко нещо има начало и край все някога. Предното лято пресоли манджата заради Суарес. Тая год му отрязаха крилете. Но отдавна Меси не е същия играч ... загуби стимула си. Трябваше преди 4 5г да смени отбора и да търси нещо ново.

8

Асан

преди 2 години

Жив да го оревеш... Има чували с пачки за пенсия не му трябва бачкане :)))

7

1919

преди 2 години

Само Черноморец Бургас и тесни варненски пичета!!!

6

Койчо

преди 2 години

Миналата година искаше да де махне за много пари и не рева

5

до вуйката

преди 2 години

мачкай ванка

4

Анонимен

преди 2 години

ГА ЯДИ КИФТЕТА НИ РИВА !!

3

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Това малко като жените "Винаги ще те обичам, ама е по-добре да се разделим"... Харесвам го Меси, ама не каза защо напуска, и като мъже толкова мъчно нека остане. Както са казали евреите "Ако не можеш да разбереш нещо, потърси нишката на парите!"... То и тоя като жените - продажник. Грозна е Истината, но макар и грозна е Истина. Чак и сълза пОснал.Ако не беше Барса Меси нямаше да е Меси, ама той си знае - кои сме ние, че да го съдим.

2

Анонимен

преди 2 години

Меси ,50 милиона на сезон ,не ти ли стигат в Новото Клубче ,че плачкаш ?!?!Хайде.,няма да трябва !!

1

Анонимен

преди 2 години

Мале, мале! Толкоз крокодилски сълзи не съм виждал отдавна. Този, който взе за последните 5 години от Барса 555 милиона оставя клуба със задължения от 1 милиард и 700 милиона евро!